Ξεκάθαρος ο Μπράντον Τόμας: «Μπορούμε το 3Χ3!»

Κοινοποίηση:
Μπράντον Τόμας

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το 3/3 στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ο Μπράντον Τόμας.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (12/05, 20:00), ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε στα οφέλη της διακοπής, ενώ πρόσθεσε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν νικήσει φέτος τους Πειραιώτες και ξέρουν τι να κάνουν.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι πάρα πολύ καλά και η ομάδα είναι καλά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ είχαμε τη διακοπή, για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είμαστε πολύ καλά».

Για το αν ήταν σημαντικότερη η ξεκούραση του σώματος ή του μυαλού: «Ήταν πολύ καλό για όλους μας να ξεκουραστούμε. Ήταν μια μεγάλη σεζόν, που δώσαμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Παίξαμε πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Οπότε όλο αυτό σε φθείρει. Η διακοπή ήρθε σε κατάλληλο σημείο για να ξεκουράσουμε το σώμα και το πνεύμα μας. Αυτή η διακοπή μας ωφέλησε για να επιστρέψουμε στο 100% έτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν».

Για το πώς του φαίνεται ότι αναδείχθηκε ο τρίτος επιθετικός που πιέζει περισσότερο στον κόσμο: «Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι πάντα τρέχω και παλεύω. Γνωρίζουν την ποιότητα που έχω στο γήπεδο, γνωρίζουν τη θέληση που έχω να βοηθάω σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με την πίεση. Προσπαθώ να βοηθάω και να εξελίσσομαι. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: