Οι Χούθι δείχνουν πως κατέλαβαν κι ανατίναξαν το ΣΟΥΝΙΟΝ στην Ερυθρά Θάλασσα. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ; [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΔΣΩΣΔΩ

Οι Χούθι Υεμένης διακινούν βίντεο με το οποίο δείχνουν πως κατέλαβαν κι ανατίναξαν το ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιο SOUNION ΣΟΥΝΙΟΝ στην Ερυθρά Θάλασσα..

Η χώρα έχει στοχοποιηθεί από τις πολιτικές της και την ταύτισή της με τα σιωνιστικά συμφέροντα στην περιοχή. Συρία Λιβύη Παλαιστίνη Λίβανος είχαν παραδοσιακούς δεσμούς με Ελλάδα και ήταν το κρίσιμο αντίβαρο εντός μουσουλμανικού κόσμου για ν΄αντισταθμίζουν την τουρκική απειλή. Είχαμε το αραβικό τόξο να εξισορροπεί υπέρ μας την κατάσταση στους κόλπους του ισλάμ σήμερα δημιουργήσαμε εχθρούς εκεί που δεν υπήρχαν και δεν όφειλαν να υπάρχουν ως και στη μακρινή Υεμένη..

Η προστασία της Ελλάδας ανά τον κόσμο είναι η Δημοκρατία της αυτό ξέρουν από Ελλάδα αυτό είναι το διαχρονικό στίγμα της διεθνώς η κοιτίδα της Δημοκρατίας..

ταυτιζόμενη η χώρα με γενοκτονίες κι απαρτχάιντ χάνει την πολιτική πολιτισμική της ασπίδα την κύρια και πρώτη γραμμή της άμυνα που είναι η ιστορική πολιτισμική της παρακαταθήκη ως η χώρα της Δημοκρατίας! Σήμερα αυτήν την πολιτική την έκαψαν.. ως και τον Αμπάς τον έστειλαν απέναντι στον Ερντογάν.. δεν νομίζω ότι θα μας βγει σε καλό χάσαμε κρίσιμα ερείσματα εντός ισλαμικού κόσμου χάσαμε όλη τη Μέση Ανατολή που ουσιαστικά είναι η Μεσόγειος.. Λύνουμε τα χέρια Ερντογάν αυτό κάνουμε.

To πολιτικό κλίμα και η τήρηση ή μη ισορροπιών είναι αυτά που διαμορφώνουν τις εξελίξεις .. Το κλίμα δεν είναι καλό και οι ισορροπίες ναρκοθετήθηκαν….

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: