ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ! Εκεί που ο Κούλης έταζε ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ, έκοψαν και τα ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Μέχρι και κρουαζιερόπλοια έταξε αυτό το κατακάθι ο Μητσοτάκης στους κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου. Υποσχέθηκε στον κοσμάκη ότι θα χεστούν στο τάληρο. Ακόμα ένα ψέμα αυτού του πανάθλιου ανδρείκελου. Αντί για κρουαζιερόπλοια, ριβιέρες και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες, διαβάστε στην παρακάτω καταγγελία τηλεθεατή τι συμβαίνει στην περιοχή:

Σας ενημερώνω ότι τις τελευταίες μέρες η τοπική κοινωνία και όχι μόνο αλλά και τα νησιά των Σποράδων αντιμετωπίσαμε ξαφνικά την κατάργηση δρομολογίων από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς τα παραπάνω νησιά.
Να σας θυμίσω ότι στοίχισε περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ η αναβάθμιση του λιμανιού μας.
Εκεί που πλέον χωράνε τέσσερα πλοία να δέσουν ξαφνικά και χωρίς λόγο μας ανακοίνωσαν ότι καράβι γιοκ.αυριο το απόγευμα θα συγκεντρώσουμε όλοι να διαμαρτυρηθούμε.
Δεν αναφέρομαι στις φιέστες με πρωθυπουργους υπουργούς περιφερειάρχες κανάλια το Νοέμβριο που μας πέρασε και παχιά και βαρυγδουπα λόγια.
Αυτό το προσπερνω. Η αιτιολογία που μας είπαν ότι διακόπτεται ειναι ότι ενοχλεί ο ΠΑΦΛΑΣΜΟΣ των κυμάτων στις παραλίες πράγμα ανήκουστο καθότι τόσα χρόνια ουδέποτε έγινε καταγγελία η διαμαρτυρία το αντίθετο μικροί και μεγάλοι χαιρομασταν με αυτό.
Εννοείται πως οικονομικά θα στενάξει όχι μόνο η περιοχή αλλά και τα νησιά μας που ήδη μετράνε 50% κάτω από κρατήσεις καθότι χάνεται η σεζόν.
Στηρίζομαι σε σας και στο ρεπορτάζ σας και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση
Β. Α.
Κάτοικος Αγίου Κωνσταντίνου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: