Ξίνισε η Μπακογιάννη με όσα είπε ο Σαμαράς: «Αυτά που λέει εγώ δεν τα ακούω» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ntor

Δεν της άρεσαν της Ντόρας όσα είπε για τον πρωθυπουργό αλλά και για το θέμα του Κοσόβου, ο Αντώνης Σαμαράς. Έτσι, σήμερα πέρασε στην… αντεπίθεση.

«Βγάζει μια πικρία προσωπική. Μια αντίδραση ‘δεν με παίζουνε’», σχολίασε με σκωπτικό τρόπο η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτά που λέει ο Σαμαράς, εγώ δεν τα ακούω. Έφυγε η Νέα Δημοκρατία από τις αξίες τις επειδή αργούν διαδικαστικά θέματα για τα ακαθάριστα οικόπεδα; Είμαστε με τα καλά μας», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Αυτό κατάλαβε από όσα είπε ο Σαμαράς? Η ΝΔ δεν είναι αυτή του Κούλη . Καιρός να μπει νέος πρόεδρος που αντιπροσωπεύει τις παλιές αξίες της ΝΔ.

  2. προδοτόσαυρα. Σε άδωσαν αλβανοί και αμερικλανοί και πρότεινες ντε φακτο νομιμοποίηση της απόσπασης του κοσσόβου από τη σερβία. Και μετά κλαίγεστε για την ουκλανία, δήθεν γιατί είναι κακό προηγούμενο για την Κύπρο. Το μ..νί της μάνας σας είναι κακό προηγούμενο για την Κύπρο

  3. “”” «Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. ””” το ´αδιαπραγμάτευτη´ ειναι το ελλαδιστανικο στανταρακι🤣🤣🤣 κατα τα άλλα η πρόοδος και η ανάπτυξη σκιζουν πανια και σφυριζουν αδιαφορα……εεεε ρε ελλαδιστανομουσουλμανικα γλεντια!!!!

  4. Αν δεν της αρεσαν αυτα που ειπαν ο Σαμαρας και ο Καραμανλης , ας πιει ξυδι η ανεκδιηγητη!! Πηγε και ψηφισε να μπει το Κοσοβο στο συμβουλιο της Ευρωπης η χαμενη!!

  5. ΓΙΑ ακαθάριστα οικόπεδα…μάλιστα εκεί θέλει να πάει η μανταμιτσα την κουβέντα….?Αυτό ήταν το θέμα στις χθεσινές τοποθετήσεις?
    Ντροπή

  6. Αυτή η πολυπράγμων και ανερμάτιστη είναι η αιτία της πτώσης του Κυριάκου.
    Αυτή με την ανάμειξη της σε όλα θα είναι και η αιτία της καταστροφής

  7. Aυτό κατάλαβε η μοχθηρή επίγονος του Εφιάλτη, ή έκανε ότι αυτό κατάλαβε;
    Aν δεν σκότωναν τότε τον Μπακογιάννη, θα τηγάνιζε κεφτεδάκια σαν τη μάνα της και θα είχαμε ησυχάσει.
    Και ο Σαμαράς όμως, μεγάλος κολοτούμπας, το θυμόμαστε πολύ καλά.
    Έβαλε μια χαρά κι’αυτός το χεράκι του στο ξεπούλημα της πατρίδας μας μαζί με τον Βενιζέλο, ο δε Καραμανλής ο επονομαζόμενος ”κουρασμένος”, την παράδωσε παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο στα χέρια του καταστροφέα Γιωργάκη το 2009…

  8. δεν καταλαβε δηθεν η θειτσα οτι ο σαμαρας εννοουσε τον νομο των πουστηδων,το εγκλημα των τεμπων κλπ εεεε;;;την καημενη μωρεεε

    1. Υπάρχει και άλλη ζωή από το να σκέφτεσαι όλη μέρα πουστηδες . Μπας και γουστάρεις ?

      1. Υπάρχει και άλλη ζωή από το να ειρωνεύεσαι και να είσαι καταγγελτικός προς τους άλλους..χαμένο κορμί

  9. Τον μισεί τόν Αντώνη. Της έφαγε τήν Αρχηγία στό Κόμμα όπως θυμάστε. Ας αφήσουμε οτι έριξε και τόν μπαμπά της ….. ασυγχώρητο έγκλημα .

  10. Τα ακούμε όμως εμείς, ρε τσόκαρο της πολιτικής. Και βέβαια ο Σαμαράς δεν έχει λιγότερο λερωμένη την φωλιά του. Εκανε πολλά σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Leave a Response