«Ξεχάσαμε τα ελληνοτουρκικά και τις καταστροφές για τον καφέ του Κασσελάκη» : Στέφανος Χίος, Σερέτης Γρηγόρης (BINTEO)

Κοινοποίηση:
seretis

Για την παρουσία Κασσελάκη στα πολιτικά πράγματα της χώρας μίλησε σήμερα στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

«Ιστορικά θα θυμάσαι ποιοι ήταν αυτοί που ηγούντο της αριστεράς στην Ελλάδα. Ο ένας ήταν δολοφόνος ο Βελουχιώτης που είχε ένα κάρο κουσούρια. Κατηγορήθηκε για το βιασμό ενός παιδιού, κατηγορήθηκε για μεγάλες ανθρωποσφαγές. Ο κ. Ζαχαριάδης ο οποίος ήταν διπλός πράκτορας των εβραίων των Αμερικανών και των Βρετανών. Πάντοτε στην αριστερά υπήρχε ένας προδότης. Περάσαμε στον Χαρίλαο Φλωράκη που ήταν γνωστός και ως καπετάν Γιώτης στον ανταρτοπόλεμο και φτάσαμε στον κ. Αλέξη Τσίπρα που είναι κι αυτός ένας προδότης. Ο κ. Τσίπρας πρόδωσε τους Έλληνες με το δημοψήφισμα του ΄15 έβαλε την Ελλάδα σε τεράστιες περιπέτειες μ έναν απατεώνα που ήταν ο Βαρουφάκης και τον διαδέχθηκε ο Κασσελάκης. Για μένα κανένας Έλληνας πολίτης δεν πρέπει να ψηφίζει αριστερά» είπε αρχικά.

«Το βιογραφικό του Κασσελάκη είναι ψεύτικο. Εμείς στην εφημερίδα τον κατονομάζουμε ως έμμισθο υπάλληλο του Μπάιντεν. Μπορεί ο Κασσελάκης να είναι ένα καταγέλαστο πρόσωπο όμως είναι ένα διαφημιστικό προϊόν και πουλάει και ένα κομμάτι της νεολαίας τον ψηφίζει. Τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν όμως δεν ξεχνιούνται παρά το ότι οι Αμερικανοί προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν γι αυτό το λόγο» τόνισε επίσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: