ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: «ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ – ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ», ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ – Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΟΛΤΑΡΕ ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Κοινοποίηση:
241296d2-Mitsotakis-ypourgiko-symvoulio

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την εισήγησή του στο σημερινό (1/7) υπουργικό συμβούλιο με αναφορές στο θέμα των πυρκαγιών, επισημαίνοντας πως «η σημερινή συνεδρίαση διεξάγεται εν μέσω της αναμέτρησης με τις πυρκαγιές, που δοκιμάζουν τη χώρα. Το κράτος είναι πράων σε εκατοντάδες εστίες σε όλη την επικράτεια».

Συμπλήρωσε πως «Είχαμε ένα δύσκολο Ιούνιο, με ξηρασία και υψηλούς ανέμους», σημείωσε. «Λιγότερα από 1.000 στρέμματα κάηκαν σε Πάρνηθα και Σταμάτα. Μπαίνουμε στον σκληρό πυρήνα της αντιπυρικής περιόδου», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανακοίνωσε «παράταση στην προθεσμία για τον καθαρισμό των οικοπέδων».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός, ευχαρίστησε όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη στις πυρκαγιές λέγοντας, «ευχαριστώ όλα τα στελέχη της πρώτης γραμμής, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν αλλά θέλω να εφιστώ την προσοχή για ένα καλοκαίρι που προβλέπεται πολύ επικίνδυνο».

Η μάχη αυτή θα διαρκέσει, όπως είπε και δεν θα κερδηθεί και χωρίς τη συμμετοχή και των πολιτών και στο πεδίο της πρόληψης, είπε αμέσως μετά. «Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και αυτό επιβάλει τον καλύτερο δυνατό συντονισμό», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, ο πρωθυπουργός μίλησε για επιτάχυνση διορισμών. «Έχουμε εντοπίσει τις παθογένειες διαδικασίες περίπλοκες που δεν αντιστοιχούν στις ανάγκες. Θα υπάρξουν μία σειρά από παρεμβάσεις για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για να αναλάβει κάποιος τα καθήκοντά του στο Δημόσιο. Θέλουμε όλα να γίνονται πιο σύντομα. Οι υποψήφιοι θα δηλώνουν εξαρχής τη θέση που επιθυμούν», είπε επίσης πως «ψηφιακά θα γίνεται ο έλεγχος των δικαιολογητικών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ψευτη υποκριτη σατανιστη παγκοσμοιοποιητη μητσοτακη εχεις γραψει ιστορια. εισαι ο χειροτερος κακιστος κυβερνητης ολων των εποχων. βεβαια εντολες παιρνεις γιατι εισαι ενα απλο πιονι του παραπαιοντως νταβος. θα τα βρειτε μπροστα σας και θα πληρωσετε αναλογικα ο καθενας σας. Εμετοι.

  2. Και ο Μπαλατσινος μίλησε πάλι για ακαθάριστα οικόπεδα ότι είναι ανέτοιμοι και ανάξιοι κουβέντα θέλουν να τα φορτώσουν στους πολίτες .

  3. Δεν απέτυχες εσύ ρε παλιόμαλάκα. Ο πατέρας σου ο Δρακουμέλ απέτυχε που πέτυχε να γκαστρώσει τη μάνα σου.

  4. Ο Κούλης πρέπει να φύγει για να ζήσουμε καλύτερα. Χωρίς πολέμους και χωρίς την κυριαρχία των Χαζαρων τραπεζιτών

  5. ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ!!!! ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ!!!! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.. ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ!!!! Η ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!!

  6. ΠΕΤΥΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΥΛΗ ΑΝΩΜΑΛΕ
    ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

  7. Με ΜΗΔΕΝ ΜΠΟΦΟΡ μας εκαψαν εδω κ 5 χρονια , πιστευετε οτι αν δεν φυσουσε δεν θα ξανακαιγομασταν ;;;;; Ο Αερας Φταιει τωρα ή η Πυροσβεστικη που κοιταει την Φωτια με τα αεροπλανα να βολταρουν ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ( μην χαιρεστε ειστε συνυπευθυνοι αφου δεν καταγγελετε τι οδηγιες σας εχουν δωθει κ θα δικαστειτε αγκαλια με τους 157 + 1 ) . ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! Ζητω το ποδοσφαιρο κ η ΜΑΛΑΚΙΑ του Ελληναρα .

  8. Μαλλον γερμανοτσολια πηρες καποιο μυνημα απο τις ευροεκλογες και κοιτας να επιταχυνεις τις φριτσομεταρρυθμισεις κωλογεννητριες και σια στο λιγο διαστημα που σου απομενει στη καρεκλα.
    Τα κολληταρια σου που δηθεν κανουν αντιπολιτευση λουγκρες, γιδοβοσκοι…ασχολουνται με το…νοικοκυρεμα των κομματων τους

  9. σαν το ανέκδοτο που γαμιουνται καμια δεκαρια μαζι και πεταγεται ενας και λεει παιδια θα συντονιστούμε καμια φορά ,,,,μονο που εδω ο κακος συντονισμος εχει νεκρούς

  10. Καλως τηνα τη περδικα απο το παπαριγκο! Καψε οτι ειναι να καψεις, χωσε κωλογεννητριες και καραουστ αντι να μας παρουσιαζεις τα επικοινωνιακα σου αλλοθι!

  11. Ο μεγαλος εμπριστης οπου παταει το ποδι του γινονται καταστροφες τωρα ηρθε η σειρα να καει το παπιγκο

  12. Χθές αυτόν που φώναξε δυνατά “Μητσοτάκη το μουνί τις μάνας σου” σε ζωντανή μετάδοση τις ΕΡΤ από την Σταματά εκεί που έχασε την ζωή του ένας συνάνθρωπος μας τον πιάσανε;;

  13. Κάθεστε γελοίοι Εισαγγελείς αλλά τώρα που θα έρθει ο πόλεμος ο οποίος είναι αναπόφευκτος να δούμε που θα κρυφτείτε όταν όλα τα δάση γίνανε φωτοβολταϊκά και ανεμογενητριες.Να δούμε που θα βρουν κρυψώνα τα παιδιά σας όταν από παντού θα είναι ορατά για την Τουρκία.Θα βγείτε στο εξωτερικό σε ένα Παγκόσμιο;Ρε είστε άρρωστοι για τα λεφτά πουλάτε την ασφάλεια των παιδιών σας και σε διάστημα που ο δράσουμε άδειασε όλο το στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία και σας έφερε τους Ταλιμπαν μέσα στην Ελλάδα για να σας σφάξουν.Καθηστε πουλημένοι Εισαγγελείς και κάψτε τα πάντα η φύση και το κάρμα θα σας δώσει την απάντηση μέσω του Σουλτάνου.

  14. προδοτες που πουλησαν την Ελλαδα στους ξενους!!!!!
    εφιαλτες που εδειξαν το δρομο στους βαρβαρους να εισβαλλουν!!!!
    ιουδες ισκαριωτες που σταυρωσαν Το Χριστο!!!!!
    στο γουδι!!!!!!!!!

  15. Στέφανε, κάποιες φωτιές ΔΕΝ ήταν τυχαίες, στην μια έπιασαν και τον Τούρκο που την έβαλε. Πυροβολαρχία Hawk του Αιγάλεω και βάσεις των Patriot στην χθεσινή φωτιά! Έπιασαν κι έναν αλλοδαπό στην Ραφήνα για φωτιές που έβαλε κατ’ επανάληψη. Δεν ξέρω αν έχει εκεί κάποιο στρατιωτικό στόχο. Οι μισές φωτιές μπαίνουν από απροσεξία ή από καλώδια της ΔΕΗ και οι άλλες από “προσφυγόπουλα”…Οι εβραίοι θα χτυπήσουν τον Λίβανο μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε ας είμαστε έτοιμοι γιατί Τουρκία και Χεζμπολάχ μπορεί να ετοιμάζουν χτυπήματα εντός της χώρας μας αλλά και της Κύπρου!

Leave a Response