Οι ξεχασμένοι Έλληνες Στρατιωτικοί και η νέα ήττα του Υπουργείου Άμυνας

Κοινοποίηση:
smy

Εδώ στον ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ περιμέναμε ότι τουλάχιστον μετεκλογικά θα  υπήρξε μία προσπάθεια διόρθωσης  της αδικίας στις αποδοχές τους και στήριξης των Στρατιωτικών που στηρίζουν διαρκώς την λειτουργία του κράτους ακόμη και εκτός αποστολής τους .Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς  οι Έλληνες στρατιωτικοί καλούνται με διάφορα προσχήματα να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στον κρατικό μηχανισμό όπως στο μεταναστευτικό, την πανδημία, το ΕΚΑΒ, δασοπερίπολα  καθώς και σε πολλές ακόμα αποστολές που σαφώς δεν εμπίπτουν στα καθήκοντά τους, δυσχεραίνοντας την ήδη επιβαρυμένη υπηρεσιακή τους καθημερινότητα  όπως καταγγέλλουν συνεχώς και Ενώσεις Στρατιωτικών. Ένοπλες Δυνάμεις δια πάσαν νόσο του Κράτους δηλαδή…

Φαίνεται όμως ότι το Άμυνας ηττήθηκε για άλλη μια φορά στα οικονομικά  απο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε το βίντεο   με το επίδομα που  θα ανακοινωθεί για τους Αστυνομικούς πρώτης γραμμής  όπως δήλωσε ο Υπουργός κ.Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,    και δημοσιεύτηκε  στο policenet.gr EΔΩ .

Το Υπουργείο Άμυνας ας  αφήσει λίγο τις ανακοινώσεις για την Ατζέντα 2030  και να διαβάσει το τελευταίο άρθρο μας  με τίτλο   Οι εκλογές και οι απογοητευμένοι Στρατιωτικοί. Ίσως επιτέλους καταλάβει ότι οι Στρατιωτικοί δεν είναι υπεράνθρωποι έχουν αντοχές ,οικογένειες και χρειάζονται στήριξη με έργα και όχι με  ωραία λόγια  .

Το Yπουργείο  Άμυνας λαμβάνει;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δυστυχώς όλοι οι στρατιωτικοί είναι προδότες, κότες.
    Βλέπουν την πατρίδα να ισλαμοποιείται, να ξεπουλιούνται Ίμια και Μακεδονία, να απογυμνώνεται η πατρίδα από όπλα στέλνοντας τα στους ναζί Ουκρανούς, τρέχουν να σώσουν και να μπάσουν στην ενδοχώρα τους «δύστυχους» λαθροπίθηκους και κανείς τους δεν αντιδρά.

    Αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης, φωτιά και τσεκούρι θα τους έδινε

    1. Έχεις δίκιο. Αλλά ποιος γαλονας παραιτείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας; να παραιτηθεί ο πρώτος. Να παραιτηθεί ο δεύτερος. Κι ο τρίτος κι ο τέταρτος. Τι στο καλό, θα αναγκαστεί να αντιδράσει η κυβέρνηση

Leave a Response