Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δώρισαν 1 εκατ. ευρώ στις ΜΕΘ

Κοινοποίηση:
aggelopouloi

Σε δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας προχώρησαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, προκειμένου να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, μετά την πανδημία του κορωνοϊού (και) στη χώρα μας.

Αναλυτικά η δήλωση των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ Ολυμπιακός:«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι ξευτίλες που καταχρέωσαν την ΔΕΗ και πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα τους, αυτοί που άφησαν εκατοντάδες κόσμου απλήρωτους απλά αδιαφορώντας εκμεταλλεύονται την κατάσταση να δείξουν το δήθεν “καλό” πρόσωπο τους προσφέροντας ένα ασήμαντο ποσό μπροστά σ’ αυτά που έκλεψαν. Κι’ όμως παρ’ όλες τις απατεωνιές τόσα χρόνια το χειρότερο στην ιστορία είναι όλοι αυτοί οι προσκυνημένοι και καθοδηγούμενοι των μίντια που τους δίνουν και συγχαρητήρια. 30 εκατομμύρια κλέψανε μόνο απο τη ΔΕΗ και δώσαν τώρα 1 και υπάρχουν υποταγμένοι που τους λένε σας ευχαριστούμε. ΝΤΡΟΠΗ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!!

  2. Συγχαρητήρια!!! Η άλλη η μούμια με το αγαθοεργες προσωπείο κάνει την πάπια;;

  3. συγχαρητηρια παντα τετοια απο μεγαλους προεδρους

Comments are closed.