ΟΛΑ ΣΤΟ “ΘΕΟ”! Ακριβότερο κατά 10% φέτος το σαρακοστιανό τραπέζι – Ανατιμήσεις σε κατεψυγμένα θαλασσινά και χαλβά

Κοινοποίηση:
sarakostiana

Ο χρόνος για την Καθαρά Δευτέρα (3/3) μετράει πλέον αντίστροφα και όλοι περιμένουμε το σαρακοστιανό τραπέζι το οποίο ωστόσο φέτος θα είναι έως και 10% ακριβότερο εξαιτίας των ανατιμήσεων στα κατεψυγμένα θαλασσινά και στον χαλβά.

Οι τιμές των οπωροκηπευτικών παραμένουν σταθερές σε σχέση με πέρσι.

Ακολουθούν αναλυτικά οι τιμές:

  • Οπωροκηπευτικά: σταθερές τιμές
  • Θαλασσινά: +7%
  • Χαλβάς: +5 με 7%
  • Φρέσκα θαλασσινά: 20%-30%
  • Όσπρια: σταθερές τιμές
  • Χταπόδι (κατεψυγμένο): 8,5 ευρώ το κιλό
  • Θράψαλο (κατεψυγμένο): 15 ευρώ το κιλό
  • Γαρίδα (κατεψυγμένη): 12 ευρώ το κιλό
  • Τουρσί: 2,50 ευρώ το κιλό
  • Ταραμοσαλάτα: 6,40 ευρώ το κιλό

Πόσο κοστίζει το φαγητό στο σπίτι και στο μεζεδοπωλείο

Για ένα τραπέζι 8 ατόμων που περιλαμβάνει λαγάνα, χταπόδι, γαρίδα, θράψαλο, σαλάτες, ταραμοσαλάτα, τρουσί, ντομαδάκια, γίγαντες και χαλβά, στο σπίτι κοστίζει 150-180 ευρώ ενώ σε μεζεδοπωλείο 240-320 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response