ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Η φωτό με τον γυφτοσκοπιανό που κ@τουράει την ελληνική σημαία είναι…

Κοινοποίηση:
katouro

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που απεικονίζει έναν γυφτοσκοπιανό που έχει κατεβάσει το παντελόνι και φαίνεται να ουρεί στην ελληνική σημαία.

Διαβάστε εδώ: ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ: Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ!!! “ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ” ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ…ΑΝΑΦΟΡΑ

Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ επικοινώνησε μαζί μας και μας ανέφερε ότι η φωτογραφία είναι 100% αληθινή. Όπως υποστηρίζει, ειναι από την γωνία του 1ου δημοτικού σχολείου ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. “Πίσω φαίνονται τα κάγκελα του σχολείου και δεξιά που δεν φαίνεται είναι ένα μικρό σπιτάκι που δίνει πληροφορίες στους τουρίστες”, μας λέει συγκεκριμένα.

Επίσης, υποστηρίζει ότι ο τύπος που έχει κατεβάσει το παντελόνι του είναι γνωστός φιλοσκοπιανός της περιοχής και προβλέπει ότι “θα έχουμε προβλήματα με αυτούς κατά το καλοκαίρι”. Στείλτε μας κι άλλες πληροφορίες για τον… λεβέντη που ο ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε στην χώρα μας και του έδωσε το ελεύθερο να προσβάλλει τα εθνικά σύμβολα της χώρας που τον έσωσε από τη λιμνοκτονία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. H Λεπτοκαρια δεν εχει Πατριωτες Ανδρες ?

    1. ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Comments are closed.