Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών των θυμάτων της δολοφονίας στα Τέμπη – Πλάκωσαν στο ξύλο διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Πώς να βρουν το δίκιο τους;

Κοινοποίηση:
Η αμαξοστοιχία Intercity που εκτελεί το πρώτο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα στα πλαίσια της επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου, διέρχεται από το σημείο της πολύνεκρης σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη επιτέθηκαν σε διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ το οποίο νωρίτερα είχε απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Μετά το τέλος της απολογίας, ο διευθυντής Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ σύμφωνα με το onlarissa.gr, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα στο πίσω μέρος του Δικαστικού Μεγάρου, στο Μεταγωγών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ας τους κάνει τώρα μια μηνυσάρα να βάλουν μυαλό, οι κάφροι….

  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ.
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ (ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΑΝΤΡΕΣ) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΘΟΣ

  3. Ναι καλά, τους πιστέψαμε.
    Σκούζουν γιατί θέλουν πιο πολλή αποζημίωση και λεφτά….

  4. Ματι, Τεμπη, Μανδρα, χαθηκαν ζωες και κανενας ενοχος. ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ. Μακαρι να μεινουν δυνατοι μεχρι τελους και να δωσουν αγωνα.

  5. Αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη καταφεύγουν στην αυτοδικία.

Comments are closed.