ΟΤΑΝ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΑΠΟ “ΚΟΠΑΔΙΑ” ΛΑΘΡΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FBI ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

Κοινοποίηση:
782_Police_n

Αδιανόητες σκηνές έχει καταγράψει με το κινητό του έλληνας πολίτης κάτοικος του κέντρου της Αθήνας  παρακολουθώντας συμπλοκή αστυνομικών με μετανάστες. Το επεισόδιο ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην οδό Ζακύνθου στην Κυψέλη μπροστά στα μάτια των περαστικών. Το θέαμα πραγματικά θλιβερό.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας εμπλέκεται σε βίαιο επεισόδιο με έναν λαθρομετανάστη από το Καμερούν. Ο αστυνομικός και ο μετανάστης ανταλλάσουν γροθιές και κλοτσιές ενώ ο δεύτερος αστυνομικός ούτε συμμετέχει στο επεισόδιο, ούτε καλύπτει τον συνεργάτη του αλλά ούτε  και προσπαθεί να συλλάβει τον λ@θραίο. Τέτοια “προνόμια” εχουν μόνο οι Έλληνες βλέπετε.

Ήταν λίγο μετά τις επτά το πρωί όταν ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης πήγε στην οδό Ζακύνθου προκειμένου να διευθετήσει ένα επεισόδιο μεταξύ μεταναστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των δέκα περίπου ατόμων στη θέα των αστυνομικών διέφυγαν στα στενά της περιοχής. Ένας νεαρός όμως έμεινε στο σημείο και ήρθε σε αντιπαράθεση με το πλήρωμα του περιπολικού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο μετανάστης και ο αστυνομικός ήρθαν στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 31χρονος από το Καμερούν κάποια στιγμή φαίνεται να κλωτσά τον 25χρονο αστυνομικό που έπεσε στο έδαφος.

Ο αστυνομικός στη συνέχεια σηκώθηκε και  χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός του τον νεαρό από το Καμερούν με ένα γκλοπ. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση όπως αναφέρθηκε και πριν είναι η στάση του δεύτερου αστυνομικού ο οποίος δεν κάνει το παραμικρό ούτε για να βοηθήσει τον συνάδελφο του αλλά ούτε και να συλλάβει τον 31χρονο.

Τελικά, ο μετανάστης από το Καμερούν συνελήφθη ενώ έχει προκαλέσει φθορές στην πόρτα του περιπολικού. Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές, απείθεια και αντίσταση. Ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί του πόδι, μεταφέρθηκε στο 401 Γ.Σ.Ν και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Είναι προφανές πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει χάσει τον πόλεμο για τον έλεγχο των δρόμων της Αθήνας και όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα χάνει και νέες μάχες για να επιβάλει την τάξη. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν απέχει πολύ η χρονική στιγμή που ακόμη και το κέντρο της Αθήνας θα καταστεί απροσπέλαστο γκέτο. Την ίδια ώρα, ο Μιχαλάκης ο βαψομαλιάς θέλει να ιδρύσει το ελληνικό FBI. Που πας ρε καραμήτρο ξυπόλητος στα αγγούρια;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Δεν υπαρχει αστυνομια
    λόγω μητσοτακικου φιλελευθερισμου….Ο καθένας κάνει ότι θέλει….όταν όμως οι Έλληνες παιρνουν το νομο στα χέρια τους….τότε ως δια μαγείας εμφανίζονται αστυνόμοι….

  2. Αφου δεν τους σαπισε και τους δυο στο ξυλο και να τους παρει τα οπλα τυχεροι ηταν

  3. Βαρανε αστυνομικους. Και οι πλεμπαιοι περιμενουμε να μας προστατεψουν αυτοι που τρωνε ξυλο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. α ρε πλεμπες, αιντε ολοι μαζι να δουλεψουμε σημερα χρονιαρα ημερα, να ταισουμε τους παχυλους μισθους και συνταξεις.

  4. Στην Αμερική τον μαύρο θα τον ειχαν κάνει πίσσα για την οδοποιία εδω δεν τους πειράζουν γιατί είναι επενδυτές καλά σας κάνουν μαλακες

  5. Εν τω μεταξύ ο μαύρος δεν καταλαβαίνει τίποτα από το γκλοπ. “Βαρα όσο θες” σα να σου λέει…. Που σημαίνει ότι είτε οι αστυνομικοί μας είναι αδύναμοι σωματικά και φοβισμένοι από τη σχολή τους…ή χρειάζεται άλλη μέθοδος κατάστολης με τειζερ, ίσως μυικη ενδυνάμωση σε άνδρες/γυναίκες και πολεμικές τέχνες τύπου judo και jiujitsou ( όχι krav maga και λοιπές εφετζιδικες)

    1. μυικη ενδυναμωση στις γυναικες ξεχνα το, δεν τις εχεις καθολου στο σωμα και τελειωνει η ιστορια, στις πολεμικες τεχνες μπορουμε να συμπεριλαβουμε και το jumbo

  6. Μαυριστε στο ξυλο καθε πολιτικο προσωπο που μας εφερε τους λαθρο

  7. Οι αστυνομικοί θα έπρεπε να επιλέγονται με την καλαισθησία και και τον χαρακτήρα να αντιμετωπίζουν και την ποιο δυνατή πρόκληση με πραότητα και αυτοσυγκράτηση με δυναμική παρουσία χωρίς να προκαλούν,τον πολίτη με σεβασμό απ’ όποια χώρα και αν είναι κάποιος γιατι αντιπροσωπεύουν μια ολόκληρη δημοκρατία,, μοιάζει να έκανε π@π@ρια με την συμπεριφορά και για αυτό ίσως δεν είχε υποστηρίξει από τον συνάδερφο τού

  8. Κάποτε οι αστυνομικοί ντύνονταν με ένα πουκάμισο και γραβάτα και χαιραν σεβασμό τώρα με στρατιωτικές στολές εκστρατείας όταν τους δει ο άλλος νομίζει ότι έχει πόλεμο.

    1. Ναι γιατί κάποτε το μεγαλύτερο έγκλημα που γινόταν, ήταν η κλοπή στραγαλιων απο καφενείο. Τώρα με εκατομμύρια δολοφόνους λαθρεποικους έχουμε όντως πόλεμο.

  9. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

  10. Ντρεπομαι μονο που τα διαβαζω ολα αυτα . Αυτοι που τρωνε απο ολους εμας με χιλιες μασελες και εχουν κολλα στον κ@λο τους δεν ντρεπονται για ολα αυτα ;

  11. Οι συνέπειες μιας μαλακισμένης Πολιτικής ηγεσίας από αεργα κωλόπαιδα με μεταξωτές γραβάτες! Κ βαψομαλλιαδες!!😁🤣
    Γεωργιάδη, τι εγιναν εκείνοι οι 20 εμπρησμοί τού βιβλιοπωλείου σου; Βρήκες τούς ενόχους;
    Γιατί έχεις βγάλει τον σκασμό αφότου πήρες την υπουργική καρέκλα😠😠
    Τι κάνει ο άνθρωπος για μια καρέκλα?? Ποσο χαμηλά μπορεί νά..τσουλίσει..

  12. ΠΟΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ!!!Η ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΗΣ Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ?Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ! ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!!

  13. ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΖΑΚΟΣ??…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙΝΓΚ??…ΚΑΖΑΚΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ…..ΡΕ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ??….

  14. επρεπε και ταλλα μαυρα αδελφια να τους σαπακιαζαν τους τσεους στις κλοτσιες…αλλα οι νεγροι ειναι σαν εμας τους ελληνες!αν ηταν τπτ σομαλοπακιστανοκουρδοι αφγανοσυριοπαλαιστινιοι θα τους ειχαν κανει ηδη φαλαφελ με στολη

  15. ο μπάτσος ότι ο Καμερουνέζος θα κάτσει να τις φάει όπως οι ραγιάδες που τρώνε ξύλο στο Σύνταγμα όταν διαδηλώνουν για την Μακεδονία

Comments are closed.