Ξανά στο Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας ο Μητσοτάκης! Κουράστηκε! Του χάλασαν οι διακοπές! Κόψτε μούρη! (φωτο)

Κοινοποίηση:
μουρ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΕΣΚΕΔΙΚ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ενημερώθηκε για τη εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Αττική και τις επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός βρέθηκε και το πρωί της Δευτέρας στο Συντονιστικό προκειμένου να ενημερωθεί για τα πύρινα μέτωπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία?Γιατί στην σύχρονη ψηφιακή εποχή έχουμε απαρχαιομένους εκλογικούς καταλόγους με 100ντάδες χιλιάδες διπλοεγγεγραμένους με κοντά 11 εκατομμύρια ?Δηλαδή ψηφίζουν και οι πεθαμένοι και οι αγέννητοι ακόμη,και μετά ψάχνουμε πως πήρε 41% όταν τον βρίζει και καταριέται όλη η Ελλάδα.

  2. τι ενημερωση θελει αυτος ο ανικανος χαραμοφαγας !!!εκαψε την αττικη ολοσχερως και ακομη να παραιτηθει αυτος και η κυρα κατιγκο ???? καποτε οι Ρωσοι εστειλαν τα πελωρια πυροσβεστκα αεροπλανα τους και εσβησαν τις φωτιες σε ελαχιστο χρονο !!! τωρα να ζητησει βοηθεια απο τον φιλο του ζελενσκι που του στενει οπλα εναντιον των Ρωσων και του υποσχεται οικονομικη βοηθεια εκατομυριων ευρω !!! η χωρα ειναι εκτεθημενη σε ολους τους κινδυνους απειλες απο τους γειτονες.. απο πυρκαγιες απο χρεωκοπια απο υπογενητικοτητα απο την εισβολη χιλιαδων τριτοκοσμικων λαθροκατσαπλιαδων απο την φτωχια των πολιτων και εκθετει την χωρα περισοτερο με τις υπογειες συμφωνιες του !!! μπραβο στους ελληνες…φυλακισαν τον κολοκοτρωνη που παλεψε για μια ελευθερη ΕΛΛΑΔΑ .,,και χειροκροτουν αυτον που την καταστρεφει !! τα χαλια μας το καμαρι μας 41% μπραβο μας !!!~

  3. Τα στρουμφάκια και οι πραιτωριανοί που φυλάνε τον δοσίλογο, θα έχουν την ίδια τύχη. Όπως και οι λούστροι του Χίτλερ. Κανένας δε θα μείνει. Μόνο η μνήμη τους για να μην υπάρξει επόμενος ρουφιάνος. Το χρωστάμε στους προγόνους μας που έδιωξαν την τουρκια και στα αγέννητα παιδιά μας.

  4. μια βομβα εκει να μην μεινει τιποτα να μην αναγνωριζονται τα πτωματα

  5. Κασσέλας αγνοείται STOP. Έρευνες συνεχίζονται εις Μύκονον STOP.

  6. Ενας γα@@μενος συνταγματαρχης εστω κι’ενας λοχιας μ’αρχ@δια δεν υπαρχει σ’αυτην την χωρα ???????

Comments are closed.