Οι πολίτες καταγγέλλουν: «Δεν έχουμε πάρει φράγκο από την Ανακύκλωση Α.Ε. Μέχρι τον Μητσοτάκη έφτασα»

Κοινοποίηση:
fotovoltaikaparka

«Είμαστε μία μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση η οποία ασχολήθηκε με τα ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν voucher, αλλάζω θερμοσίφωνα, αλλάζω συσκευή, εξοικονομώ, φωτοβολταϊκά στην στέγη. Από πέρσι τον Ιούνιο έχουμε υλοποιήσει όλα τα voucher ως προμηθευτές – εγκαταστάτες και μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει φράγκο. Ο φορέας πληρωμών είναι η Ανακύκλωση Α.Ε. που έπειτα από εντολή υπουργού Ενέργειας πληρώνει.

Η Ανακύκλωση Α.Ε. μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε μας απαντούν ότι δεν έχουν καμία γνώση και ενημέρωση από τον υπουργό. Αναγκαστήκαμε εδώ και πόσο καιρό να καλούμε στο υπουργείο Ενέργειας και συγκεκριμένα στο 213 151 3000 και δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο. Αγανακτήσαμε και καλέσαμε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα στο 210 944 4000, και ζητήσαμε το τηλέφωνο του Γενικού Γραμματέα Ενέργειας προκειμένου να του θέσουμε το θέμα μας που αφορά πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο ήταν εριστική δεν κατανόησε την κρισιμότητα του προβλήματος, δεν μας έφερε σε επικοινωνία με τον εν λόγω Γραμματέα λέγοντας ότι απουσιάζει και μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Ξανακαλέσαμε πίσω στα γραφεία της ΝΔ όπου αυτή την φορά μας συνδέσανε τηλεφωνικά με το γραφείο του πρωθυπουργού, όπου το σήκωσε μία κυρία Καλογεροπούλου (από ότι θυμόμαστε), όπου μας είπε: “Πείτε μου το παράπονό σας, για να το μεταφέρω στον Πρόεδρο του Κόμματος”.

Απίστευτα πράγματα είναι αυτά να θεωρούν παράπονο την στάση πληρωμών, και απίστευτα τραγικό και τρομακτικό ο κάθε πολίτης για να βρει το δίκιο του να επικοινωνεί με τα κομματικά γραφεία της εκάστοτε κυβέρνησης, αυτά ούτε στην Αλβανία δεν συμβαίνουν. Είναι δυνατόν να ταυτίζεται το Κράτος με κομματικά γραφεία; Αυτό λέγεται ευρωπαϊκό κράτος δικαίου; Αν νομίζει το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη ότι με την στάση πληρωμών θα μειώσει τον πληθωρισμό είναι πολύ γελασμένος, θα μας βάλει λουκέτο στα μαγαζιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι μαλακες υπάρχουν ! Ακόμα δε καταλάβατε οτι όλα αυτά είναι απατη;

  2. και ουτε προκειτε. αυτοι ειναι μονο για να περνουν.

  3. Ναι καλά!
    Περίμενε ακόμα.
    Αν δε βρέξεις κολο δε τρως ψάρι.

Comments are closed.