ΞΕΦΤΙΛΑ: Η Εμινέ παρουσίασε στην Μαρέβα παραδοσιακές φορεσιές στο σπίτι της Τουρκίας

Κοινοποίηση:
Marevaaa

Η πρώτη κυρία της Τουρκίας παρουσίασε τις παραδοσιακές τουρκικές φορεσιές και την τουρκική «προίκα» σε άλλες πρώτες κυρίες στο Σπίτι της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη.

Μεταξύ των προσκεκλημένων και η κυρία Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. εγώ βλέπω μια κουράδα και μια χλέπα άλλα αυτό που βλέπω ποιο έντονα είναι ένας ελληνικός λαός σίχαμα για τον κεάδα άντε ρε βρομιάρηδες έληνες σιχάματα.

  2. Τι στο διάλο θέλουν ολοι τους στο κέντρο Τουρκικής προπαγάντας στη Νέα Υόρκη? Χάθηκαν τα κλούβια αυγά?
    Μένω μακρυά απο τη Νεα Υόρκη για να —- τους καλωσορίσω.

  3. Οι Πολωνοί έχουν μια ιδιαίτερη φιλία και αλληλοσεβασμό με τους Τούρκους. Αφού τους προτιμάνε περισσότερο από εμάς, παρότι τους πολέμησαν στην Βιέννη. Μάλιστα κατηγορούν εμάς για την λαθρομετανάστευση και όχι την Τουρκία που μας στέλνει λαθρομετανάστες από Αφρική, ακόμα και από περιοχές της Ν. Αμερικής!!! Ίσως το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι όπου βρούμε πολωνέζες εδώ στην Ελλάδα, να τους την πέφτουμε και να τις γαμάμε, όπως μας κάνουν κι αυτοί μέσω της Γκραμποβσκι και του ανθελληνισμού τους (είναι οι πιο γνήσιοι σλάβοι)

    1. Όταν λες κατηγορούν εμάς γίνε πιο σαφής. Εννοείς κατηγορούν την κυβέρνηση της Ελλάδας. Όσον αφορά τις Πολωνέζες, είναι πολύ ωραίες και καθαρές γυναίκες.

    2. @ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ
      Μας μισούν, ίσως και πιο πολύ και από τους νοτιοσλάβους (που είναι και ανάμεικτοι αφού αφομοίωσαν λατινόφωνους και ελληνόφωνους πληθυσμούς), παρότι δεν είχαμε ποτέ επαφή. Θεωρούν πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ξανθοί και τους έμοιαζαν, μέχρι και πως η αρχαία Ελληνική γλώσσα ήταν σλαβική και πως τα σημερινά που μιλάμε είναι … “αφρικάνικα”! Μπορεί να μην τα λένε όλοι, τα λένε όμως αρκετοί από αυτούς. Έβλεπα πχ κάποιον πολωνό να βρίζει την Ελλάδα και το Βυζάντιο και να λέει πως δεν ήταν αυτοκρατορία, πως δεν ήταν ελληνική και πως οι Έλληνες είμαστε μαύροι! Και τα έλεγε αυτά σε group που σχετίζεται με ιστορία. Μου θύμισε πολύ τους τουρκαλβανούς ή τους σκοπιανούς που λένε ακριβώς τα ίδια.

      1. Το Βυζάντιο (που δεν ονομαζόταν Βυζάντιο αλλά Ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία), δεν ήταν ελληνικό αλλά ρωμαϊκό, από ένα σημείο και μετά αναδείχθηκαν στην ηγεσία Έλληνες αυτοκράτορες. Εμείς προφανώς δεν είμαστε μαύροι, είμαστε όμως ελαφρώς μελαμψοί, οι Πολωνοί είναι κατάξανθοι. Η γλώσσα μας φυσικά και δεν είναι σλαβική. Το θέμα είναι και ποιος τα έλεγε αυτά διότι ένας μεμονωμένος δε σημαίνει ότι εκφράζει και το σύνολο των Πολωνών.

  4. Αληθεια οι Κύπριοι τα βλέπουν;
    Μαλλον ξεχάστηκαν οι θηριωδίες τους το 74
    Άρα δεν τρέχει και τίποτα…
    Τους δίνουμε πάτημα αγνοώντας την πρόσφατη ιστορία μας….
    Χρειάζεται νέος πολιτικός φορέας στη χώρα που να εκφράζει τον έλληνα χωρίς εξαρτήσεις αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί βολεμένοι και περισσότεροι προσκυνημένοι.

Leave a Response