Ξανθιά δέρνει μουσουλμάνα συμμαθήτριά της στις τουαλέτες του σχολείου και γίνεται χαμός (BINTEO)

Κοινοποίηση:
sxoleio-usa-630x390

Ποινικές διώξεις εκκρεμούν μετά την επίθεση που δέχτηκε στις τουαλέτες του σχολείου της μια έφηβη πρόσφυγας μουσουλμάνα από συμμαθήτριά της.

Το βίντεο με τα δύο κορίτσια να λογομαχούν στις τουαλέτες και μετά να πιάνονται στα χέρια, με τη μουσουλμάνα να πέφτει στο πάτωμα, έγινε «βάιραλ» (ρεκόρ θεάσεων) στο Facebook.

Το περιστατικό συνέβη στο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Τσάρτιερς Βάλεϊ, έξω από το Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια.

Η νεαρή μουσουλμάνα ήρθε αντιμέτωπη στις τουαλέτες με μια συνομήλική της, που ήθελε να κάνει χρήση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η λογομαχία σύντομα εξελίχθηκε σε χειροδικία, με την άλλη μαθήτρια να σπρώχνει τη μουσουλμάνα και να τη ρίχνει στο έδαφος και να τη γρονθοκοπά με μανία.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η μουσουλμάνα δέχθηκε επίθεση στις τουαλέτες λόγω της θρησκείας της.

Εάν δεν φόραγε τη μαντίλα, το περιστατικό θα αντιμετωπιζόταν ως ένα από τα χιλιάδες καθημερινά παγκοσμίως, με μαθητές να τσακώνονται για διάφορους λόγους στα προαύλια και στις τουαλέτες.

Ωστόσο, το Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων (CAIR), η μεγαλύτερη οργάνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες για την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων, απαίτησε προχθές, τη Δευτέρα, οι Ομοσπονδιακές Αρχές να ερευνήσουν τον καβγά των κοριτσιών ως «έγκλημα μίσους».

Η ίδια μουσουλμανική οργάνωση παρέχει και νομική βοήθεια στην οικογένεια της νεαρής μουσουλμάνας.

Όπως μεταδίδεται σε διεθνή μέσα, η οικογένεια της έφηβης έφυγε από τη Συρία λόγω πολέμου και πέρασε δύο χρόνια σε προσφυγικά στρατόπεδα μέχρι να τους χορηγηθεί άσυλο στις ΗΠΑ.

Η Αστυνομία του Πίτσμπουργκ, που διεξάγει την έρευνα, δεν έχει βρει στοιχεία ότι το περιστατικό στις τουαλέτες του σχολείου σχετίζεται με θρησκευτικά ή ρατσιστικά κίνητρα.

Προφανώς και είναι ένας τυπικός -απαράδεκτος βεβαίως- ενδοσχολικός καβγάς, ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας, που έχει λάβει διαστάσεις από τους μουσουλμάνους ακτιβιστές επειδή εκείνη που δέχτηκε την επίθεση φορούσε μαντίλα.

Ότι το θέμα το «σηκώνει ψηλά» πρώτο και καλύτερο το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, έχει κι αυτό τη σημασία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Οι ισλαμοπιθηκες προσπαθουν να επιβαλλουν τους δικους τους κανονες οπου εισχωρησουν . Ακομα και στα σχολεια … ιδου η αποδειξη…

  2. Στημενο βιντεο για να αποτρεψουν οι μουσουλμανοι στο μελον την οποια επιθεση των χριστιανων και ας μην ειναι η αιτια ο ρατσισμος. Αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα και για λογους «ισοτητας» γιατι δεν τιθεται το ερωτημα μισους της μουσουλμανας στην ξανθια χριστιανη;

  3. Να μάθει να μη φοράει τη σιχαμερή μαντίλα.

  4. Από διπολική διαταραχή πάσχεις και συ ανισορροπε,που σχολιάζεις με είκοσι διαφορετικά ψευδώνυμα και απαντάς στον εαυτό σου νούμερο!

  5. Τι μας λέει τώρα, εδώ στο ίλιον στο δημοτικό ο Σύριος πιτσιρικάς έβγαλε το ξυράφι από την ξύστρα και πήγε να κόψει τον λαιμό ενός παιδιού γιατί μάλωσαν σαν παιδιά της 2ας δημοτικού και ο διευθυντής πέρα βρέχει… Αστυνομία δικαιοσύνη πρωτοβάθμια τον μισθό να παίρνουν….

  6. Ποιοι είναι αυτοι αραγε που υποστηριζουν τους μουσλιμς με τοσο παθος ???????????

  7. Βλέπουμε δύο κορίτσια να τσακώνονται. Γιατί γίνεται αναφορά σε muslim girl…; Λαμβάνοντας υπόψιν το ότι φοράει μαντίλα; Γιατί δεν γίνεται αναφορά σε Christian girl λαμβάνοντας υπόψιν πως δεν φοράει κάτι στο κεφάλι της η άλλη κοπέλα; Ρε δε πα να γαμηθούν οι μουσουλμανολάγνοι και οι χριστιανόφοβοι; Τα μουσλίμια αν δεν τους αρέσει ο δυτικός κόσμος τι στα διάλα θέλουν και μπουκάρουν με το έτσι θέλω; ΟΥΣΤ

  8. …..ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ.!!!….ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ….ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ…..ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΣΕΜΠΕΡΙΑ,ΤΑ ΣΑΛΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!

  9. Παιδιά η βία είναι πολύ άσχημο πράγμα. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τον λόγο που έπεσε ξύλο (αν υπήρχαν προηγούμενα μεταξύ των δυο κοριτσιών). Αλλά αν η αιτία είναι οτι έπεσε ξύλο επειδή είναι μουσουλμάνα, αυτό είναι απαράδεκτο. Αν μάλωσαν για προσωπικά θέματα, αυτό είναι άλλο θέμα. Θα μπορούσε να συμβεί και μεταξύ Ορθοδόξων ή και Ελλήνων, ή οποιουδήποτε θρησκεύματος και εθνικότητας. Το άσχημο είναι οτι η παγκοσμιοποίηση θα “πάει“ το θέμα εκεί που “πρέπει“: Στους ταλαίπωρους μετανάστες. Αυτό είναι το τραγικότερο. Οτι χρησιμοποιούνται πολλοί τρόποι στην παγκόσμια κοινωνία για να εδραιωθεί η διασάλευση της ενότητος των δυτικών κοινωνιών. Δεν μας φταίνε ούτε οι μετανάστες, ούτε οι πρόσφυγες. Φταίει ο ύπουλος τρόπος με τον οποίον θέλουν να φέρουν την νέα παγκόσμια τάξη, και την μετατροπή των ανθρώπων σε goim- ζώα-αναλώσιμους.

  10. επρεπε να παρει τη ισλαμο-μαπα της και να την χωσει μεσα στη λεκανη και να τραβηξει το καζανακι..ετσι θα καθαριζε κιολας η κακαχημη μπουγατσομυτα…αφου στο ισλαμ επιτρεπονται οι σφαλιαρες σε γυναικες τι φωναζουν τα πιθηκια??επειδη της την εριξε λευκη ευρωπαια??καλυτερα τωρα ξυλο παρα να μας σφαζουν μετα

    1. Πως ειναι δυνατον ρε μουλέ να μιλας συνεχεια για τον Χριστό και απο την αλλη να βγάζεις τοσο μίσος για συνανθρώπους σου,διπολική τρελη προσωπικότητα για δεσιμο!

  11. O μουσουλμάνος πάντα νιώθει υποδεέστερος λόγω κυρίως της κωλοθρησκείας και της σκατοκοινωνίας στην οποία ζεί. Βλέπει την ξανθιά ξεβράκωτη και νιώθει κόμπλεξ. Ότι και να συμβεί θα το θεωρεί ώς ρατσιστική βία δυστυχώς και αυτό δημιουργεί και άλλη βία. Για αυτό δεν είναι εφικτή η συμβίωση με τέτοιους ανθρώπους. Φυσικά και η ξανθιά ξεβράκωτη δεν είναι παρά μία ξεβράκωτη ότι και να πείς. Μπορεί και να βάφει τα μαλιά της.

Comments are closed.