ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι άστεγοι δεν χειροκρότησαν το δέντρο του Μπακογιάννη

Την ίδια ώρα, στην πρωτεύουσα, μερικές δεκάδες μέτρα από τη γιορτή τού κ. Μπακογιάννη, άστεγοι προσπαθούν να επιζήσουν. Κοιμούνται στον δρόμο και ο χειμώνας έρχεται απειλητικός. Λίγα λαμπάκια από αυτά που τυφλώνουν περιπατητές στους κεντρικούς δρόμους, για τη δόξα των αναθέσεων, θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα κρεβάτι στους άστεγους.

Μια ζαρντινιέρα των 5.000 ευρώ από αυτές που πετάχτηκαν μετά την αποτυχία του Μεγάλου Περιπάτου της Πανεπιστημίου θα μπορούσε να σώσει ανθρώπους που κοιμούνται στα πεζοδρόμιά της. Αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν τον δήμαρχο. Το δέντρο στην τηλεόραση δείχνει σπουδαίο. Τεράστιο. Όπως οι φιλοδοξίες τού απερχόμενου που δεν θέλει να φύγει και ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην πολιτική από άλλη πόρτα…

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, στο Σύνταγμα που μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το Καρπενήσι.

Είναι στολισμένο με 24.000 φωτάκια τύπου led.

Δείτε φωτογραφίες:

    

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Για όνομα του Θεού ρε παιδιά.. Γιορτές έρχονται.. Ακόμα και αυτό να το σχολιάσουμε αρνητικά;;;.. Ουτε ενα μήνα χαράς δεν αντέχει πια η Ελλάδα;.. Οι άστεγοι ηταν, ειναι και θα ειναι εκεί, ανεξαρτήτως εποχής.. Και για να σας φύγει η ιδέα, να το τσεκάρετε προσωπικά.. Στους περισσότερους αν προσφέρεις δουλειά για να ξεφύγουν απο αυτό, θα αρχίσουν να μιλανε Σουαχίλι.. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να εργαστούν και υπάρχουν καταλύματα αλλα ΔΕΝ πανε.. Οχι γιατι ειναι προσωρινά αλλα γιατι δεν θελούν τις υποχρεώσεις.. Κάντε μια βοτούλα απο τα καταλύματα να μιλήσετε με τους υπεύθυνους και το ξανασυζητάμε.. Χρόνια μας Πολλά..

  2. Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα…. μερικα φωτακια θα εβαζαν εναν αστεγο σε ενα κρεβατι…. αλλα οι Μητσοτακηδες προτιμούν το δεντρο γιατι “γραφει καλυτερα στην τηλεοραση” και στο μυαλο ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ….

  3. συγκεκριμένος είναι μασόνος 32 βαθμού στην περιοχή της ανατολής στην κουαλαλαμπουρ και ο παισιος έλεγε ότι οταν ο καθιστός παλαιός σηκωθεί τότε τα εννιά φτερά του αετού θα γίνουν 12. Ο Μιχαλολιάκος και ο ίδιος ο συγγραφέας Μ. Περδικουλης έλεγαν ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κουσουρια που είχε αφήσει ένα αναμμένο κερί στη μεγάλη στοά της χώρας της Μυκόνου. Εκεί πάνε όλοι μεγάλοι πλούσιοι μασόνοι των εφτά σφραγίδων της αποκάλυψης και των μεσαίων κυμάτων. Διαβάστε Περδικουλη ή Χάραρι και θα τα δείτε

  4. Η τελευταια αρπαχτη του μεγα πολιτικου γιγαντα της χωρας λαθρογιαννη ποιος ξερει ποσα χιλιαδες ευρο μας χρεοσαι στα ειδη πανακροιβα δημοτικα του τελη….αντε με το καλο στον αγυριστο και ακομα παραπερα Ντορογιε αρκετα ληστεψες τα δημοτικα ταμεια της πολης αντε στιν μαμα μπουλη την δηθεν καρκινοπαθη να σε κανει ευροβουλευτη να ησυχασει και αυτη και εμεις….

  5. ΒΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΕ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΜΑΚΡΗΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ …ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΖΕΙ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΙΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΜΠΑΣΚΙΝΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ……

    1. ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΝΑΝΕ ΟΤΙ ΞΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ….ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ…ΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ Π…ΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ

  6. ΡΕ ΟΥΣΤ…….
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ………….

  7. Οσο για την ξενοφερτη γιορτη του δεντρου καλα κανατε και εισασταν ολοι μουγκοι γιατι δε ξερατε τα τραγουδια στα αγγλικα που λεγανε ολοι αυτοι. Με λιγη τυχη του χρονου θα τραγουδησετε Τουρκικα και Πακιστανικα. Καλη διασκεδαση.

  8. Πέρα απο την πικρή αλήθεια οτι άντρες με την νοημοσύνη του Μπακογιάννη χρειάζονται 24/7 την al να τους συμβουλεύει Κύριε Χιο, διαπιστώνω ότι είστε το μοναδικό από τα μεγάλα ελληνικά sites που δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την τεχνητή νοημοσύνη. Θεωρώ ότι αυτό είναι λάθος, δεδομένου ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε πρόσφατα να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό από τα ελληνικά ταμεία για την ανάπτυξη ενός προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης, τόσο για τις πλατφόρμες gov όσο και για την κυβερνοασφάλεια και το marketing της κυβέρνησης. Θα θέλαμε περισσότερη διαφάνεια σχετικά με τα ποσά που δαπανήθηκαν για την AI και, πάνω απ’ όλα, ποια είναι η ακριβής συνέπεια που η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης επιφυλάσσει για τη χώρα μας, ειδικά υπό μια κυβέρνηση όπως αυτή της ΝΔ. Στην Ελλάδα, το θέμα της κυβερνοασφάλειας αρχίζει να αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία απο την μια απο την άλλη δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη του απλού πολίτη για το πως η al θα χρησιμοποιηθεί. Το πρόσφατο παράδειγμα της Χαμάς και της επιχείρησης “al-Aqsa”, που οδήγησε σε παράλυση της κυβερνοασφάλειας του Ισραήλ, δείχνει την ευρεία γκάμα των κινδύνων που προκύπτουν από την κυβερνοεπίθεση. Είναι γεγονός ότι είτε η Τουρκία είτε η Ρωσία έχουν αναπτύξει προηγμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης . Σας ευχαριστώ.

    1. ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ

  9. Αγαπητέ κύριε Χιο, εσείς που είστε το επίκεντρο της δυναμικής δημοσιογραφίας και η επιτομή του θάροους., θα σας ζητούσα ευγενικά να πάρετε μια πτήση μιας ώρας, 60 ευρώ και να πάτε στη Σόφια, στη Βουλγαρία, για έναν καφέ. Δεν θα παρατηρήσετε έναν ζητιάνο, έναν εθισμένο ή έναν άστεγο στο κέντρο της πόλης. Μια πόλη που πραγματικά συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των πρωτευουσών, παρά τη φήμη της ως της φτωχότερης χώρας των Βαλκανίων. Πρόσφατα, έγιναν πορείες για ένα θέμα ποδοσφαίρου στη χώρα τους, και ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή να ρίξουν νερό τους διαδηλωτές μετά από μισή ώρα, όλοι εξαφανίστηκαν χωρίς τραυματισμούς, χωρίς ταραχές. Αυτό που βλέπουμε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όπου κάθε μεγιστάνας έχει 10 ΜΚΟ για να λάβει τα δις των επιχορηγήσεων και να βοήθησει τους πρόσφυγες, αλλά καμία για τους Έλληνες άστεγους και τοξικο-εξαρτημένους. Και ρωτώ, γιατί Χιο; Γιατί αυτός το χάος στο κέντρο της Αθήνας; Η απάντηση είναι απλή: για να πουλήσουν τα ναρκωτικά τους χωρίς εμπόδια, οι μεγιστάνες των ναρκωτικών, και για να είναι το κέντρο το γκέτο των Κινέζων και των μεταναστών… για ποιο λόγο των Κινέζων?… Μα καλά, οι Κινέζοι έχουν αγοράσει ολόκληρο το κέντρο κα δρουν ανεωόχλητοι … για ποιο λόγο των μεταναστών… ώστε να μην πλησιάζει κανένας σοβαρός Έλληνας, ώστε οι εγκληματικές πράξεις λαθρεμπορίας ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπων και λευκής σαρκός να συμβαίνουν ελεύθερα.

  10. Εμ Νέα Δημοκρατία με ψηφίσατε Στουρνάρια.
    Αμόρφωτοι αντί να ψηφίσετε ΚΚΕ για να δείτε άσπρη μέρα, τώρα κλαίτε την μοίρα σας.
    Εμένα όλο μου το σόι μια ζωή αριστερά ψήφιζε.

    1. Μα και η ΝΔ αριστεροι ειναι φιλε μου. Μονο οι αριστεροι προδωσαν αυτη τη χωρα και την κατεστρεψαν απο το 1944 και μετα. Βρεθηκε ενας Παπαδοπουλος με μερικους Ελληναραδες να βαλει στοπ στην αριστερη αναρχια αλλα ηταν τιμιος και αγαθος και δεν το αφησαν . Και ολος ο λαος εκει σκεφτεται αριστερα.ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ !!! Ζουν ολοι με τα επιδοματα της αριστερης μαφιας που κυβερνα το τοπο και τους εψησαν να τους ψηφιζουν. Αυτο ειναι ολο. Δεν αντιδρα κανεις αριστερος γιατι αυτοι ειναι πιο αριστεροι απο τους αριστερους του ΚΚΕ . Για μενα οι αριστεροι που λες εσυ ειναι γατακια μπροστα στους αριστερους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ψαξε ενα που θελει η αριστερα και δεν το δινουν αυτοι. Ουτε ενα σημειο δεν μπορεις να βρεις.Θα καταστρεψουν και τους ελευθερους επαγγελματιες και ετσι θα γινει ενα κρατος Βενεζουελα.Αν σας αρεσει η Βενεζουελα τοτε ενταξει. Καλη συνεχεια και καλη διασκεδαση.

      1. Η Βενεζουέλα είναι παιδική χαρά μπροστά σε εμάς, βάζουμε και εγκληματικότητα.

    2. Kαλα παππου,ασε το πληκτρολογιο τωρα γιατι θα παθεις κανενα εγκεφαλικο απο την πιεση.Ηδη εχεις αρχισει να γραφεις ασυναρτησιες…..

Comments are closed.