Ξέσπασε ο δήμαρχος Ερμιονίδας: «Εμείς τηρούσαμε τα μέτρα και οι αλλοδαποί κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα»

Κοινοποίηση:
metanastes

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Κρανίδι μετά την επιβολή των επιπλέον περιοριστικών μέτρων από την Πολιτική Προστασία, ύστερα από τα 150 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν σε καταυλισμό Σομαλών παράνομων μεταναστών.

Οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι όχι μόνο στο Κρανίδι αλλά και στα εννέα χωριά, που αποτελούν τον δήμο Ερμιονίδας.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος καταγγέλλει ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στέλνοντας δύο επιστολές στους αρμόδιους φορείς ζητώντας να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τους αλλοδαπούς καθώς αυτοί κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα και χωρίς κανένα περιορισμό.

«Δυστυχώς οι φόβοι που είχαμε όλοι επιβεβαιώθηκαν. Εμείς τηρούσαμε κανονικά τα μέτρα και εκείνοι πηγαινοερχόντουσαν δεξιά και αριστερά.

Είχαμε καταγγείλει πολλές φορές στο δήμο για τα προβλήματα που υπήρχαν με τις ανεξέλεγκτες μετακινήσεις τους ειδικά αυτή την περίοδο με τον κορωνοϊό.

Τώρα το πού βρήκαν και κόλλησαν τον ιό αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί ο ασθενής μηδέν για να ξέρουμε κι εμείς γιατί μπορεί να είναι ένας από εμάς» αναφέρει και προσθέτει:

«Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο αυστηρά, αφού από το απόγευμα και μέχρι το πρωί στις οκτώ δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί ψυχή, καθολική απαγόρευση μετακίνησης.

Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν γιατί ο δήμαρχος με έγγραφό του προς τους αρμόδιους φορείς είχε ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατούσε. Η δομή αυτή έχει ανοίξει εδώ και τρία χρόνια και ο κόσμος πάει κι έρχεται.

Πρώτα φιλοξενούνταν Σύριοι, τώρα εδώ και ένα χρόνο έχει Σομαλούς. Η αλήθεια είναι πως από τότε που άνοιξε η δομή δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί είναι σε απομονωμένο σημείο, κυκλοφορούσαν κανονικά ωστόσο τώρα κανένας δεν τους είχε ενημερώσει για την καραντίνα και τον περιορισμό των μετακινήσεών τους. Από την άλλη οι αστυνομικοί εδώ είναι αριθμητικά λίγοι με αποτέλεσμα ό,τι κι αν έκαναν ή έλεγαν να περνάει στο βρόντο…δυστυχώς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Tώρα που “ξυπνήσατε” εκεί στο Κρανίδι είναι αργά! Όταν φαίνεται εσείς τηρούσατε τα μέτρα και ακούγατε καθημερινά τον “αξιαγάπητο” κο Τσιόνδρα τον “σωτήρα”….τα λαθροαλλοδαπά αλώνιζαν την περιοχή σας και μάλιστα έστηναν και μπίζνες με εκδιδόμενες από την εν λόγω Δομή “Φιλοξενίας” σας!!!!! Κάργα στον ιό τώρα οι μπορντελούδες της Δομής και τρέχει και δεν φτάνει το αχτύπητο δίδυμο Τσιόνδρα/Χαρδαλιά να μαζέψει τα ασυμάζευτα….Κατά τα άλλα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ….και προφανώς ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ και ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!

  2. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΔΕΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Κ ΤΩΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ ΑΛΛΗΛΟΠΗΔΗΜΑΤΑ…

  3. καλα να παθαιτε εκει στο κρανιδι γιατι τους δεχτηκαται στα μερη σας?

  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ

  5. Καλά να πάθετε εύχομαι καλό βιασμό να έχετε και να βάλετε τα τριάκοντα αργύρια της κάθε κυβέρνησης εκεί που ξέρετε. Ξεφτίλες πάνω από όλα βάζετε το χρήμα και ποτέ την χώρα μας. 30 και.. χρόνια χαρτζηλικι και διαφθορά.Κοιταξτε όταν χάσετε την μπαλλα σε αυτήν την χώρα ξανά, μην πουλησετε πάλι τρέλα στην τηλεόραση μεταξύ αριστερων και δεξιών ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΚΆΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΒΆΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΆΝΕΤΕ ΠΆΛΙ ΚΑΜΊΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΝΔ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ….

  6. Έτσι και μπήκαν και Σομαλοί γράψε αλίμονο οι περισσότεροι έζησαν άγριες συνθήκες με αποτέλεσμα την πονηριά την έλλειψη αισθημάτων και την ροπή προς το εγκλημα,μεγάλη προσοχή….

  7. Και που ήσασταν κριμένοι οταν σας τους έφερναν ? τοτε έπρεπε να βγείτε στους δρόμους , αλήθεια η κυρια που εχει το ξενοδοχείο κοιμάται σπίτι της ? μπας και περιμένει ΟΤΑΝ και ΑΝ σε κάποια στιγμή φύγουν αυτοί να πατήσει τουρίστας στο ξενοδοχείο της ? ουτε λεπροί δεν μπαίνουν πλέον μέσα

  8. Που ειναι οι ανθρωπιστικες ΜΚΟ τωρα με τον κορονοιο να πανε στους κακομοιρηδες τους λαθραιους να τους συμπαρασταθουν????????????????? Μηπως κοπηκε η μασα ????????? Α ρε λαμογια !!!!!!!

  9. μην ξυπνατε ακομα…
    περιμενετε λιγο οταν θα π@δανε τις γυναικες και τις κορες σας στην μεση του δρομου και εσεις θα ειστε ανημποροι να αντιδρασετε….
    καλα ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι προδοτικο κομμα αλλα ουτε η ΝΔ δεν προχωραει σε απελασεις!
    αφηστε…μην αντιδρατε….σε λιγο ουτως ή αλλως θα ειναι πολυ αργα….
    ΣΟΜΑΛΟΙ ΜΩΡΕ? ΣΟΜΑΛΟΙ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ????

  10. θα σε μαλωσω .,..

    εισαι και μαρτυριαρης δημαρχε .,.,..ασε τα παιδια ελευθερα να απολαυσουν τον ηλιο το βουνο την θαλασσα

  11. Σαν υποστηρικτης του κουλη μου φαινεσαι δημαρχε οπως σε ακουσα,ηθελεστα και παθεστα λοιπον.

  12. Πληρωθήκατε με μεγάλα ποσά από την κυβέρνηση εσείς οι Δήμαρχοι κ τοπικοί παράγοντες …ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

  13. Ψαξτε ολοι και βρειτε τον πετρο κωνσταντινου της ανταρσυας και ης κεερφα. Πρεπει να μεινει ζωντανος οπωσδηπωτε

  14. Μπορεί να ακούγεται πολύ κωμμωδία αλλά “η λευτεριά του γένους δεν θ’ αργήσει να ρθει”…!!!
    Από έργο μεν αλλά ο λόγος του αθάνατος γιατί το ισλάμ ήρθε ξανά εδώ με εχθρικές και επεκτατικές απειλητικές διαθέσεις όπως πάντα άλλοτε και όχι μόνο εδώ σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει γίνει κανονική εισβολή και γεννάνε σαν τα ποντίκια -κουνέλια και οι Ραγιάδες πληρώνουμε…
    Α ρε Ελλάδα …τι σου χουν κάνει γαμώ τα πεθαμένα τους τα εν ζωή παιδιά τους και την ίδια τους την ψυχή !!!!!!!!

  15. Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα οικονομικό και θέλει τα €βρουδακια σας.
    Εσεις για τι νομιζετε πως κόβει τα πρόστιμα αβερτα και σας παίρνει στο κυνήγι;;;;
    Για το καλό το δικό τους.Οχι τώρα ,όχι σήμερα αλλά μια ζωή.
    Στο αλλοδαπό τι πρόστιμο να κόψει και στο Ρόμα;Δεν έχει νόημα.Τι να του πάρει του Ρόμα τις πατάτες με το ντατσουν,και του αλλοδαπού το σμαρτφον;Αστούς θα λένε να γυρνάνε εδώ και εκεί.
    Και θέλει επίσης να μην βγουν off τα νοσοκομεία της χώρας.Και βγουν και ανίκανοι ηγέτες.
    Χεστηκανε άμα ψωφισεις εγώ και εσύ.
    Έχει νέους πολίτες για την Ελλάδα,δεν βλέπεις τις καραβίες που μπαίνουν συνέχεια στην ενδοχώρα!!!!!
    Εγώ είμαι πολύ περίεργος για το τι θα κάνουν με τις τουριστικές επιχειρήσεις τώρα το καλοκαιράκι.

  16. Φωτιά και τσεκούρι και στους σχετικούς “ξενοδόχους”.

  17. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ………..ΦΤΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΧΑΒΟΥΖΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΝΙΔΙ ΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΟΣ………ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΝ ΜΕΣΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ……………….

    1. Αφού οι τοπικοί παράγοντες δήμαρχοι κλπ.ΠΗΡΑΤΕ ΧΡΗΜΑ Κ ΔΩΣΑΤΕ ΓΗ Κ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ???

Comments are closed.