Οικογενειακή Τραγωδία: Νεκρός ο 18χρονος γιος – Χαροπαλεύει ο 47χρονος πατερας στο τροχαίο – Σε σοκ ο αδελφός

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Θρήνος για τον 18χρονο που Έχασε τη Ζωή του σε Τροχαίο με τον Πατέρα του

Μια τραγική ιστορία ξετυλίγεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Σουρωτής. Ο πατέρας του, 47 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Τροχαίο Δυστύχημα

Το φρικτό δυστύχημα σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Σουρωτή. Ο 47χρονος οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του, με συνεπιβάτη τον 18χρονο γιο του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε τοίχο.

Επιχείρηση Διάσωσης

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από το κατεστραμμένο όχημα. Οι διασώστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να απελευθερώσουν τους παγιδευμένους επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αμέσως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 18χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, αφήνοντας την οικογένειά του και την κοινότητα σε βαθιά θλίψη. Ο 47χρονος οδηγός παραμένει διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σε σοκ ο αδελφός του 47χρονου οδηγού

Ο αδελφός του 47χρονου οδηγού, συγκλονισμένος, δήλωσε στο newsit.gr: «Δεν γνωρίζουμε πώς έγινε. Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση. Τώρα θα μάθουμε πως είναι ο αδελφός μου. Κάποιοι μας είπαν ότι ο αδελφός μου πρέπει να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, κάποιος του έκοψε τον δρόμο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όπως έπρεπε. Μπορεί και να έπαθε κάτι την ώρα που οδηγούσε και έχασε τον έλεγχο».

Η Κοινότητα της Σουρωτής σε πένθος

Η κοινότητα της Σουρωτής είναι συγκλονισμένη από την απώλεια του νεαρού και την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του. Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, με πολλές εικασίες να κυκλοφορούν για το τι μπορεί να οδήγησε το αυτοκίνητο εκτός πορείας. Η υπόθεση αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Νεος ημουν και γερασα σκουγωντας χιλιαδες φορες κατω απο αδιευκρινιστες συνθηκες. και ρωταω γιατι μια καμερα καταγραφης διαδρομης αυτοκινητου μηχανης δεν ειναι αποδεκτη απο τα δικαστηρια….. ε; δεν θελετε να βγαινουν διευκρινισμενες πκεον συνθηκες να ξερουμε τι γινετε;ε; τα συμπερασματα και η σκεψεις δικες σας.

  2. “όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες” = ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ

Comments are closed.