Οι γ#φτοι έκαναν πάλι τα δικά τους – Άγρια συμπλοκή σε πανηγύρι της Μεσσήνης

Κοινοποίηση:
mess

Σε… ρινγκ μετατράπηκε πανηγύρι στη Μεσσήνη, όπου ομάδα ατόμων άρχισε να σπρώχνεται και να ανταλλάσσει μπουνιές και κλωτσιές.

Μια εξέλιξη που δεν περίμεναν είχε πανηγύρι στη Μεσσήνη, αφού το γλέντι διαδέχθηκε το ξύλο μεταξύ κάποιων παρευρισκόμενων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η συμπλοκή ήταν άγρια με ομάδα ατόμων να σπρώχνεται και να ανταλλάσσει μπουνιές και κλωτσιές.

Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, όταν δύο διαφορετικές παρέες Ρομά άρχισαν να διαπληκτίζονται κοντά στο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας.

Τα δύο άτομα που ήταν στην αρχή του καυγά σύντομα έγιναν είκοσι με καρέκλες να φεύγουν στον αέρα και τον κόσμο να απομακρύνεται πανικόβλητος από την πλατεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΟΥΣΕ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΙΦΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ……ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΚΥΚΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ…….. ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝΑΙ…ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΡΑΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

  2. Κάνω ότι μπορώ αλλά ούτε το μαλλί δεν μπορώ να πετύχω, ευτυχώς που με κρατάει η βρωμοκούλα, περνάει ο καιρός και κονομάει όλη η παρέα της πασοκονουδούλας.

  3. Αυτή η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, πασχόντων και άτυχων συμπολιτών μας, προβαίνει σε αυτές τις πράξεις γιατί νοιώθει παραμελημένη και μονίμως διωκόμενη απο τους υπόλοιπους Έλληνες. Είμαι σίγουρος οτι μάλλον κάποιος τους έθιξε η τους πείραξε και αντέδρασαν έτσι πνιγμένοι απο το δίκιο τους. Η μπορεί να πέρασαν μια άσχημη ημέρα χωρίς να βρούν χαλκό να επεξεργαστούν και να μεταπωλήσουν σε τιμίους εμπόρους που δέχονται τα προιόντα τους. Οπως και ο όρος “γ#φτοι” δείχνει εχθρότητα και μεροληψία. Και αυτό είναι άδικο. Χρειάζονται στοργή και φροντίδα, επιδόματα και αλουμίνιο, χαλκό και μη φορολόγηση. Ας τους συμπαρασταθούμε άνευ όρων.

Leave a Response