«Ξινή» της βγήκε η ομελέτα στο Κολωνάκι της Μαρίας Σολωμού – Δείτε γιατί

Κοινοποίηση:
8587_MARIA_SOLOMOU

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε ένα story στο instagram, στο οποίο λέει ότι βγήκε για brunch στο Κολωνάκι και με το που άκουσε την τιμή, το επέστρεψε πίσω.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός εξηγεί πως τα 18,90 ευρώ είναι πάρα πολλά για μια ομελέτα, ενώ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο η κοπέλα της είπε το κόστος.

«Πάω λοιπόν, να πάρω την ομελέτα μου στο Κολωνάκι που έχει ένα πάρα πολύ γνωστό brunchάδικο. Πόσο είχε η ομελέτα η δική μου; 18,90.

Εννοείται ότι μου την χτύπησαν και είπα “ευχαριστώ δεν θέλω”, όχι τόσο ευγενικά. Η κοπέλα δεν είχε ντροπή, δεν κοκκίνισε την ώρα που μου είπε 18,90», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Μαρία Σολωμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Πήγε να φαει μπραντς στο μπραντσαδικο. Ουρτ ρε νουμερο! Ασταδιαλα, δήθεν επαναστατρια του κωλου, φεμινιστρια της κακιας ωρας, ελεύθερο πνεύμα που εξαρτάσαι απο επ;iδομα. Ηθοποιάρα απο τα Jumbo! Πόσο απόλυτο τίποτα είσαι…

  2. Δίκιο έχεις, κλεψιά είναι. Άκου κι’ εμένα τώρα όμως. Άσε την σύνταξη άγαμης θυγατέρας και τράβα για δουλειά και β’ να μην πας στο Κολωνάκι.

  3. Η κοπέλα δούλευε εκεί θα ντραπει κιόλας να σου πει τη τιμή να φτιάξεις μόνη σου την ομελέτα άχρηστη για πρόσεχε λίγο με τι ασχολούμαστε;

  4. Πάλι το σκουπίδι, η άχρηστη, το κακό παράδειγμα ψάχνει 2 λεπτά δημοσιότητος. Οσο για αυτούς που πουλάνε την ομελέττα 18,90 ευρώ ας την φτειάχνουν και να την τρώνε οι ίδιοι. Εμείς δεν θα πάρουμε.

  5. βουνό συντάξεις τσιμπάει το τεμάχιο, κάτι άγαμης θυγατέρας, κάτι επιδοματάκια κόρης κλπ Φαίδρα, το εικοσάρι στο κολωνάκι τσιγκουνεύτηκε η τεμπέλα.

  6. αντε τεμπελα φτιαξε ομελεττα σπιτι σου της αρεσκειας σου αλλα η τεμπελια σας σημερα σπαει γρανιτη

  7. Δηλαδή, και κολωνάκι και του κ@λου τον Άκη.
    Άκου το πρόγευμα brunch. Δηλαδή, μάθαμε τους άπολίτιστους να μιλάνε και να γράφουν και έρχονται κάποιοι μ@λ@κες νεοέλληνες οσφυοκάμπτες, να αλλάξουν τα δεδομένα. Έχει γεμίσει η Ελλάδα με κάτι αλοπρόσαλους τύπους γεμάτους με δερματοστιξίες, που στην αρχαιότητα μόνο κάτι καθάρματα έφεραν και τώρα πάμε λένε για brunch και του κ@λου τα ενιάμερα.

Leave a Response