Ξέσπασε ο Μπακασέτας μετά την τεράστια νίκη: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους..

Κοινοποίηση:
ellada-780x470

Η Εθνική Ελλάδας πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της κόντρα σε μια υπερδύναμη του ποδοσφαίρου μέσα στο σπίτι της, μια νίκη που ο αρχηγός της, Τάσος Μπακασέτας, δήλωσε ότι είναι η η πιο σημαντική νίκη της ζωής του.

Ο Μπακασέτας μόλις τελείωσε ο αγώνας με την Αγγλία στο Γουέμπλει ξέσπασε σε κλάματα για τον αδικοχαμένο συμπαίκτη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Λίγο αργότερα όταν ηρέμησε, προχώρησε σε δηλώσεις στη NOVA εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση προς ορισμένους δημοσιογράφους για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον θάνατο του συμπαίχτη του σε Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας.

«Αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και είμαι περήφανος που μοιράζομαι τα αποδυτήρια με αυτά τα παιδιά. Όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά τα τραγικά νέα και παρά το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να διεξαχθεί… Τελειώνει εδώ η συζήτηση για τα όσα έγιναν στο ματς, δε μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο», δήλωσε για να συμπληρώσει αυστηρά στην συνέχεια:

«Αποτελεί ντροπή που κάποιοι συνάδελφοι σας έγραψαν και είπαν αστειότητες για αυτό το θέμα… Πάνω απ’ όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος… Αυτό δε το έχουν καταλάβει κάποιοι, ακόμα δεν το έχουν βάλει στο μυαλό τους από τα πόσα είπαν και δε σεβάστηκαν τον Τζορτζ, την οικογένειά τους και εμάς.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response