ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ! ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΨΑΡΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ Τ΄ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΣΕΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ! ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
χανια

Εξαφανιζόλ

Μα πού είναι οι κήνσορες του νόμου και της τάξης; Πού είναι ο πρωθυπουργός του νόμου και της τάξης να δηλώσει τη συντριβή του;

ΕΥΠ

Πού είναι οι συνδικαλιστές της αστυνομίας που έβγαιναν τρεις την ώρα στα κανάλια να δηλώσουν ότι τους κρατούσαν δεμένους κάτι συριζαίοι με κόκκινα περιβραχιόνια και δεν μπορούσαν να επιβάλουν –τι άλλο;– τον νόμο και την τάξη;

Πού είναι οι πρυτάνεις του νόμου και της τάξης; Πού είναι οι υψιπέτες κονδυλοφόροι, του νόμου και της τάξεως υπερασπιστές βεβαίως βεβαίως, με τα καλλίγραμμα επίθετα και το άκαμπτο συντακτικό;

Πού είναι οι δικηγόροι, οι παρουσιαστές, οι ιερείς, πάνω από όλους οι ακροκεντρώοι ναρκαλιευτές, του νόμου και της τάξης, αλίμονο, πού είναι; Πού πήγε επιτέλους το σαραντατακατό του νόμου και της τάξης;

Ανατέθηκε το έργο στους τροχονόμους;

Δουλευει και την νύχτα το παιδί!!

κουλης 1Οι εικονιζόμενοι έχουν πάρει μόνον για φέτος άνω των 2.5 εκατ κρατική διαφήμιση
Δικά μας λεφτά

Συνεχίζει τις διακοπές του στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σε ποιο πάρτι γενεθλίων παρευρέθηκε

Συνεχίζει τις διακοπές του στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά. Ο Πρωθυπουργός περνάει στιγμές ξεκούρασης στο πατρικό της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι, ενώ δεν λείπουν και οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκε τις προηγούμενες μέρες. Δυστυχώς ανάμεσά τους ήταν η κηδεία του Γιώργου Κουκλάκη ο οποίος πέθανε ξαφνικά το Σάββατο και κηδεύτηκε την Δευτέρα

Ωστόσο αυτές οι διακοπές του Πρωθυπουργού χαρακτηρίστηκαν από μία έντονη εξωστρέφεια, καθώς εκτός από τις καθιερωμένες βουτιές στο Μαράθι, δεν δίστασε να κάνει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι αλλά και στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Επιπλέον, το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων στενού του συνεργάτη και φίλου.

β1

Ο λόγος για τον Χανιώτη, διακεκριμένο νομικό Γιώργο Μυλωνογιάννη, σύμβουλο του Πρωθυπουργού σε φορολογικά θέματα και πρόεδρο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο οποίος γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτι στην «Νυχτερίδα».

Ο σύμβουλος του Κούλη, είναι πρόεδρος δημόσιος Εργολάβος.

Καλεσμένοι ήταν επίσης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Σέβη Βολουδάκη, και οι εκδότες – δημοσιογράφοι:  Τάσος Καραμήτσος (Πρώτο Θέμα), Χρήστος Ράπτης (iefimerida.gr), και Γιάννης Κουρτάκης (Παραπολιτικά).

Στην μεγάλη αυτή παρέα προστέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά το πέρας της συναυλίας του στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μανού της «Νυχτερίδας» και διασκέδασαν με επιλεγμένη μουσική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το μικρόφωνο πήρε για λίγο και η υποψήφια βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χαρίκλεια Ντερμανάκη.

Οι διακοπές του Πρωθυπουργού πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Ωρε αφειστε τον πορδιπουργο ν…. αεριστει γιατι πρεπει να προβει στις… επομενες γκεσταπιτικες μεταρρυθμισεις! Ολο events συμβαινουνε και αιματηρα μαλιστα με τις συμβουλες των…επικοινωνιολογων του για να ξεχνανε τα χρυσοψαρα που τον ψηφισαν τα προηγουμενα! Η βαμπιροφαμιλια τρεφεται με αιμα και βρισιες γιατι δεν πιστευει σε κανενα Θεο! Το δογμα της : εις την παντελονα και ουτω βοησωμεν!

  2. Μα…τι θεο εχετε ψηφησει………σοφιστικε, μοντερνο, κουρεμενο, ξερει οτι ειναι το επικεντρο του θαυμασμου και απλα το ευχαριστιεται……πωπωπωπω…τι πλεμπα ειναι αυτη…που εχει τετοιο….αστερι….και την οδηγει μπροστα, σταθερα και νοθευτικα……

  3. Όταν απελευθερωθεί το έθνος μας, από τους αλλοφύλους και αλλόθρησκους που μας κυβερνούν, θα αποκτήσουμε Ελληνικό κράτος !

  4. Όταν απελευθερωθεί το έθνος μας, από τους αλλοφύλους και αλλόθρησκους που μας κυβερνάνε, θα αποκτήσουμε Ελληνικό κράτος .

  5. Με τον Ηλια Ψινακη επρεπε να κανει παρεα ο επικυνδινος πολιτικος νανος … η μανταμ Μαρεβα τον ειχε εγκαταλείψει για χρονια ειχε βρει θαλπωρει στο εφοπλιστει που μαδησε. Θα ητανε δοκιμο και σωστο να κανει και τεστ πατροτητας η Κυριακουλα. Ο Κυριακουλης θα καταστρεψει ολη την Ελλαδα. Περαστικα Ελλαδα. Εδω δεν μπορεσε να δαμασει τη γυναικα του … θα ηγηθει την πατριδα με επιτυχια … αδυνατον. Ο χρονος φυσικα θα δειξει … θα ερθει χρονος θα ερθει γνωση.

  6. Εντομεταξυ παίζει να μην έχει πάρει και χαμπάρι τι γίνεται.

  7. κατίγκω …ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ??????
    που ειναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ?
    με τον γκόμενο ΔΙΑΚΟΠΟ-γλεντάνε με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ …
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΤΙΓΚΩ…

  8. Παραδεχομαι Κουλαρα γυμνασμενη στα προτυπα των american gay! Πορδιπουργαρα μ εσυ! Καραπαντελονατο σε κοβω μετα το…παρτυ γενεθλιων !

  9. Αυτός βρίσκει και τα κάνει. Εγώ θυμώνω περισσότερο με τους άλλους της πραγματικής πατριωτικής δεξιάς, που οι περισσότεροι και σοβαροί φοβούνται να βγουν μπροστά και μένουν μόνο στην καταγγελτικη αρθογραφία και οι άλλοι θέλουν να είναι όλοι αρχηγοί και τρώγονται μεταξύ τους!

  10. Έτσι εξηγείται που από όσα σχόλια έγραψα στο Πρώτο Θέμα για τον Κούλη που κάνει μπάνια και μαυρίζει δεν πέρασε ούτε ένα. Τελικά μάλλον θα αρχίσω συνδρομή στο Μακελειό.

  11. …..ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!….ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!….ΛΙΩΣΤΕ ΣΤΟ ΔΥΑΡΙ ΜΕ ΤΑ PASS ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ !!!!….ΠΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!

    1. “” ΠΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!! “” 👍👍👍 👏👏👏👏 μονο χειροκροτημα…..ουτε λεξη παραπανω…..

  12. Πιο λινάτσα μιζαδόρο δεν έχει βγάλει η χώρα αυτή

  13. Τι ψηφίσατε ρε καθυστερημένοι, ο Κούλης και η συμμορία του δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, αυτοκτονήστε γίδια.

  14. Μας έχει γραμμένους στο μουνί της η Κουλάρα

    1. ΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ Π Η Δ Η Ξ Ο Υ Ν ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ

  15. Και τι να κάνει στην Αθήνα ; Σάμπως αυτός κυβερνάει ;
    Όσοι πήγαν στις κάλπες των κατακτητών , αυτοί και ευθύνονται διότι απλά νομιμοποιούν την κατοχή .
    Όλα τα αλλά είναι για οπαδούς ….

  16. Στην Θεσσαλονίκη κόψανε τά μισά δέντρα και στην παραλία ξηλωσαν τίς μισές βρύσες και όσες μείνανε δεν δουλεύουν.Ο ζερβας δεν έκανε τίποτα καί η ΝΔ τον στηρίζει.Ουτε στον δεύτερο γύρο δεν θα περάσει.Σαν να μήν θέλει η ΝΔ τον δήμο Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια δεν κατεβάζει ένα σοβαρό υποψήφιο να κερδίσει εύκολα.

    1. Κανονικά θα πρέπει να κατεβάσει ένα στη Θεσσαλονίκη ο Κασιδιάρης και θα βγει πανψηφοι

    2. Μη και το χαρίσει στα οβριά; Πάντα ηθελαν τη Θεσσαλονίκη

  17. Σιγά μην χαλάσει τις διακοπές του για έναν δολοφονημένο φίλαθλο (ειρωνία)

    1. ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΛΩΚΟ

  18. Έχεις τους άρχοντες που σου αρμόζουν!
    Είναι πραγματικό λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει.
    Τα γεγονότα αποδεικνύουν περίτρανα την όλη κατάσταση.
    Δυστυχώς με ύβρεις και αφορισμούς δεν διορθώνεται τίποτα.
    Για τον εν λόγω κύριο δε θέλω να γράψω το οτιδήποτε γνωρίζουμε όλοι την αλήθεια.
    Χρειάζεται νέος ικανός πολιτικός φορέας που να μην έχει σχέση με το σημερινό κατεστημένο που να δημιουργήσει αέρα αισιοδοξίας και να στηρίζεται σε ανθρώπους που αγαπούν τον συνάνθρωπο την πατρίδα και την αλήθεια.

Comments are closed.