ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ! Θα έρθει και η σειρά σας! Απίστευτη δήλωση την ώρα που τα σύνορα πολιορκούνται: Κυρίτσης ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα σκηνοθετεί πόλεμο στον Έβρο»

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτη δήλωση την ώρα που τα σύνορα πολιορκούνται…


Με άρθρο του ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτσης επιχειρεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι στον Έβρο «σκηνοθετεί» έναν πόλεμο την ώρα που οι εικόνες από τα σύνορα κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνοντας την προσπάθεια εισβολής από χιλιάδες μετανάστες.

Αν και στο άρθρο, κατά παρέκκλιση του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνει ως «προφανή» την «εργαλειοποίηση των προσφύγων και των μεταναστών από τον Ερντογάν» συνδέει και αυτός τις εξελίξεις με τα όσα έγιναν στη Λέσβο και τη Χίο και σημειώνει:
«Μετά από το φιάσκο και τα αίσχη των ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο, οι αφελείς του Μαξίμου έχουν θέσει ως πρώτιστη προτεραιότητα να ανακτήσουν το δεξιό κοινό σκηνοθετώντας έναν πόλεμο στον Έβρο».

Και αφού κάνει λόγο για «εσωτερικό χειρισμό του χειρίστου είδους» υποστηρίζει πως στον Έβρο «Έχουμε από τη μια πλευρά στρατό και αστυνομία και από την άλλη μερικές χιλιάδες ανθρώπους, διαφόρων εθνικοτήτων, πολλές οικογένειες με παιδιά, μωρά και κατοικίδια, που έχουν όλοι εξαπατηθεί από τον Ερντογάν. Αυτό δεν είναι πόλεμος. Αντίθετα είναι κάτι που μπορεί να καταλήξει σε ανθρωπιστική καταστροφή για την οποία να βρεθεί η Ελλάδα υπόλογη»

Και καταλήγει: «η ρητορική της κυβέρνησης στο θέμα παράγει ήδη αντιπροσφυγική όξυνση: το είδαμε στη Λέσβο με επιθέσεις εναντίον λέμβων στη θάλασσα, ξύλο σε δημοσιογράφους, φωτιά σε εγκαταστάσεις του ΟΗΕ από ακροδεξιούς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Οι Συριζαιοι να βγαζουν τον σκασμο να μην μιλανε τα σιχαμερα κομουνια. Αυτοι δημιουργιασαν αυτο το τελευταιο μεγιστο προβλημα.
    Αυτοι ειαι εθνοπροδοτες και προδοσαν πολλαπλες φορες τα τελευταια χρονια την πατριδα.
    Απλα σιχαμενοι και βρωμοψυχοι.
    Σκασμος λοιπον αποτυχημενα ανθρωπακια.

  2. Τι γαμ@σια εχεις φαει ξερεις που εσυ απο κατι μελαμψους! Παλιαδερφη ξεσκισμενη! Σηκω και φυγε απο την
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΑς γιατι δικη σου δεν ειναι! Εσυ και οι ομοιοι σου να χαθειτε, να φυγετε μονοι σας, γιατι ερχεται η ωρα που θα ψαχνεται λαγουμι να κρυφτειτε!

  3. Τι σας κάνει εντύπωση? Η δήλωση του κομμουνιστή Κυρίτση? Ψηφίστε τους ρε ραγιάδες..ξανά και ξανά…Ανοίξτε και διαβάστε τι έκαναν όταν μας κήρυξαν τον πόλεμο οι Ιταλοί, κ όχι μόνο, για να καταλάβετε ότι το λάθος έγινε αργότερα από έναν με το όνομα Παπαδόπουλος…. τους ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…………………!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ….

  4. Σκούπισε τα φλοκια του Χασάν από τα μούσια σου μωρη σταραπου κυριτσα.

  5. Τι διάολο,ψυχοπαθείς είστε όλοι οι αριστεροί;Δεν βλέπετε την κατάσταση,η νομίζετε ότι δεν τρέχει τίποτα;

  6. Αυτή η αδελφή με το μούσι δεν είναι πατριώτης Έλληνας.
    Είναι πατριώτης κομμουνιστής.

  7. Κυριτσης , η λερα των Εξαρχείων…. Πάντα υπάρχουν και υπήρχαν ανθελληνες.

  8. Στην αρχαια αλλα και στη συγχρονη ιστορια της Ελλαδας, παντα οταν η χωρα μαχονταν εναντιον του εχθρου, υπηρχαν και οι “εκ των εσω” εχθροι. Πηλιογουσηδες, Εφιαλτες, κουκουλοφοροι της κατοχης, κτλ. Αυτο το ρολο προσπαθουν και σημερα να παιξουν οι αριστεροι…

  9. Είναι ξεκάθαρα οι εκπρόπωποι του τουρικου υπεξ γιατί εκπλήσεστε; Το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι τρισάθλιοι έκλεψαν την ψήφο του πανιλήθιου κόσμου, τέσερα χρόνια στη βουλή αυτοί οι ανθέλληνες, αν είναι δυνατόν!. Εύχομαι τουλάχιστον τώρα να ξύπνησαν κάποιοι, έστω κάποιοι!

  10. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ….
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ή Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ; ; ;
    Όλοι αυτοί οι ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ γνωστοί σαν σαλτιμπάγκοι ή Κυρίτσιδες που βρέθηκαν από τύχη, ή από βύσμα μέσα από τους κομματικούς σωλήνες στα βουλευτικά έδρανα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι «ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του».
    Χλίδα, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  11. Δεν πρέπει να ξαναμπούνε ποτέ στην ελληνική βουλή. Ποια σκουπίδια έχουν θράσος και μιλάνε, αρθρώνουν λόγο για την Ελλάδα.

  12. Αγαπητέ Στέφανε,

    Καραγκιόζηδες και Ανθέλληνες Είναι, και Όχι ΜΟΝΟ ο ΣΥΡΙΖΑ, Αλλά και Όσοι Δημοσιογράφοι που η Δουλειά τους, Ενώ Είναι να Καλύπτουν MONO το Ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, Εκείνοι Επιδίδονται σε μία Προπαγάνδα Ανευ Προηγουμένου ΥΠΕΡ των Λαθρο-Μεταναστών, Κάνοντας Συνεχώς Λόγο για “Πρόσφυγες”, “Προφυγονήσια”, “Κατατρεγμένους” και “Απελπισμένους” Ανθρώπους.

    Αποδείξτε ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ότι ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ο ΑΦΓΑΝΟΣ, ο ΙΡΑΝΟΣ, ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ, ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ, ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ, ο ΣΟΜΑΛΟΣ, για παραδειγμα, ότι Είναι Πρόσφυγες. ΔΕΝ Καταλαβαίνετε ότι Γελοιοποιείστε Συνεχώς και Όλοι Έχουν Καταλάβει ότι ο Στόχος σας Είναι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετσμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  13. πετατε τις παλιαδελφες του συριζα απεναντι στους μελαμψους να βρουν την χαρα στα σκελια τους.

  14. ευχαρίστως τού κόβεις το κεφάλι αυτού του αληταρά…
    ειναι τρελός κ γουστάρωωωωω

  15. Τετοια να λετε κοπροσκυλα, Ανθελληνες, μηπως ξυπνισει αυτος ο λαος και σας στειλει παλι εκει που εισασταν στο 4% !!!!!! Αντε αρλουμπολογοι κατσαπλιαδες και το εχετε ξευτιλισει με τα μυαλα που κουβαλατε!!!!!!! Στα τσακιδια μιασματα!!!!!!!!!

  16. μελαγχολική γριά πούστρα που έχει χρονια να τον φάει και έχει λαλήσει. δεν πειράζει. περαστικα

    1. Ετσι ακριβως!!!Και γιατι δεν παει στην Λεσβο να ξηγηθεί ο παλιοπ@υστας,Να τον φιλοξενισουν στην δομη οι βεωμιαρηδες?

  17. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ,ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ…..ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ….ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  18. Ευτυχως που δεν ειναι κυβερνηση αυτη την ωρα ο Συριζα και ο νοων νοειτο!

  19. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΑΤΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΗ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ & ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  20. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ?

  21. Υπογραψε ο ΜΟΥΛΟΣ τα μνημονια και μας το παιζει και ανθρωπιστης..
    Εχει και αποψη το διποδο…

  22. αντε ρε σκουπιδι κυριτση ,που μιλας εσυ στους Ελληνες για ανθρωπισμο.Σαλτα γαμησου εσυ και ο συναφι σου που θελετε τα συνορα της Ελλαδας κατω απ τη λαρισα.

Comments are closed.