Ξέσπασμα Καρυστιανού για χυδαιότητες Γεωργιάδη: «Η χαμηλή ηθική σας δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών»

Κοινοποίηση:
maria-karystianoy_252863_443928_type13262

Έντονη κριτική άσκησε τις χυδαιότητες του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της, την 20χρονη Μάρθη, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος, «Τέμπη 2023» .

«Παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως.

Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή σας βόλευε.

Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο.

Γιατί δεν ξεσπάστε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας ή «ευαισθησία» σας;

Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. πωπω…του ετριξε τα δοντια…δν ξερει που να κρυφτει ο αδωνις…εντωμεταξυ μιλαει σα κλασικη αριστερη βουλευτινα…και ακομα να χυσει 1 δακρυ για το δηθεν νεκρο παιδι της…α ναι ξεχασα,θα το θρηνησει οταν τελειωσει δικαστικα ολη η ιστορια δλδ σε κανα 10αρι χρονια!η παπαρα της χρονιας που φαγατε πρεπει να δοθει στη “μητερα των τεμπων/ταμπον” καλυτερα!

  2. Είναι δυνατόν ο Προεδρεύων τής Συνεδρίασης στήν Βουλή νά μήν επαναφέρει στήν τάξη τόν ωρυόμενο κατά τής Ζωής Κωσταντοπούλου, Υπουργό Γεωργιάδη γιά τίς επισημάνσεις της στήν τραγωδία τών Τεμπών ; Η συμπεριφορά τού υπουργού μού θύμισε τίς κραυγές του όταν πρόβαλε τό βιβλίο πού αποδείκνυε , όπως ωρύετο πέραν κάθε αμφιβολίας ό,τι δέν υπήρξε Ολοκαύτωμα ! Έβαλε τήν ουρά του κάτω από τά σκέλη ξόταν ανέλαβαν νά τόν συνετίσουν οί Ισραηλινοί Σύνδεσμοι !

Leave a Response