ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ”. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
χιος 11

Απίστευτα τα όσα κατήγγειλε καπετάνιος στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” με τον Στέφανο Χίο, για το ναυάγιο με τους λ@θρομετανάστες στην Πύλο.

“Μην ακούτε όλα όσα σας λένε..Δεν πήγαινε το καράβι στην Ιταλία..Εμείς τους βουλιάξαμε…

Τα πάντα έβλεπαν τα ραντάρ…

Τα ψέματα που λένε στον κόσμο, οι δήθεν ανθρωπιστές..

Όλα όσα είπε και για την κατασκευή των συγκεκριμένων καραβιών..Έίναι ανοιχτής θαλάσσης…Αυτά δεν βουλιάζουνε με τίποτα!

Ακούστε το παρακάτω βίντεο..

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στον λούτσο μας για τα λαθροδίποδα του ισλάμ,να πάνε σε ισλαμικές χώρες.

  2. 11 εκ αποψεις στο ελλαδισταν ποιος θα προτοσηκοφαντησει το λιμενικο ευγε ρωμιε χαχσ

  3. Το χειρότερο φορτίο για τους Ναυτικούς είναι τα ζώα και οι άνθρωποι , για μεν τα ζώα όταν μεταφέρονται φροντίζουμε να περιορίσουμε την μετακίνηση τους , για δε τους ανθρώπους επειδή είναι νοήμονα όντα κοιτάζουμε να τους ενημερώνουμε για τους κινδύνους ειδικά σε μικρά πλοιάρια. Πριν πολλά χρόνια μέσα στο λιμάνι του Πειραιά βούλιαξε ένα πλοιάριο του Πολεμικού Ναυτικού το λεγόμενο «Ευκαιρία» επειδή μετακινηθήκαν όλοι σε μια πλευρά , ήταν αξιοπλωο και σιδερένιο.

  4. Ο καπετάνιος είπε στη συνέντευξη ότι το πλοίο ήταν με λάθος τρόπο φορτωμένο, έπρεπε το βαρύ φορτίο να είναι κάτω και το ελαφρύ απάνω, ενώ ήταν τα γυναικόπαιδα στ’ αμπάρια και οι άνδρες στο κατάστρωμα.

  5. Υπάρχει περίπτωση να ήταν κανένα μικρό υποβρύχιο και να έριξε τορπίλες κλπ μικρές και να νόμισαν ταλάντευση τη να πω στην αρχή έδειξε ναυάγιο τη ψαχνόμαστε αφήστε το μπορεί και ιταλικό

  6. Στέφανε ήταν στημένο και φαινόταν. Σε άλλα ναυάγια υπήρχαν γυναίκες, εδώ δεν υπήρχαν! Αν τις είχανε στα αμπάρι, γιατί οι παπαδημούληδες και οι τσίπρες βρίζουν την Ελλάδα και όχι τους δουλέμπορους; Γιατί κήρυξε η Ελλάδα εθνικό πένθος και όχι οι χώρες τους και τώρα όλοι στην Ευρώπη μας θεωρούν υπεύθυνους αφού επίτηδες βγάλαμε τα μάτια μας! Στέφανε, στήριξε τους Σπαρτιάτες και τον Ηλία που οι δημοσκοπήσεις τους δίνουν στο 2,1 αλλά είναι πολύ παραπάνω. Όλοι οι άλλοι είναι πιόνια τους Στέφανε. Μόνο στο Ελληνόπουλο συνασπίστηκαν οι κουλοτσιπροανδρουλάκηδες των λαθρομεταναστών κσι των ΜΚΟ να μην συμμετέχει στις εκλογές όταν συμμετέχει ο Χαντικαμπάνα και ελληνοποιημένοι Πακιστανοί! Στήριξε Ηλία Στέφανε γιατί ξέρουμε ότι αγαπάς την Ελλάδα μας.

    1. Και με στημένο Εθνικό πένθος για να νιώσουμε ενοχές σαν λαός (ώστε να δεχθούμε με χαρά και μεγάλη ευγνωμοσύνη τους υπολοίπους εποίκους οι οποίοι δια της εισβολής των, θα μας εξιλεώσουν από τις (καθ υπόδειξίν ) τύψεις!
      (ενοχές δηλαδή για τις λαθρομπίζνες της eurarabia) …. Δεν θα πάρω.
      Και (γιατί όχι) «Εθνικό πένθος» ώστε να φορτωθεί η πατρίδα μας το κρίμα και στο λαιμό της. (την λεγομένη παγκόσμια κατακραυγή)
      Τόσο απλά …. Το κατάλαβαν και τα τρία γατάκια μου!

  7. Ο/Η γιατί ή ίσαλος γραμμή του βαποριού (water line), ήταν ένα μέτρο πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης; λέει:

    Και αφού το δουλεμπορικό ήταν βαρυφορτωμένο με 700 εποίκους γιατί ή ίσαλος γραμμή του βαποριού (water line), ήταν ένα μέτρο πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης;
    Ερώτηση κάνουμε!

Comments are closed.