Ξεπεσμός! Πανηγυρίζει (για την ήττα) ο Καραμανλής στις Σέρρες!

Κοινοποίηση:
karamanlis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν «ήττα» για τη ΝΔ, όμως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής πανηγυρίζει!

Ευρισκόμενος σε άλλο τόπο και πολιτικό χρόνο από τον πρωθυπουργό, ο Κ. Αχ. Καραμανλής σε ανάρτησή του δεν κάνει καμία αναφορά για την επίπτωση που είχαν στο εκλογικό αποτέλεσμα τα Τέμπη και η προστασία που υποχρεωτικά του παρέχει η ΝΔ. αυτό που κατάλαβε είναι ότι «η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας». Ενδεικτικό ίσως της σύγχυσης του βουλευτή είναι η ανορθογραφία καθώς κάνει λόγο για την «μεγάλη κεντροδεξία (sic) παράταξη».

Η έλλειψη ενσυναίσθησης και αυτοκριτικής για την ήττα και ο εξωραϊσμός της με τη φράση «στις Σέρρες, οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά», δείχνουν ότι το μόνο που νοιάζει τον Κ. Αχ. Καραμανλή είναι η προσωπική του πολιτική καριέρα.

Ολόκληρη η ανάρτηση Καραμανλή έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πετυχαίνοντας την πέμπτη κατά σειρά νίκη, απέδειξαν ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας. Στις Σέρρες, οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά.

Βέβαια, όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δεν φτάσαμε στον αριθμητικό στόχο που θέσει γι’ αυτές τις Ευρωεκλογές. Κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε πιο έντονα, πιο τολμηρά και πιο γρήγορα να εφαρμόσουμε τις πολιτικές που έχουμε υποσχεθεί, προς όφελος των πολιτών.

Υπάρχουν όμως και περιθωριακές δυνάμεις που έχουν στόχο να επαναφέρουν την ακρότητα, την πόλωση και την τοξικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αποχή αφήνει χώρο στην πολιτική ασυδοσία.

Το καλοκαίρι του 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα και έβαλε τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας με την πυξίδα την Ευρώπη. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τη χώρα σταθερά σε αυτή την κατεύθυνση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response