“Ξέρετε τι έκαναν στην οικογένειά μου” – Μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος που η Βανδή δεν καταδέχτηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
«Χαμός» έγινε με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περιοδεία στο πλαίσιο των συναυλιών που δίνει για τα 30 χρόνια στη μουσική και ανάμεσα στις περιοχές που θα εμφανιζόταν βρισκόταν και η πόλη της Τουρκίας, Τσεσμέ. Ένα απρόσμενο γεγονός όμως, ήρθε για να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ζήτησε να κατέβουν η σημαία της Τουρκίας, καθώς και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ από τη σκηνή, καθώς δεν ήθελε η συναυλία της να είναι πολιτικοποιημένη.

Φυσικά, το όνομα της Δέσποινα Βανδή βρίσκεται πρώτο στα trends του X, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια έχει δεχθεί “κύμα” υποστήριξης απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί και αρνητικά μηνύματα από τους Τούρκους.

Ο λόγος που δεν δέχθηκε

Όπως είναι γνωστό η Δέσποινα Βανδή κατάγεται από οικογένεια Ποντίων. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δέχτηκε να τραγουδήσει με την αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ στη συναυλία της, αφού είναι συνδεδεμένος με την γενοκτονία των Ποντίων. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Σιγά τη τραγουδίστρια, κλπ δεν αξίζει τώρα η τα φράγκα δεν βγήκαν η δεν μαζεύτηκε ο αναμενόμενος κόσμος εκεί δεν την ξέρει ούτε η μάννα της η το έκανε για διαφήμιση και εφέ πχ αν ήταν να πάρει 400 Χιλ ευρώ απλό ποσόν γιατί συναυλίες δεν βρίσκεις άκρη κλπ και τη έσκασαν 2 εκστομ θα έγραφε και της καραμέλες του Κεμάλ σιγά τώρα

  2. Όταν πήγε δεν ήξερε τι μπορεί να βρει. Για τα λεφτά έγιναν όλα. Δεν τα βρήκαν. Τα περισσότερα τραγούδια της έχουν σατανικά μηνύματα και αντίστροφα και πράξεις με τα χέρια της. Οπότε μπουρδολογιες για τα βλήματα.

  3. Οι ελληνες καλλιτεχνες φταινε. Πανε για αρπαχτη και δεν δινουν δεκαρα για τη χωρα τους. Τα γροσια να πεφτουν.

  4. Μαλέα (όπως είναι το επώνυμο της) και Πόντια δεν μου κάνει. Ούτε με έπεισε η τύπισσα. Μάλλον κάπου στα οικονομικά δεν τα βρήκαν με τούς Τούρκους. Μήπως νομίζει ότι έχει το επώνυμο Νικολαίδη που είναι ποντιακό; Άσε που τα μισά τραγούδια της τουρκικά είναι

  5. Εγώ δεν την πάω καθόλου την Βανδή. Αλλά αυτή την φορά της βγάζω το καπέλο.

  6. Σουργελο… Χόρεψε κανένα τσιφτετέλι τούρκικο, όπως λες και στα τραγούδια σου, και δίνε του.

  7. Θα δεχόταν ποτέ Εβραίος να τραγουδήσει κάτω από αφίσα του Χίτλερ;

  8. Εγώ ψάχνω να βρω την δήλωση από την ίδια σχετικά με το τι έκαναν στους προγόνους της όπως λέει το άρθρο για να της πω μπράβο. Ο Μπιλαρος ήταν σερνικο παλιάς κοπής με κακαλα όπως λέμε εμείς οι Πόντιοι και Άνθρωπος πάνω από όλα.

  9. δλδ δεν έχει τραγουδήσει ποτέ στην Τουρκία???μας κοροιδεύει?για χαζούς μας περνάει?μόνο ο Καρράς σεβάστηκε την πατρίδα μας….

    1. Εγώ ψάχνω να βρω την δήλωση από την ίδια σχετικά με το τι έκαναν στους προγόνους της όπως λέει το άρθρο για να της πω μπράβο. Ο Μπιλαρος ήταν σερνικο παλιάς κοπής με κακαλα όπως λέμε εμείς οι Πόντιοι και Άνθρωπος πάνω από όλα.

Comments are closed.