ΟΤΑΝ Ο ΩΝΑΣΗΣ είχε προτείνει στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να τον ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ πριν τον κλείσουν στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…! ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ με ένα….

Κοινοποίηση:
EPILEKTA (42)

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε προτείνει στον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τους άλλους πρωταγωνιστες της 21ης Απριλίου τρόπο διαφυγής στο εξωτερικό.
Το επιβεβαιώνει μάλιστα η σύζυγος του αείμνηστου Δέσποινα Παπαδοπούλου η οποία αποκάλυψε την πρόθεση του Έλληνα κροίσου που του πρότεινε «Να πάρει την οικογένεια δηλαδή» εμένα και εκείνον και να πάμε στο εξωτερικό με δικά του έξοδα… αλλά δεν δέχτηκε».
Για το ίδιο ακριβώς θέμα έχει αναφερθεί κι έχει επαυξήσει και ο υπαρχηγός της 21ης Απριλίου Στυλιανός Παττακός:
«Ο Ωνάσης ειδοποίησε όποιος θέλει είμαι στην διάθεσή του να τον πάρω να πάμε έξω.
Δεν δέχτηκε κανείς»

Αυτά για να καταλάβετε την ποιότητα των ανδρών που φυσικά καμιά σχέση δεν έχει με αυτή των ξεφτιλισμένων και ξεπουλημένων πολιτικάντηδων του σήμερα…

epilekta (43)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΤΙΣΣΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΑΡΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΠΙΣΣΟΚΟΚΚΑΛΟΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΙΔΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΤΕ !!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝ ΞΑΝΑΖΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ !!!!ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΑΤΕ !!!!ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ !!!!!ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΖΗΤΩ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΓΙΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ !!!!!!

  2. Κ ΜΕΤΆ ΑΝΈΛΑΒΑΝ ΈΡΓΟ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΏΝ ΟΙ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΛΈΤΕ Κ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΈΦΕΡΑΝ ΕΔΏ……. ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔΚΡΑΤΙΑΣ……. ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΏΝ Κ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΏΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΘΑΝΑΙ ΕΥΟΊΩΝΟ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΥΣΛΙΜΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

  3. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ………….ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ…….ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ….ΕΙΧΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ……ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΗΔΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΜΗΔΕΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΠΑΡΧΕΙΟΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Π..ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΙΘΗ Η ΠΑΤΡΗΣ ΕΓΩ ΝΑΜΕ ΚΑΛΑ……ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ………….

  4. Μόνο τα καλά της χούντας εξιστορείτε εδώ. Για τα κακά ουδείς λόγος …

    1. Ναι βέβαια έχεις δίκαιο. Να τα πούμε και τα κακά για ένα και μόνο λογο:Επειδή δεν ήταν τόσο κακά όσο έπρεπε…

    2. Εσύ να μας πεις τα καλά των πολιτικων δημοκρατών που σε κυβερνάνε μέχρι σήμερα. Τα κακα τους άστα δε χρειαζεται !!! Σε λίγο που θα τα δεις θα πάθεις…..μύθο !!!!

  5. Ιστορική μέρα σήμερα .
    Μακάρι να ξαναγύριζαν τα πράγματα σε εκείνη την μέρα .
    Θυμάμαι έβγαινα στην Ομόνοια για δουλειά στην οικοδομή και δεν περίμενα λεπτό .
    Εύρισκα αμέσως δουλειά με πολύ υψηλό μεροκάματο .
    Όσο το βδομαδιάτικο σε άλλες δουλειές .
    Τότε οικοδομήθηκε όλη η Αθήνα .
    Οι παράγκες έγιναν πολυκατοικίες .
    Δεν υπήρχαν λαθροκανίβαλοι και αλβανοί .
    Ήταν χρυσή εποχή .
    Είχε όλος ο εργατικός κόσμος δουλειά και λεφτά και αγόραζαν φτηνά σπίτια .
    Βιοτεχνίες γεμάτη η χώρα .Εργοστάσια δούλευαν 24ωρα .
    Τα κοπριταριά που είναι γεμάτη η χώρα σήμερα δεν υπήρχαν , ήταν εξαφανισμένα η στις φυλακές .
    Για να ταΐσουμε χαβιάρι σήμερα αυτούς γίναμε φτωχοί .
    Κρίμα για την κατάντια μας .

  6. ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Comments are closed.