ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΗΤΑΝ ΣΑΠΙΑ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Κοινοποίηση:
sxoleio-2

Σταφυλόκοκκος εντοπίστηκε στα γεύματα που έδωσε η εταιρεία του Γιαννίτση στα σχολεία της Λαμίας. Τα “φαρμάκωσε” τα παιδιά γι’ αυτό του έκαψαν το εργοστάσιο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

“Στα δείγματα που εστάλησαν στο περιφερειακό εργαστήριο δημόσιας υγείας του ΕΟΔΥ στη Θεσσαλία απομονώθηκε σταφυλόκοκκος που παράγει τοξίνη, σε δέκα δείγματα φαγητού, συνεπώς η έξαρση κρουσμάτων οφείλεται σε τοξίνη του παράγει ο σταφυλόκοκκος.

Η εργαστηριακή και επιδημιολογική διερεύνηση συνεχίζεται”.

Οι τροφιμογενείς εστίες ασθένειας που προκαλούνται από τον Staphylococcus aureus εμφανίζονται συνήθως λόγω ανθυγιεινών πρακτικών χειρισμού τροφίμων.

Τα βακτήρια αυτά έχουν βρεθεί στα χέρια, τις μύτες, τους λαιμούς και στις ανοιχτές πληγές των εργαζομένων στον τομέα των τροφίμων που χειρίζονται άμεσα μη συσκευασμένα ή συσκευασμένα τρόφιμα.

Κάτι που σημαίνει, ότι στην εταιρεία του κ. Γιαννίτση δεν πήγαιναν όλα καλά. Υπήρχαν προβλήματα και σάπια υλικά, τα οποία έδωσαν στα παιδιά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τα σχολικά γεύματα πρέπει να δίνονται μέσα στο σχολείο και όχι στα σπίτια,και χωρίς εμπόδια από κυλικεία….φρέσκες νωπές τροφές, γαλακτοκομικά, όσπρια,ξηροί καρποί μη τυποποιημένα αν γίνεται και με άμεση Παρασκευή από υπαλλήλους δήμων ,εθελοντών κλπ όσο για τις μάνες να φροντίσουν τα παιδιά τους αλλά συγνώμη δεν μπορούν έχουν νύχια δέκα πόντους..

  2. Τα έκαψαν ολα τα στοιχεία για να φάει κουτοχόρτο η Δικαιοσύνη

  3. Σκοτωνουν τα παιδια των ελληνων με καθε τροπο! Θελουν να τα εξαφανισουν μαζικα!

  4. Μα τι λετε τωρα? Σοβαρολογειτε? Το μητσοτακικο λαμογιο πρεπει να καψουνε οι γονεις! Αντε με τα κομματοσκυλα!

Comments are closed.