ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ=ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ – ΤΟ ΠΡΩΤΟ DEBATE ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
BIDEN06TRA

Την προσοχή του στο debate μεταξύ του Ντόναλτ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν (04:00 ώρα Ελλάδας) ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου στρέφουν οι Αμερικανοί και όχι μόνο.

Το αεροπλάνο του Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια στις 22.03 ώρα Ελλάδας, σχεδόν έξι ώρες πριν από την τηλεμαχία του με τον Τραμπ.

Πρόκειται για την πρώτη απευθείας αναμέτρηση μεταξύ του Δημοκρατικού προέδρου, ηλικίας 81 ετών, και του 78χρονου Ρεπουμπλικανού προκατόχου του από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, που είναι τόσο τεταμένη όσο και αβέβαιη, για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπαιντεν ότι έχει ριχτεί στην προετοιμασία για το ντιμπέιτ, ενώ εκείνος αναφέρει ότι δεν έχει καν αποφασίσει για τη στρατηγική του.

Στη Φιλαδέλφεια ρωτούσε τους ψηφοφόρους του: «Πώς να του φερθώ; Πρέπει να είμαι σκληρός και δυσάρεστος και να λέω ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος, που υπήρξε ποτέ, ή να είμαι καλός και ήρεμος και να τον αφήνω να μιλήσει;».

Ο νυν πρόεδρος από την πλευρά του εστιάζει στο κακό που έχει κάνει ο Τραμπ στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα στις αμβλώσεις.

Με σποτ, υπενθυμίζει ότι έχουν ήδη περάσει δύο χρόνια, από τότε που ο Τραμπ, τοποθετώντας δικαστή των απόψεών του στο Ανώτατο Δικαστήριο, κατάφερε να ακυρώσει τον νόμο Ρόου κατά Γουέιντ, που διαφυλάσσει το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

«Αυτά λέει ο Ντόναλντ Τραμπ για την ελευθερία σας: “Μετά από 50 χρόνια αποτυχίας, χωρίς κανείς μέχρι τότε να έχει πλησιάσει τον στόχο, εγώ κατάφερα να καταργήσω τον νόμο Ρόου κατά Γουέιντ”, αναφέρει ο Μπάιντεν.

Αναμένεται να είναι μια σκληρή μάχη, καθώς το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι αρκετά μεγάλο και θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι αναρτήσεις λίγο πριν το debate
Η τελευταία ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν το debate με τον Τζο Μπάιντεν ήταν κάποια σημεία που αφορούν στο περιβάλλον και που είχαν γίνει από τον πρώην διαχειριστή της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος, Άντριου Γουίλερ.

Τα σημεία που ανάρτησε επικρίνουν τον Μπάιντεν για την απόφασή του να ενταχθούν ξανά οι ΗΠΑ στη Συνθήκη του Παρισιού για το κλίμα και η συμφωνία για τη διατήρηση της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας κάτω από το όριο των 2 βαθμών Κελσίου.

Νωρίτερα ο Τζο Μπάιντεν είχε κάνει και αυτός ανάρτηση αποκαλώντας τον Ντόναλντ Τραμπ σε σχετικό βίντεο ως «ανίκανο» για τον Λευκό Οίκο. Στο βίντεο περιλαμβάνεται και ο πρώην αντιπρόεδρος του Τραμπ, Μάικ Πενς, ο οποίος λέει πως δεν μπορεί να στηρίξει τον Τραμπ έχοντας ήσυχη την συνείδησή του.

Η πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου και νυν συνεργάτης του CNN, Αλίσα Φάρα Γκρίφιν, αποκαλεί τον Τραμπ «ακατάλληλο να πρόεδρο». Στο βίντεο του Μπάιντεν είναι και ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ, Τζον Μπόλτον, ο οποίος λέει ότι παγκόσμιοι ηγέτες όπως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτν και ο Βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν τον Τραμπ.

«Αν αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν μπορούν να τον εμπιστευτούν, δεν μπορούν να τον εμπιστευτούν ούτε οι Αμερικανοί πολίτες» λέει ο διευθυντής επικοινωνίας της καμπάνιας του Μπάιντεν, Μάικλ Τάιλερ. «Μπορούμε να τον σταματήσουμε και θα επανεκλέξουμε τον Τζο Μπάιντεν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το debate ήταν κυριολεκτικά κακοποίηση ηλικιωμένου, όσον αφορά το Μπιντέ.
    Ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε παρά τα φάρμακα και goofballs που του είχαν δώσει.

    Ακόμα και οι δημοσιογράφοι από την 1η ερώτηση τον έστειλαν στο καναβάτσο ως ερήπειο.
    Ο Ανδρέας το 1994 περισσότερη δύναμη και διαύγεια είχε.

  2. Ο Τραμπ τελείωσε τον Biden ! Οι δημοκρατικοί θέλουν να τον αντικαταστήσουν . Δεν του έδωσαν τα χαπάκια του . Ήταν στα χαμένα ! Trump 2024 !

  3. Δυστυχώς όταν εκυοφορείτο ο Μπιντές δεν ήταν ελεύθερες οι αμβλώσεις να τον πετάξει η μάνα του….

  4. Ερχεται το θηριο! ο ταυρος! ο αετος! ο αρχοντας! που λεγετε Donald J. Trump στην Ατλαντα 3.5 ωρες μεινανε θα το διαλυσει το πτωμα που λεγετε μπαιντεν βεβαια να πουμε οτι του εχουνε δωσει κοκτειλ αναβολικων για το κρατησουνε ορθιο η γιατροι του! λετε να αντεξει 80 λεπτα;;;;.

Leave a Response