ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: «ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΡΥΨΑΝ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
IMG_9016-scaled

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν το Σάββατο στην Μαρία Καρυστιανού οι κάτοικοι στον Βόλο. Σε κατάμεστη αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας διοργανώθηκε η εκδήλωση «Τέμπη 2023» και η συγκίνηση ξεχείλιζε. Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενὠν Θυμάτων καταχειροκροτήθηκε με την είσοδό της στο αμφιθέατρο.

Αίτημα η έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος, η ενεργοποίηση του Νόμου περί ευθύνης υπουργών και η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Καρυστιανού τόνισε, μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να γίνει σωστή δίκη για τα Τέμπη, ό,τι κι αν έκρυψαν θα τα βρούμε».

«Κάθε μέρα για εμάς είναι ένας χειρότερος Γολγοθάς. Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία, για να αναπνέουμε κι εμείς πιο εύκολα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας λέει λόγια συμπαράστασης. Αυξάνονται οι υπογραφές και είμαστε κοντά στα τρία εκατομμύρια. Αυτό μας έχει δώσει απίστευτη δύναμη» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

Στην εκδήλωση μίλησε και ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρος Τζαμπαζλής, ο οποίος επισήμανε ότι σήμερα ο σιδηρόδρομος είναι στην χειρότερή του στιγμή που βρίσκονταν ποτέ.

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βασίλης Κόκκαλης.

Δείτε την εκδήλωση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Εγώ είμαι ΥΠΕΡ (έχω υπογράψει και εγώ το ψήφισμα) της κυρίας αυτής καθώς είναι ΜΗΤΕΡΑ ενός νέου παιδιού που χάθηκε αρκεί να τα κάνει όλα αυτά για την απόδοση της δικαιοσύνης και όχι για κάτι άλλο γιατί τότε να ξέρει ότι θα είμαι από αυτούς που πρώτος δημόσια θα την φτύσω κατάμουτρα και θα την χαστουκίσω.

    Εγώ απλά θα πω ότι για το τραγικό δυστύχημα που κόστισε αθώες ανθρώπινες ζωές
    δεν φταίει μόνο η ΝΔ (δεξιά) αλλά φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ (αριστερά) και το ΠΑΣΟΚ καθώς τα προβλήματα του ΟΣΕ είναι εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες
    επίσης πρέπει όλοι να πάψουν να χαιδεύουν και τους ΡΟΜΑ για ψήφους καθώς έχουν και αυτοί μέρος της ευθύνης για τα συστήματα του ΟΣΕ που δεν δουλεύουν αφού κλέβουν καλώδια/ράγες κτλ…

    Εννοείται ότι έχουν ευθύνη όλοι οι σταθμάρχες του συγκεκριμένου σταθμού όπως και ο προιστάμενος τους και πάρα πολλοί άλλοι…

  2. Μα δεν της είπαν ότι έκλεισαν τα ψηφοδέλτια; Εκτός αν δηλώσει κόλλημα η Παπανώτα.

    1. Εσύ κλείσε τον κ@λ@ σου να μην μπαίνουν άλλα παλούκια.

      1. Gay είμαι και είμαι συνηθισμένος στα μεγάλα μαύρα παλούκια.

    2. Νοδούλη πόσο πάει η ταρίφα σου στην πιάτσα που συχνάζεις;;

    3. Εύχομαι να μην σε έχει αξιώσει ο θεός να έχεις παιδιά σιχαμερό σκουπίδι

  3. Ναι κάντε ηρωίδα το αριστερο συριζομουτρο που εκμεταλλευεται το θάνατο αθωων ανθρώπων γιαν να κάνει πολιτική και να βρεθει στο ψηφοδελτιο του συριζα(ή καποιου εναλλλακτικου αριστερου αποκομματος)..που στην πυρκαγιά στο Μάτι έλεγε στο facebook “καλά να πάθουν “..ψαχνουν κούφια είδωλα και ηρωες απο τους σκουπιδοτοπους οι μελαχρινοι τριχωτοι ψεκασμενοι πουτινολαγνοι “έλληνες” ραγιαδες του καραμπουζουκισταν..βρε ουστ..

    1. @
      Καλα ρε τοσο μπετοβλαξ εισαι και νομιζεις οτι το μονο που την νοιαζει ειναι μια θεσουλα ?
      Χεστηκε για οποιοδηποτε κομμα η κυρια καρυστινου.
      Το μονο που ζηταει ειναι δικαίωση.
      Αλλα με κατι τετοια βληματα που να παει αυτη η χωρα μετα μπροστα

    2. Από το όνομα μόνο καταλαβαίνεις πόσο μαλακάς ανθέλληνας είσαι, βάλε καμιά κουκούλα ρε ρουφιάνε κατάδότη ντροπή της κοινωνιας και χώσου στην τρύπα σου

  4. Δεν έδιωξαν τους φονιάδες της Μάντρας .
    Σαν πολλοί προδότες της Μακεδονίας και φονιάδες της Μάντρας μαζεύονται γύρω από την χαροκαμένη μάνα .

  5. ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ!!!!

  6. Εν. το μεταξύ αυτοί τού τσυρηζα ότι νόμους φέρνει η νουδουλα τους ψηφίζουν με κλειστά τά μάτια, όπως καί περί ευθύνης υπουργών, μιλάμε για λαμόγια ολκής.

  7. Κυρια προχωρειστε γερα και δυνατα και ευχομαι η Ευρωπαια εισαγγελευς να κοψει το κωλο της Κουλαρας, του Καραμανλη και του Σπιρτζη σε πρωτη φαση! Κουλαρα απο Νερωνας μαλλον σε Ιουλιο καισαρα μεταλλασεσαι για να στην καρφωσουνε οι Ευρω…πεη!

  8. Τι είπε ακριβώς; Άκουσα καλά; Μια πολίτης αυτής της χώρας δήλωσε ότι την ενδιαφέρει η σωστή και όχι η εις βάρος της ορθότητας γρήγορη διαδικασία απονομής της δικαιοσύνης;

  9. Ρε που καταντησαμε σαν Εθνος.Να περιμενουμε απο μια χαροκαμένη μάνα να πει τα αυτονόητα και να ξεμπροστιάσει τους λωποδυτες που μας κυβερνουν για να σωσει την αξιοπρεπεια του νεκρου παιδιου της και τη δικη μας!!!

  10. Αυτοί που ψήφισαν τα λαμογια πήγαν να την χαιρετήσουν? Άξιοι της μοίρας τους

  11. Πρέπει επιτέλους η δύναμη να επιστρέψει στους πολίτες. Ήρθε η ώρα να καταργηθεί το σάπιο κομματικό σύστημα που μας έφτασε ως εδώ. (Κυρίαρχο μέρος του οποίου είναι και το συριζα)

  12. Πρέπει όσοι κατηγορούνται από τούς αριστερούς ότι φταίνε επειδή ο σταθμάρχης τράκαρε τά τρένα να αρχίσουν τίς μυνησεις για συκοφαντική δυσφήμιση.Μονο έτσι θά κόψουν αυτή την προπαγάνδα.Αληθεια για τόν σταθμάρχη και τούς επιθεωρητές πού λειπαν απ’τις θέσεις τους λένε τίποτα αυτοί πού χάσανε τά παιδιά τους ή τους ενδιαφέρει μόνο η προπαγάνδα κατά της κυβέρνησης;

    1. ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

  13. Οι τσιριζαίοι τι πήγαν να κάνουν; Να καπηλευτούν την υποστήριξη του κόσμου;

    Τα ίδια έκαναν όταν ήταν στη μάσα.

  14. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΡΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΤΕΙ.

Comments are closed.