ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΠΛΗΞΑΝ ΜΕ AYYASH-250 ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑ: Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΗ ΧΑΜΑΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ & ΛΙΒΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΥΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
hezbollah-3-1-1140x570

Η Χαμάς εξαπέλυσε την πρώτη βαλλιστική επίθεση στο Ισραήλ πλήττοντας πριν λίγη ώρα τα διυλιστήρια κοντά στο λιμάνι της Χάιφας, 150 χλμ μακριά από την Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαμάς εξαπέλυσε τον βαλλιστικό πύραυλο Ayyash-250 εμβέλειας 250 χλμ ο οποίος διαπέρασε την ισραηλινή αεράμυνα.

Με αφορμή την επίθεση αυτή της Χαμάς αμερικανικά ΜΜΕ όπως οι NYT και οι WSJ αποδεσμεύουν κρίσιμες πληροφορίες για το πώς στήθηκε η επιχείρηση που οδήγησε στο αιματοκύλισμα στο Ισραήλ.

Το πιο ανησυχητικό, είναι η αναφορά των αμερικανικών ΜΜΕ πως Χεζμπολάχ-Χαμάς και Ιράν έχουν προετοιμαστεί για μεγάλο πόλεμο με εύρος και εμβέλεια, συμπεριλαμβανομένης μιας χερσαίας εισβολής.

Άρα το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποια “παγίδα” για το Ισραήλ. Οι εξελίξεις πλέον μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές στην αρένα της Μέσης Ανατολής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΨΩΝ

  2. οι αμερικλανοι ολα τα ξερουν με λεπτομερειες μηπως κρυβονται αυτοι πισω απο ολα αυτα? σκατα στα μουτρα τους ξερουν ψαχνουν αλλου τρομοκρατες και δεν κοιτανε στηνχωρα τους τι τρομοκρατια υπαρχει απο τα δημοτικα σχολεια ξεκιναει εκει η τρομοκρατια σε αυτους και αυτοι κοιτανε αλλου

  3. NYT ,καθαρη εβραικη προπαγανδα ,ξυπνατε οπως ελεγε ο Μαρκεζινης !!

  4. τελειώνουμε αυτό που αφήσαμε στην μέση

Comments are closed.