Οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΑΜ-Θ θα συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της Παρασκευής

Κοινοποίηση:
TEBI

Οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΑΜ-Θ θα συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις της Παρασκευής 28/2 για την επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών.
Συμμετέχουμε για να μη χρειαστεί να θρηνήσουμε ξανά θύματα από «ανθρώπινο λάθος»! Συμμετέχουμε για να μη βρεθεί κανένας μας στη θέση των θυμάτων και των συγγενών τους! Συμμετέχουμε για να μην περάσει από το μυαλό των εκπροσώπων μας στη Βουλή και κανενός δημόσιου λειτουργού και κυρίως των δικαστικών, ότι μπορεί να υπάρξει οιαδήποτε συγκάλυψη!

Συμμετέχουμε για ν’ αποδοθούν ποινικές και πολιτικές ευθύνες, αν και όπου αυτές αποδειχθεί ότι υπάρχουν, σε όσους κατασπατάλησαν και καταχράστηκαν με αδιαφάνεια δημόσιο χρήμα, χωρίς να προσφέρουν την ασφάλεια και την άνεση που δικαιούται ν’ απολαμβάνει ο Έλληνας πολίτης!

Συμμετέχουμε έχοντας στο μυαλό μας αντεστραμμένη τη λαϊκή ρήση « η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται τίμια, πρέπει και να είναι τίμια»! Τέλος συμμετέχουμε για να μπορούμε να κοιτάζουμε περήφανοι και ζωντανοί, τα ζωντανά μάτια των παιδιών μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response