Ξυλοκόπησαν αστυνομικό στους Παξούς! Νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση

Κοινοποίηση:
astynomia-e1579348153902

Σε κακή κατάσταση, με αρκετά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας αστυνομικός ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στους Παξούς.

Ο αστυνομικός, που είναι εν ενεργεία αλλά δεν υπηρετεί στο νησί, βρισκόταν τα ξημερώματα Δευτέρας στην πλατεία του Γαΐου του μεγαλύτερου οικισμού στο νότιο μέρος των Παξών, όταν διαπληκτίστηκε για άγνωστη αιτία με έναν άλλον άνδρα ο οποίος φέρεται να του επιτέθηκε και να τον ξυλοκόπησε.

Η τοπική Αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό με το περιστατικό, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει συλληφθεί ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής. Ο τραυματισμένος αστυνομικός νοσηλεύεται και αναμένεται να δώσει κατάθεση μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

  2. Τέτοιους αστυνομικούς εκπαιδεύετε???
    Αλλά τσαμπουκά με το πιστόλι μια χαρά εκεί που τους παίρνει! Αντί να τον τουλουμιασει τον Αλβανό και να τον στείλει πακέτο από εκεί που ήρθε, τον χόρτασε ξύλο! Αντε ρε μπανανοχωρα με τις ανίκανες υπηρεσίες σου που το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να απαιτείς, κι από υποχρέωση δεν έχεις καμία.
    Ένα μάτσο άχρηστοι κυβερνούν και αντιπολιτευονται, κι ακόμη ένα μάτσο ψηφίζουν και στηρίζουν την ανικανότητα αυτών. Ξεφτίλες!

  3. Βγαζεις το οπλο & τον καθαριζεις τον αλβανο.Δεν του επιτρεπεις να σε στειλη στο νοσοκομειο & να χασκογελαη τωρα με την αλβανοπαρεα του.Οσο για εσας τους Ελληνες νομοθετες,φροντιστε να νομοθετειτε προς οφελος των θυματων & οχι τους εγκληματιες απο ολες τις φυλες του Ισραηλ,να τους βλεπουμε σε λιγο διαστημα εξω,να κανουν τα ιδια.

Comments are closed.