ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ PAY ROLL ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΜΠΟΥΚΩΜΑ” ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΥΠ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΤΟ “ΜΑΓΑΖΑΚΙ” ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
Νέο έργο (40)

Τα όσα συμβαίνουν με το σκάνδαλο στο Κατάρ και τις πληρωμές με βαλίτσες στην Καϊλή και την παρέα της τα γνωρίζεται και με το παραπάνω.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται, τουλάχιστον οι περισσότεροι, είναι η εμπλοκή 2 δημοσιογράφων που εργάζονται σε συστημικό τηλεοπτικό σταθμό και μια εφημερίδα.

Οι 2 λεβέντες έχουν αναλάβει να στέλνουν email και no-paper κάθε φορά που θέλουν να μας ενημερώσουν για τις επενδύσεις των Καταριανών στην Ελλάδα.

Καλούν σε δείπνα και καφεδάκια μοιράζοντας δώρα σε κουτορνίθια δημοσιογράφους που χαίρονται να βλέπουν καθρεφτάκια. Στην υπόθεση της αγοράς της μισής Ζακύνθου από τους Εμίρηδες και κάποιους Έλληνες, που ήδη έχουν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, ο κοριός της ΕΥΠ που παρακολουθούσε κάθε μέρα και κάθε νύχτα τους εμπλεκομένους έχει τσιμπήσει συνομιλίες των 3 δημοσιογράφων που έπαιρναν συναδέλφους σε εφημερίδες για να μην “σηκώνουν” το θέμα αυτό.

Η πλάκα είναι ότι το κανάλι που εργάζονται αλλά και η εφημερίδα πρωτοστάτησε στο να αποκαλύψει το σκάνδαλο της Ζακύνθου. Που να ήξερε και όλα τα άλλα που έρχονται για τους 2 λεβέντες.

Μου λένε ότι οι διευθυντάδες στο κανάλι αυτό “κάτι έχουν ακούσει” και τρέμουν μην τυχόν και εκτεθεί το μαγαζί τους.

πηγή: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εισαγγελάτος και πουτιανα ο,τι χειρότερο για την χώρα.

  2. ΟΝΟΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΥΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Αυτό το ζεύγος Εισαγγελάτου-Τατιάνας γιατί τόσο πάθος με τις υποθέσεις ΚΙΒΩΤΟΥ και ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ; ΠΑΘΟΣ μιλάμε! ΚΑΨΑ!

  4. Τελικά αποδεικνύεται ξανά ότι ο κοριός της ΕΥΠ χρησιμοποιείτο για να εκβιάζει ο Μητσοτάκης και να τους έχει όλους σούζα μέχρι τις εκλογές.
    Ποια payroll; Δεν θα βγει τίποτα. Βέλγοι είμαστε; Εδώ χειρότερα από Ουγκάντα

  5. Το χειρότερο είναι ότι το Κατάρ είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος της Τουρκίας. Όσοι πληρώνονταν από αυτό (π.χ. Καϊλή, Αβραμόπουλος, δημοσιογράφοι κλπ) είναι σαν να πληρώνονται από την Τουρκία!

  6. Το γ@μω ” Τουρκοκαναλο ” …το Καφενείου των
    ” Ρουφιάνων “…το Κοτέτσι των ” Πουτανων “…Ο Βόθρος του ΣΚΑΪ….

  7. Ο/Η τι πιο φυσιολογικό για την ελληνική δημοσιογραφία;; λέει:

    Και τι αυτό περίεργο είναι;;

  8. Φανταστείτε τι γινόταν με τα σκυλιά αυτά που φώναζαν βάστα σοιμπλε και αγιοποιουσαν τα μνημόνια ενώ ήξεραν πολύ καλά πως θα επληταν την ελληνική κοινωνία. Πληρωμένα σκυλιά.

  9. Εν ολίγοις έκαναν πέη roll στους Αραβες με το αζημίωτο, για την πατρίδα ρε γαμώτι.

Comments are closed.