ΟΙ ΗΠΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ: Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΥΨΩΜΕΝΟΣ ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ

Κοινοποίηση:
APTOPIX US Migrant Asylum Ban

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πεθαίνουν εξαιτίας της κατάστασης στα σύνορα, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Trump σε συγκέντρωση υποστηρικτών στη Νεβάδα.
«Η χώρα μας πεθαίνει.

Τα σύνορά μας είναι ανοιχτά. Αυτή είναι μια ανοιχτή πληγή.
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει», τόνισε ο Trump.
Την ίδια στιγμή, η κατάσταση μπορεί μόνο να χειροτερέψει, προειδοποίησε ο πολιτικός.
«Περιμένουμε να συμβεί μια καταστροφή», κατέληξε o Trump.

Μεταναστευτική κρίση στο Τέξας

Η Εθνοφρουρά του Τέξας έχει υψώσει έναν φράχτη από συρματοπλέγματα κοντά στα σύνορα με το Μεξικό για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.
Η κυβέρνηση του Biden το κατήγγειλε στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο διέταξε την αφαίρεση του φράχτη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Ωστόσο, οι δυνάμεις ασφαλείας της Πολιτείας απέκλεισαν την πρόσβαση σε ομοσπονδιακές περιπολίες.

Ο κυβερνήτης Abbott στο Texas, από την πλευρά της, ανακοίνωσε «εισβολή» μεταναστών και μέτρα προστασίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Τέξας θα ακολουθήσει τη δική του πολιτική, αφού οι αρχές της χώρας δεν αντιμετωπίζουν την προστασία των συνόρων.
Η Πολιτεία έχει ήδη νόμο που του επιτρέπει να συλλαμβάνει, να διώκει και να φυλακίζει όσους είναι ύποπτοι για παράνομη διέλευση των συνόρων, καθώς και να τους απελαύνει από τη χώρα με δικαστική απόφαση.
Η Ουάσιγκτον χαρακτηρίζει τις ενέργειες των αρχών του Τέξας αντισυνταγματικές και τις μεθόδους υπερβολικές.

Τις ενέργειες του Abbott υποστήριξαν οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες 25 αμερικανικών πολιτειών, εκδίδοντας μια δήλωση στην οποία κατηγόρησαν τον Biden για απροθυμία να καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση.
Oι επικεφαλής της Οκλαχόμα και Φλόριντα ανακοίνωσαν την ετοιμότητά τους να στείλουν την Εθνική Φρουρά στο Τέξας. Επιπλέον, ο Trump υποστήριξε τις αποφάσεις του Abbott.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Αμποτ δεν παίρνεις τον Τραμπ ναρθετε και προς τα δω μπας και δούμε άσπρη μέρα που γίναμε σαν την Αφρική;

  2. ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

  3. Επιτέλους κάποιος λαός αντιδράει πάνω σε αυτό τον πλανήτη!!!! 👍💪👊

  4. Όταν δεν έχεις Σύνορα, δεν έχεις ούτε Έθνος, ούτε Κρατική οντότητα!
    Επί Biden η Αμερική έγινε ξέφραγο αμπέλι για Λαθραίους, ακριβώς όπως η Ελλάδα.
    Αντίθετα με την Ελλάδα, κι ευτυχώς για την Αμερική, υπάρχουν ακόμα Πατριώτες με κεφαλαίο Π, όπως ο Πρόεδρος Trump κι ο Κυβερνήτης Abbott, είναι μόνο 2 παραδείγματα Πατριωτισμού.
    California & New York, κατάντησαν χαβούζες Λαθραίων.

    1. Δυστυχώς εδώ περιμένουν πολύ περισσότεροι

  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΤΙΑ

  6. Και ο Νοτος και οι πανω του Βορρά πανω σε ιθαγενείς Ινδιάνους πατήσανε με το ζόρι και με την βία !!δεν ειναι ετσι η κανω λάθος ;;ας διαλυθεί επιτέλους
    ΥΓ:φυσικα και με δημιουργει ανησυχία και σε εμας με προσχήματα οπως οι Μεταναστεύσεις θα έχουμε κι εμεις σοβαρά προβλήματα

  7. Τελικά τα αμερικανάκια δεν είναι τόσο αμερικανάκια 😁😁😁

  8. Εσείς πιστεύετε ότι αν είχα δουλειές όπως εσείς θα ασχολουμουν με το να εστιάζω την προσοχή μου σε αυτα και να λυπάμαι ή να στεναχωριέμαι με ανοησίες;
    Όταν οι κτηνίατροι θέλουν να κάνουν εγχείρηση σε ένα άλογο 🐎 χωρίς αναισθησία του πατάνε με πολύ μεγάλη δυναμη το ποδι έτσι ώστε ο πόνος που θα δημιουργήθει να καλύψει τον πόνο που προκαλείται από την εγχείρηση.
    Το ίδιο συμβαίνει και στο διανοητικό όταν κάποιος βιώνει πολλά και μεγάλα προβλήματα δε δίνει σημασία ούτε τον αγγίζουν τα λιγότερο σημαντικά.
    Ο Φρόυντ είπε ότι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΔΛΔ είναι το πρωταρχικό.
    Όταν έχει λυθεί αυτό έστω και προσωρινά τα υπόλοιπα μπορούν να κάνουν πάρτυ.

    1. Συμφωνώ μαζί σου φίλε, φαίνεσαι ψαγμένος αφού διαβάζεις Φρόυντ. Θα σου πρότεινα Φιλοσοφία από δικούς μας αρχαίους, μέχρι τους πιο σύγχρονους της Δυτικής Ευρωπαικής Φιλοσοφίας. Θα σου λυθούν προβλήματα,απορίες και θα δεις αλλιώς τον κόσμο. Δεν θα σε ενδιαφέρουν οι μικρόνοοι που είναι γεμάτοι με ευτελή πάθη.Θα νοιώθεις πάντα μια ανυπολόγιστη ανωτερότητα.

  9. Στον Αμερικανικό εμφύλιο οι νότιοι ήταν αυτοί που δημιουργούσαν τον πλούτο απο την εργασία τους και τις επιχειρήσεις τους και οι βόρειοι που ήταν οι τεμπέληδες που τώρα στηρίζουν τον Μπάιντεν, τους δημοκρατικούς, τους λοάτκοι, τους αριατερούς πισωγλέντηδες, κτλπ…..
    Ζήτω ο Νότος

    1. Οι χωριάτες τσομπανόβλαχοι Νοτιοι δημιούργησαν πλούτο απο τους σκλάβους βλάκα,όπως τους γλέντησαν τότε οι βόρειοι έτσι θα τους γλεντησουν και τώρα, τι να συγκρίνεις ρε γίδι Νεα Υορκη κτλ, με το Ντάλας, ολοι στις ΗΠΑ τους κοροιδευουνε τους βλαχοκαουμποηδες τους Νοτιους , θα τους κανονισει καλα ο Τζο, οι ομοσπονδιακοι δεν μασανε απο βλαχοσεριφηδες

      1. Εχεις να φάς τσαπού τον Νοέμβριο, κομμουνιστικό ..-χίδι…!!!

      2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΜΑΥΡΟΨΩΛΟΡΟΥΦΙ

        1. Μια ζωή κόμπλεξικοι αγελαδάρηδες θα είναι οι νότιοι rednecks.. Όλο το χρήμα και η εξουσία είναι βορεια και εκεί θα παραμείνει, ο Τζο θα επιβάλει τον ομοσπονδίακο νόμο σας αρέσει δεν σας αρέσει βλαχαδερό.

  10. κάτω αι ΗΠΑ, ζήτωσαν τα έθνη, αυτές οι πολιτείες έπρεπε να είχαν αποσχισθεί πολλές δεκαετίες πριν αφού τις εξανάγκασαν σε ομοσπονδία μετά τον συμμοριτοπόλεμο του Λίνκολν…ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ “ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ”

  11. Ξανά το έργο Βόρειοι και Νότιοι . Καλή η παραμυθα του Αβραάμ “Λίνκολν” περί κατάργησης δουλείας αλλά αν οι Νότιοι ανεξαρτητοποιουνταν οι γιανκηδες βιομήχανοι θα ψοφαγανε της πείνας. Έτσι μια αντιγραφή περί κακομοιρων μεταναστών σήμερα εξυπηρετεί τα μάλα τους υπέρμαχους διάλυσης της παραδοσιακής κοινωνίας.

  12. Τόσο οι δημοκρατικοί όσο και οι ρεπουμπλικανοί έχουν ως στόχο την διάλυση αυτής της χώρας με το να αντικαταστήσουν τους λευκούς. Μην ξεχνάτε πως και η Ρώμη έπεσε από την μαζική μετανάστευση ξένων πληθυσμών. Το ίδιο γίνεται πλέον και στις ΗΠΑ αλλά το ίδιο συμβαίνει κι εδώ που έχουμε κοινωνική και κρατική κατάρρευση από την λαθρομετανάστευση. Όταν το 1 στα 3 παιδιά είναι ξένο και ιδιαίτερα με καταγωγή από χώρες που μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι λογικό σε 5-6 χρόνια από τώρα να βλέπουμε επεισόδια στους δρόμους που θα σχετίζονται με τους εθνικισμούς αυτών των αλλοδαπών που θα μιλάνε για μεγάλες αλβανίες για ευρωπαϊκά πακιστάν/μπαγκλαντές, για μεσογειακό κονγκο κτλ κτλ…

  13. Οι ΗΠΑ δεν πεθαινουν! Μαλλον το μισθωμενο νεοταξιτικο ραμολι που λεγεται Μπαιντεν ψωφαει!

    1. Μόνο ραμολί; πως στέκεται όρθιος ένας θεός ξέρει.

Comments are closed.