ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ – ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Κοινοποίηση:
farmers

Γιγαντώνεται η αντίδραση των αγροτών της Γερμανίας, έναντι στην πολιτική της κυβέρνησης. Πριν λίγες ημέρες είχαν κλείσει την Πύλη του Βραδεμβούργου και σήμερα, ξεχύθηκαν στους δρόμους της Στουτγκάρδης. Διαμαρτύρονται για την κατάργηση της αγροτικής επιδότησης για το πετρέλαιο και της φοροαπαλλαγής στα αγροτικά οχήματα που σχεδιάζει ο κυβερνητικός συνασπισμός.

Εδώ πάλι, στην Ελλάδα, με ένα επίδομα τα… ξεχνάμε όλα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΩΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  2. Μην μιλάτε καθόλου παράδεισος είναι η χωρα μας χαρη στον τιτανομεγιστο ηγετη μας Κυριακο Μητσοτακη και την κυβερνησαρα του. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

  3. Όλοι οι τουριστικοί προορισμοί έχουν πληροτητα από 80 μέχρι 100 %

    1. …όλοι οι Έλληνες χειμερινές διακοπές…. χαμός …πολλοί που δεν βρήκαν διαθεσιμότητα στην Ελλάδα …φεύγουν Άλπεις μαθαίνω… παράδεισος… σε λίγο οι Ελβετοί θα λένε “μεταναστεύουμε στην Ελλάδα 2.0 του κούλη να δούμε λεφτά & προκοπή”

  4. Οι Ελληνες Αγροτες αντι να μπλοκαρουν τους Γαμωουκρανους που φερνουν στην χωρα μας προιοντα γεματα ΟΥΡΑΝΙΟ κ επισης με σπορους της Μονσαντο στην μιση τιμη για να το παιζει Φιλανθρωπος ο Γιος της Πουτανοαδερφης του , καθονται στα καφενεια κ ξυνουν τα αρχιδια τους . Φτυστε τους οπου τους δειτε κ οταν ψωνιζετε παντα να κοιτατε απο που ερχονται τα προιοντα . Οπου δειτε Ουκρανια (( κ φυσικα Ισραηλ , υπαρχει εφαρμογη που τους πιανει ( No Thanks λεγεται , σκαναρεις το προιον κ σου βγαζει αν ειναι των βρωμοιουδαιων ) γιατι οι Εβραιομασονοι εδω περα δεν γραφουν προελευση Ισραηλ … )) μακρυα ειδικα απο τους Ξηρους Καρπους που οι φθηνοι ερχονται απο εκει !!

  5. Εκεί όταν κάτι που κάνει η κυβέρνηση δεν τους αρέσει στις επόμενες εκλογές εχει καταψηφιστεί και παίρνει άλλος την καγκελαρία. Του Σόλτσ τα ψωμιά είναι λίγα. Η Μέρκελ μπορεί για εμας να ήταν σκύλα αλλά για τη χώρα της τα έδινε όλα. Δεν είναι τυχαίο ότι έμεινε 16 χρόνια στην καγκελαρία. Εκεί δεν είναι πορωμένα κοματόσκυλα με ρουσφέτια και διορισμούς από τους βουλευτές.

  6. Εδώ ο μήνας έχει 9…
    Τα ψίχουλα-επιδοματάκια τα δίνει ο Μητσοτάκης στους Έλληνες, διότι τα παρέχει όλα δωρεάν στους αγαπημένους του Λαθραίους, που έχει μαζέψει στα 70+ Μουσουλμανικά HotSpots.

  7. Εδώ τα καφενεία και οι ψησταριές είναι γεμάτα στα καφενεία μπιρίμπα βίδα και πρέφα και στις ψησταριές σούβλες.
    Εδώ τους πηδάει ο Μητσοτάκης και αυτοί κοιμούνται όρθιοι.
    Μόνο για ρουφιανιές και απατεωνιές είναι.

  8. Βρε Στέφανε και επιδόματα μην έδιναν εδώ στην ελλάδα πάλι ο έλληνας δεν χαλαγε την ζαχαρένια του όσα πάνε όσα έρθουνε έρθουνε

  9. …εδώ ο ραγιάς καφέ μπαλίτσα φικι φικι και στη φωλιά του…γιατι φράγκα δεν υπάρχουν πολλά φρόντισαν να μας τα φάνε με φόρους, ακρίβεια , ρεύματα, καυσιμα , χρέη, και τελειωμό δεν έχει

    1. Για να δεις για τι ηλιθιους μιλαμε , Νεοδημοκρατης καυχιοταν οτι ο Μητσοτακης δεν εφερε Μνημονιο !!!!!!! Ακους ρε μαλακα ;;;; Δλδ το οτι πληρωνει με μισθους Βουλγαριας ΡΕΥΜΑ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΑΥΣΙΜΑ – ΤΡΟΦΙΜΑ με φορο στον φορο , τα ακριβοτερα ισως στον κοσμο , χωρις να μειωνει τον ΦΠΑ κ απο πανω αλλους τοσους φορους , πιστευει οτι δεν εχει φερει Μνημονιο αυτο το κωλοπαιδο !!!!!! Φαντασου για τι ΗΛΙΘΙΟΥΣ μιλαμε !!! Αν του ελεγε Μνημονιο θα στραβωνε , επειδη ομως δεν του το ειπε ειναι ευχαριστημενος !!!!!! Τι να λεμε τωρα ;;;; ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ !!! Καμμια ελπιδα , σηκωθειτε να βρουμε ενα μερος στον Πλανητη κ παμε να ζησουμε εκει , δεν υπαρχει αλλη λυση .

      1. διχασμένοι πέφτουν στην παγίδα οι μεν και οι δε και δεν βλέπουν ότι μας τελειώνουν όλοι τους κυριολεκτικά. Μας κατέστρεψαν ηθικά οικονομικά κτλ οι μισοί είναι “τυφλοί” απο τα μμε και οι άλλοι μισοί βολεμένοι και δεν τους νοιάζει τίποτα… μα τίποτα , “εγώ να είμαι καλά…βολεύτηκα εγώ? τη βγάζω κουτσα στραβά? στα α…ίδια μου όλα” … ελπίδα δεν…

  10. Οι αγρότες στη Γερμανία δεν είναι πολτολαός κομματόσκυλα της Νουδούλας για αυτό.

Comments are closed.