Ξαναχτυπά ο Κασσελάκης για Μπέο: «Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη»

Κοινοποίηση:
wefwe

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να βρίσκεται στις Σπέτσες για το «Spetses Mini Maratho, ωστόσο, δεν φαίνεται να δείχνει διάθεση να αφήσει στην άκρη τα ζητήματα που μονοπωλούν σήμερα, Σάββατο (30/9) την επικαιρότητα – το ΟΑΚΑ και φυσικά τα δύο απαράδεκτα περιστατικά με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ως προς τον Αχιλλέα Μπέο και τους τραμπουκισμούς που είδαμε σήμερα και χθες, ο κ. Κασσελάκης κάλεσε από το πρωί τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του στον δήμαρχο Βόλου.

Το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο ζήτημα με ανάρτησή του στο Twitter:

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη.

Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αμερικανακι οι συναναστροφές με τον καταδικασμένο Παππά και τον γοδοβοσκο Πολλακη σε οδηγούν να λες και να γράφεις μπούρδες.Μετά από ένα ξεκούραστο ΣΚ στις Σπέτσες και αφού γεμίσετε τις μπαταρίες σας με τον Τάιλερ πάρτε και από ένα φτυάρι μαζί σας στο Βόλο για να βοηθήσετε με τις λάσπες.Και βάλτε και κανένα κράνος όταν καβαλατε την γουρούνα γιατί είστε παράνομοι και πρέπει να σας επιβληθεί το σχετικό πρόστιμο από το τοπικό αστυνομικό τμήμα έστω και με την εικόνα της τηλεόρασης.

  2. Ομολογω οτι η….θυγατερα, η κορη του γιαλου εργαζεται….σκληρα! Κουλη ακους η κανεις…ποδηλατο?

Comments are closed.