«Ξεσπάθωσε» η Ζανέτ Τσίπρα για την Αχτσιόγλου: Να ανατρέψουμε το μύθο του Αισώπου για τον λαγό και τη χελώνα

Κοινοποίηση:
Óôéãìéüôõðï áðü ôçí ïñêùìïóßá ôùí âïõëåõôþí, ðïõ åîåëÝãçóáí óôéò åèíéêÝò åêëïãÝò ôçò 25çò Éáíïõáñßïõ 2015, ôçí ÐÝìðôç 5 Öåâñïõáñßïõ 2015.
(EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Εγώ δεν θα πάρω θέση υπέρ καμμίας και κανενός (φανερά) όμως λέω… όμως.. ο μύθος του Αίσωπου για τον λαγό και την χελώνα…γράφτηκε πχ…γύρω στα 500 πχ και 2023 μας κάνουν 2.523 χρόνια… εεεε λοιπόν μήπως να τον ανατρέψουμε…ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ….Έλεος πια….

«Να τα βάλουμε κάτω λοιπόν. Αλλά όλα μα όλα» απαντά η ίδια σε μηνύματα φίλων της, που έσπευσαν να σχολιάσουν τα γραφόμενα της, δηλώνοντας πως «θα είμαι παντού, γιατί απλά εγώ είμαι ανιδιοτελώς στην αριστερά παιδιόθεν».

 Η κύρια Τσίπρα απάντησε και σε σχόλιο χρήστη του μέσου που «φωτογράφισε» την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, λέγοντας πως «κι αυτό το ‘με τους πολλους” τι ειναι τωρα? Πού μας πάει?» με την Ζανέτ Τσίπρα να απαντά πως «θέλει, πρέπει (άποψη εκφράζω και ίσως να κάνω λάθος) καθαρές θέσεις…και με τις καθαρές θέσεις ο καθένας μας να αποφασίσει….Αυτά τα λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι…δεν βοηθάμε… αυτό και μόνο….».

 

1B4B50FE-AE7F-4DC9-8CA3-26C401677904
Κλείσιμο
416EE76B-6114-4CBD-9313-DE46860C0A77
71F3A807-7293-4665-BE98-945BA0F6E4A3
BAC7D067-D511-4B7B-95BE-AB7784A93374
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο/Η ζανετ καπουγια και ζανετ τουρλουφιδη-χατζηζηγιωργη λέει:

    δε μας φτανει ο αλιεκσης τσιπουρας τωρα εχουμε και την ζανετ τσιπουρα?

  2. ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΜΕ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ. ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ?

  3. Που ήταν όλα αυτά τα σουργελα όσο κυβερνούσε ο ΤΣΥΡΙΖΑ??? τώρα που χάνουν το μπαγιοκο ξετρύπωσε κ η κ@λοτρυπιδα μου…..😂

  4. Η …Ζανέτ αποκαλεί την άλλη …συντρόφισσα αλλά ξεχνάει ότι ο …σύντροφος αδερφός της έκανε διακοπές στο κότερο του …εφοπλιστή Παναγόπουλου! Τώρα παρότι πάτωσε στις εκλογές ο προδότης Τσίπρας δεν πάει στον …Άγιο Παντελεήμονα να ….παραθερίσει με τους λαθραίους που έφερε! Παραθερίζει στη βίλα στο Σούνιο με Αστυνομία να τον φυλάει! Αυτά δες …συντρόφισσα Ζανέτ που όλοι θέλετε τους λαθρομετανάστες αλλά δεν πάτε να ζήσετε μαζί τους στον Άγιο Παντελεήμονα και προτιμάτε τη …βίλα στο Σούνιο!

  5. αριστερη χολερα που καθε μερα ξεψυχαει

    εκεινη η μουσατη κολογρια που μιλαγε για λαθροπιθηκους που λιαζονταν που την εχουν κρυμμενη ?

  6. Οπου ναναι θα μας κανει και ντα-ντα η αδελφη Ζανετ. Τι αγριο υφος ειναι αυτο?
    Μαμα μου!!! Εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια οι συγγενεις του Αλεξακη.
    Ας πανε στο Σουνιο ολοι μαζι κι ας παιξουν με τα κουβαδακια τους στην αμμο, μηπως και ξεσπασουν εκει περα, και μας αφησουν στην ησυχια μας.

  7. Τι σκατα ειναι η ζανετ,ρε παιδια? Ρε τι παθαμε με τις Δυναστειες…

  8. Αμάν, έχασε το γενικό κουμάντο η Ζανέτ και μαλλιοτραβιέται τώρα ως καρακαλτάκα! Άτιμε Αλέξη, δεν φτάνει που πήρες στον λαιμό σου 2-3 γενιές αριστερών πίσω και 1-2 μπροστά, τη Ζανέτ δεν τη σκέφτηκες;

  9. Έχουν σαλτάρει όλοι της αριστερής πανούκλας. Υπάρχουν ακόμα υπάνθρωποι που τους ψηφίζουν;

  10. Ποια ειναι ρε παιδια η… Ζανετ! Ελληνιδα ειναι η …Γαλλιδα? Τι σκατοφατσα! Θα το τρωω το φαι μου! Σιγουρα φοβηθηκε και το Εφακι!

  11. Για το δημοψήφισμα που ο αδερφός έκανε το ΌΧΙ Ναι θα πεις κάτι; Για την προδοσία των Πρεσπών όπου ακόμα και ο Ζάεφ έκανε δημοψήφισμα ενώ ο αδερφός σου δεν έκανε θα πεις κάτι; Εντάξει 90% ήταν κατά, θα ξαναάλλαζε το δημοψήφισμα ο αδερφός σου! Ρε βοήθησε ο πινόκιο Τσίπρας τον κούλη και έγινε χορηγός του και με το άνοιγμα συνόρων και με τα υποχρεωτικά εμβόλια και τα λοκντάουν και με τις Πρέσπες και μέχρι ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ψηφίσατε για τα funds του Κούλη! Τα ξέχασε αυτά ο αδερφός σου, ο χορηγός και εμβολιάκιας του Κούλη;

    1. Σωστα τα λες, αλλα αυτοι πονανε οταν χασουν την μασα, ολα τα αλλα τα αλλα χουν γραμμενα.

Comments are closed.