ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ! Μ. Χρυσοχοΐδης, ο ήρωας της χώρας: “Έρχονται αποκαλύψεις για τα «συγκοινωνούντα δοχεία» οργανωμένου εγκλήματος – οπαδικής βίας”

Κοινοποίηση:
σωδωσδδσωδ

Για διασύνδεση του οργανωμένου εγκλήματος με την οπαδική βία έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και προανήγγειλε ΠΑΛΙ εξαρθρώσεις, συλλήψεις και νέες αστυνομικές επιτυχίες.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξήγησε πως υπάρχουν ανοιχτές δικογραφίες από την υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις αναφορικά με την επικοινωνία οργανωμένου εγκλήματος – οπαδικής βίας και εγκληματικών οργανώσεων, που εκβιάζουν επιχειρηματίες… Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά αυτά τα έχουμε ξανακούσει από το στόμα του και πράξεις δεν βλέπουμε πέρα από κοροιδία.

«Αυτά όλα είναι συγκοινωνούντα δοχεία», είπε, και συμπλήρωσε πως «υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις και σε Μύκονο και σε Ζάκυνθο και σε αλλά νησιά για το οργανωμένο έγκλημα».

Επιπλέον, αυτός ο ήρωας της χώρας χαρακτήρισε ως θετικό ότι αποκαλύπτονται αυτές οι υποθέσεις, καθώς αποδεικνύεται, όπως σημείωσε, ότι οι Υπηρεσίες είναι πιο αποτελεσματικές στην καταπολέμηση της διαφθοράς. «Το θέμα είναι να μπορέσουμε να ξεριζώνουμε στην κυριολεξία, σε όλους τους τομείς, τη διαφθορά και να μην “κλείνουμε τα μάτια” όταν συμβαίνουν μικρά πράγματα, τα οποία φέρνουν μεγάλα», τόνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αναλφαβητε αρκετα και ως εδω! Σε υποστηριζουν οι αμερικανοι αλλα δυστυχως ντροπιαζεις τη χωρα με ντοκουμεντα της εγκληματικοτητας σε καθημερινη βαση @ ασφαλεια του πολιτη = μηδεν ανυπαρκτη επομενως παρε τη…μπουκαλα σου και παγαινε στο καλο!

Comments are closed.