ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΞΕ της κυρά Κατίνας. Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ για γέλια και για κλάματα. Τους μάζεψε η πρόεδρος της κλεπτοκρατίας για να γιορτάσουν την καταστροφή της Ελλάδος, 50 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα της 24ης Ιουλίου 1974. Κηφήνες, πορτοφολούδες, λωποδύτες, κλεφτοκοτάδες, παστρικές, μποτοξούδες, όλοι μαζί, εις υγείαν των κορόιδων. Ζήτω η αποκατάσταση, ραγιάδες…

Κοινοποίηση:
1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 25- 7-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

 ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. 

 

free the presss

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

  2. Ρε παιδιά πάλι τους τραπεζώσαμε?…και αυτές τις ανούσιες πλέον δεξιώσεις εμείς τις πληρώνουμε…έλεος πια…

  3. Κάποιος χριστιανός να τους ρίξει ένα κουβά σκατά δεν υπάρχει;

  4. Όσο θα πιστεύετε ζώα ότι ο Θεός είναι τριαδικός(βαβυλωνιακή δοξασία), και όχι Ένας, όσο θα πιστεύετε στην Ορθοδοξία-Ειδωλολατρία τα δαιμόνια θα κάνουν πάρτι.

  5. Η ”Δημοκρατία” έγινε καλλιστεία…άντε και με το καλό να τις δούμε με τα μαγιό…

  6. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ – ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ – ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΝΙΜΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ “ΜΟΝΟ” ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ – ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  7. Από τις φάτσες καταλαβαίνεις ότι τα δαιμόνια είναι μέσα τους. Πάρτυ βρυκολάκων ήταν. Πάντως ήταν μια καλή ευκαιρία σε σημαδιακή ημερομηνία στα 50 έτη, να κάνει ο στρατός ότι δεν έκανε το 1974 και να συλλάβει όλο το λοατκι τόξο των προδοτών αντίχριστων μασόνων και ανθελλήνων. Τσάμπα τα παράσημα και το εθνόσημο. Θα μου πεις και ο σατανάς όλη μέρα στην εκκλησία είναι αλλά δε πίστεψε……

    1. Ποιος στρατός βρε φίλε, τον έχουν διαλύσει τον στρατό γι αυτό ακριβώς τον λόγο, για να μην τον έχουν στα πόδια τους, φωλιά δημοσίων υπαλλήλων έχει καταντήσει. Καμία σχέση με το 67 που ήταν κομάντα όλοι μέσα ανεξαιρέτως.

  8. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΜΕΖΕΜΕΝΑ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ

  9. Το μαγαζάκι καλά κρατεί. Ο λαουτζικος χειροκροτεί και ψηφίζει μετά το μέτρημα των ψωρομισθων και ψωροσυνταξεων.

Comments are closed.