Οι πολίτες καταγγέλλουν – Ιδού πως μπαίνουν οι φωτιές

Κοινοποίηση:
φωτιες

Ο αναγνώστης Δημήτρης καταγγέλει το οργανωμένο σχέδιο για τις πυρκαγιές που “ξεσπούν” στη χώρα μας.

“Για Κουτους που πιστεύουν ότι η Κυβέρνηση και οι Πολιτικοι σας δεν γνωρίζουν πως μπαίνουν οι φωτιές να πούμε ότι ένα καλό ζευγάρι θερμικές ΔΙΟΠΤΡΕΣ από το διαδυκτιο μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί με τιμή κάτω των 1000 ευρώ. Τώρα εαν πάμε στις πιο ακριβές (στρατιωτικού τύπου) που έχουν ΌΛΟΙ οι στρατοί στον κόσμο, φαντάζεστε πως με τη τιμή αυξάνονται και οι δυνατότητες της διόπτρας….. Καλα ρε ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΡΆΦΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΗΕΟΝ SENSORS ΤΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΊΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΊΖΕΙ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΣΤΡΆΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΤΗΣ. ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, Η ΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΘΈΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΊΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ;;

ΠΆΜΕ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΝΕΤFLIX ΠΟΥ ΚΌΣΤΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙA ΣΕ ΠΥΡΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΎΒΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ. ΕΙΔΙΚΆ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Β ΡΊΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ

Παμε και για το πως μπήκαν οι φωτιές στο Καναδά το οποίο επίσης αποκρύβετε σκόπιμα. Και που είστε.. Μπορεί ξαφνικά να ανεβάσει καποιο βίντεο κανας χομπιστας που διαθέτει thermal binoculars αφού εσείς πιστεύετε ότι ο στρατός σας δεν διαθέτει ούτε μια συσκευή

Δείτε βίντεο απο τον Καναδα ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ:DRONES KATAKAINE TON KANAΔΑ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ(ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕ NANOPARTICLES AΛΟΥΜΙΝΙΟΥ),TΡΕΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΑΜΜΩΝΙΟ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;)

Βλέπουμε  μέσω δορυφορικών λήψεων ότι οι πυρκαγίες ξεκινούν ταυτόχρονα!!! σε διαφορετικά εντελώς σημεία.Ακριβώς την ίδια ώρα προγραμματισμένα αλλά από διαφορετικά σημεία που απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους…Για το ψεκασμένο προβατοποιημένο τηλεθεατή αυτό ονομάζεται κλιματική αλλαγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όταν χθες έκανα αυτό το σχόλιο στο άρθρο με τον μπάτσο που επιτέθηκε σε δημοσιογράφους στην Ρόδο το κόψατε.
    Τώρα δημοσιεύετε άρθρο που στα βίντεο οι άνθρωποι στην Β. Εύβοια λένε τα ίδια.
    Αυτά που έγραφα, δεν τα έγραφα τυχαία. ΤΑ ΕΖΗΣΑ.
    Ακολουθεί το χθεσινό μου σχόλιο που κόψατε.
    .
    25|07|2023 στις 03:52 Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Το κ@λοπαίδι που είναι και βαθμοφόρος, θέλει ψυχιατρική εξέταση ΑΜΕΣΑ και ξήλωμα εδώ και τώρα.
    Στην σχολή, του μάθανε για την ελευθερία του τύπου ;;;
    Αυτή είναι η Αστυνομία που θέλουμε Έλληνες;
    Που είναι το Ήθος και η Λεβεντιά;
    Που είναι οι ευγενικοί τρόποι;
    Που είναι ο πληθυντικός προς τους εργοδότες του στο κάτω κάτω;
    Όσο για τις εντολές για εγκατάλειψη και στην Β. Εύβοια λέγανε τα ίδια τις πρώτες μέρες.
    Οι ντόπιοι όμως, αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν γίνεται η απομάκρυνση των ανδρών για το καλό τους (δεν λέμε για γέρους και γυναικόπαιδα), αλλά για να καεί όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια, κυνήγησαν τους αστυνομικούς, πήγαν στα χωριά τους και έσωσαν τις περιουσίες τους.
    Οι εντολές προς την Αστυνομία έλεγαν σαφώς : Απομάκρυνση πληθυσμού.
    Οι εντολές προς τους Έλληνες πυροσβέστες ήταν : Πάτε στο κέντρο του χωριού, περιμένετε την φωτιά να έρθει ως εκεί και μετά προσπαθήστε να την σβήσετε.
    Ήρθαν μετά οι Ρουμάνοι (νά ‘ναι καλά τα παιδιά) και έδειξαν τι σημαίνει αντιπυρική ζώνη, τι σημαίνει αντιπύρ, τι σημαίνει οργάνωση (είχαν τέλειους χάρτες και γνώριζαν πηγές που τις είχαν ξεχάσει ακόμα και οι ντόπιοι !), τι σημαίνει χρήση drone για ανίχνευση κλπ. Να μην ξεχάσω στο σημείο αυτό, να αναφέρω ότι είχαν οχήματα που λειτουργούσαν 100% και προφανώς ΟΧΙ ΣΑΠΙΕΣ ΜΑΝΙΚΕΣ !
    Το βασικότερο όμως ήταν ότι έδειξαν πως πάς να σβήσεις την φωτιά εκεί που είναι, δεν την φοβάσαι και δεν την περιμένεις άπραγος να έρθει, χωρίς έστω να κάνεις αντιπυρικές ζώνες.
    Ξεθάρρεψαν και οι δικοί μας και βγάλανε αγροτικά με παλετοδεξαμενές πλαισιωμένες με γεννήτρια & αντλίες με λάστιχα. Τρακτέρ κουβαλούσανε δεξαμενές και ανεφοδίαζαν τα όποια δικά μας πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονταν κοντά, των οποίων τις μάνικες συχνά τις χειριζόντουσαν πολίτες. Μπουλντόζες ανοίγανε αντιπυρικές ζώνες και καθαρίζανε χωράφια από εύφλεκτα υλικά. Κραδαίνοντας φτυάρια, τσεκούρια και αλυσοπρίονα στα χέρια, σώσανε τα χωριά τους.
    Ταυτόχρονα όλα τα παλικάρια των χωριών οργανώθηκαν και κάνανε περίπολα μέρα-νύχτα ενώ τα εστιατόρια, φούρνοι, ταβέρνες και μπακάλικα των χωριών, τους παρείχαν νερά, καφέδες, φαγητά.
    Αποτέλεσμα: Κανένας καμένος, κανένας νεκρός, μόνο σωσμένα σπίτια και περιουσίες και τοπικές κοινωνίες που ενώθηκαν περισσότερο και κατάλαβαν ότι το κράτος μας, δεν είναι απλά άχρηστο, μας εχθρεύεται.
    Για όποιον μου πεί πως το συμπεραίνω αυτό, θα περιγράψω ως παράδειγμα το εξής : Σε άνθρωπο που έσωσε αποδεδειγμένα 6 σπίτια με το αλυσοπρίονό του, τον κυνηγάει το δασαρχείο με πρόστιμα γιατί έκοψε πεύκα…
    Και κάτι ακόμα: Τα αεροπορικά μέσα που εμφανίστηκαν στις 12 μέρες της λαίλαπας, ήταν πρακτικά ανύπαρκτα.
    Τώρα το πως ξαναψήφισαν την ΝΔ, 2 χρόνια μετά την λαίλαπα, με ξεπερνάει.
    Λέτε να είχε δίκιο ο γέρος Μητσοτάκης που έλεγε για το Μακεδονικό, ποιός θα το θυμάται σε 10 χρόνια;

Comments are closed.