Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ: Στις 26 Ιουνίου θα καθίσουν στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι

Κοινοποίηση:
karaivaz

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, θα καθίσουν στις 26 Ιουνίου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς ξεκινά η δίκη.
Οι φερόμενοι φυσικοί αυτουργοί συνελήφθησαν τον Απρίλιο του 2023 και κρατούνται προσωρινά από τις 28 Απριλίου 2023, με την προσωρινή κράτηση να λήγει στις 28 Οκτωβρίου 2024 για αυτό και προσδιορίζεται η δίκη τον Ιούνιο, όπως ανέφερε η δικηγόρος της μητέρας και αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα.

Όπως τονίζει, μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους η δίκη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί. Μεγάλο ερώτημα το οποίο η οικογένεια ζητά να απαντηθεί είναι το ποιοι έδωσαν την εντολή για την δολοφονία, με την έρευνα να συνεχίζεται.

«Είναι σε καλό δρόμοι οι έρευνες, πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις», τόνισε η δικηγόρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφου ξέρουμε ποιοί δινουν τις εντολές εδω και χρόνια…..

  2. Α μάλιστα. Περίφημα. Ωστόσο, έγινε αντίστοιχη κινητοποίηση για να βρεθούν οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια, του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη;;; Η μήπως δεν άξιζε να βρεθούν οι εκτελεστές τους αφού επρόκειτο για υπανθρώπους; Τελικά όποιος πάει κόντρα στο σύστημα και έχει αντίθετη άποψη, θεωρείται υπάνθρωπος και δεν του αναγνωρίζονται τα στοιχειώδη δικαιώματα; Και εφόσον συμβαίνει αυτό γιατί διατυμπανίζουμε ακόμα ότι έχουμε δημοκρατία;;;;

Comments are closed.