Οι Στρατηγοί του ΓΕΕΘΑ ξεφτιλίζουν Ελλάδα και Στράτευμα. Βαθιά διχόνοια στις Ένοπλες Δυνάμεις θέτει εν κινδύνω την πατρίδα. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ενώπιον δεκάδων μαρτύρων για το μνημείο των «Αθανάτων του Έθνους»! –ΦΛΩΡΟΣ: «Ρε μ@λ@κ@, δεν έχεις αρχ@δι@. Παίρνεις τσ@μπούκ@@ απ’ τον Δένδια»! –ΧΟΥΠΗΣ: «Σε παρακαλώ, σταμάτα…». Κι όποιος τολμά, ας τα διαψεύσει…

Κοινοποίηση:
1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1-7-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Καλά να του κάνουν του αρχιμλκ. Πιο αχωνευτος αγεεθα δεν έχει υπάρξει. Έτσι να τον ξεφτιλισουν τελείως.

  2. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ

  3. Αν υπηρχε Ελληνικο κρατος με Εθνικη κυριαρχια θα ειχε επεμβει ο στρατος να προφυλαξει το εθνος και το συνταγμα. αλλα δεν υπαρχει τιποτα απο τα παραπανω η κανω λαθος;;;. …….

  4. δηλαδή, εσείς περιμένατε κάτι καλύτερο, από αυτά τα ένστολα, κρατικοδίαιτα, πτνακια ; λολ

  5. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ!!!! ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ!!!!

  6. Ο/Η Σαν τα παιδακια στο δημοτικο: πω πω μλκ τι του ειπε!!! λέει:

    Ειναι σοβαρο το θεμα ενω η χωρα καιγεται να ασχοληθουμε με τι ειπε ο φλωρος ο φλωρουμπας κι ο φλωρεντσιτας.

  7. Τι άλλο θα δούμε…όπως το λέτε, από πότε τα ντουβάρια γίνονται και καθηγητές? Ο Τσίπρας δεν καν κάτοχος διδακτορικού τίτλου, τι επίτιμος διδάκτορας έγινε.
    Ψάξτε και το βιογραφικό του αλλά και στο Εθνικό κέντρο τεκμηρίωσης που όσοι από εμάς πραγματικά είμαστε κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος, μας εμφανίζει το παραπάνω σύστημα.

    1. Γελάνε και οι πέτρες με τον ηλίθιο… επίτιμο ζαβό-ηλίθιο έπρεπε να τον ανακηρύξουν… θα γελάει και το άλλο αυτιστικό καθυστερημένο ο Κούλης

  8. Τελικά η ΝΔ έχει μέσα της περισσότερες λουγκρες ακόμη κ από τον ΣΥΡΙΖΑ…πέφτω από τα σύννεφα….δεν τους ξαναψήφισα λόγω ακρίβειας…εχθρικης εξωτερικής πολιτικής απέναντι στην Ρωσία και για τον νόμο για τον γάμο ομοφυλοφίλων σε μια ορθόδοξη κοινωνία …τώρα Λατινοπουλου ή Βελόπουλο κ έχει ο θεός !

  9. Ειναι ολοι τους για τσιμπουσια αν ηθελε ενας στρατηγος θα την ειχε κανει την δουλεια θα ειχε απελευθερωσει τους Ελληνες απο αυτους τους δυναστες προδοτες θανατος σε ολους

Leave a Response