Οι πολίτες καταγγέλλουν την κυβέρνηση δολοφόνων. Κατά ριπάς έρχονται τα μηνύματα σας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
makeleio2 (2)

Οι πολίτες καταγγέλλουν την κυβέρνηση δολοφόνων

1.“Καλησπέρα, μένω στον Αγ.Δημητριο Αττικής και από χθες στις 19.00 υπάρχει διακοπή ρεύματος στο οικοδομικό τετράγωνο.Εχουν γίνει τηλέφωνα στη ΔΕΗ και μας τα κλείνουν στη μούρη.Για μια τέτοια ακριβή ιδιωτικη επιχείρηση θα έπρεπε να κάνουν τεμεναδες.Αδιαφορουν αν έχεις μωρά, ηλικιωμένους ή αν σου περισσεύουν για delivery. Η αδιαφορία για τον πολίτη είναι γνωστή και πασιφανής.Μονο τα ψηφιακά μας έλειπαν ,όλα τα άλλα κυλούν ρολόι.Μην μου πείτε για το το 20/100 που τους ψήφισε.φτανει πια,μας πνίγουν,μας καίνε ,μας πεθαίνουν και τους ακούν. Ας ξεκουμπιστουν και οι 300 !”

2. Είχα ραντεβού στο Α.Τ. Αλμυρού για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας παλαιού τύπου αλλά δεν με εξυπηρέτησαν. Προέβαλαν ως δικαιολογία ότι η πλατφόρμα έχει πέσει!

3. Στο Παγκράτι συμπληρώνουμε 16 ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, στην οδό Φρύνωνος. Από 6/9 ώρα 23:οο έως τώρα που σας καλώ. Κάλεσα την τηλεφωνική γραμμή για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την αναγγελία βλαβών και δεν ήταν σε θέση να μου πουν τι συμβαίνει παρά για έκτακτη βλάβη

4. Τετάρτη 6/9 δεν υπήρχε ρεύμα στην Αγίου Κωνσταντίνου στο  κέντρο της Αθήνας από τις 16:00 το απόγευμα ! Τα ξενοδοχεία έμειναν χωρίς ρεύμα και ο κόσμος αγανάκτησε.
5.Στα Μέγαρα το ρεύμα είχε χαμηλή τάση. Πήρα το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ και είχα αναμονή 46 λεπτά μέχρι να το σηκώσουν.
6.Την Τετάρτη 6/9 με τη νεροποντή πήγε ο σύζυγος το παιδί μας εκτάκτως στο Παίδων και το έδιωξαν για το Νοσοκομείο Γεννηματά με το πρόσχημα ότι έκλεισε τα 16 και σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία, στα Παιδιατρικά Τμήματα/Παιδιατρικές Κλινικές, στα εξωτερικά ιατρεία φορέων του ΕΣΥ και στα ιδιωτικά ιατρεία, εξετάζονται παιδιά ηλικίας έως 16 ετών καθώς και κατ’ εξαίρεση οι έφηβοι έως 18 ετών για ασθένειες χρονίων νοσημάτων, οι οποίοι παρακολουθούνται από ειδικές μονάδες. Όμως ένα μικρό παιδί με τόσους μεγάλους.. Τελικά είχε και εκεί μεγάλη αναμονή και έφυγαν και σήμερα το πρωί πήγαν στο Ιπποκράτειο!
7.Για τα πολλά καταστροφικά αποτελέσματα από τις  πλημμύρες μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι φταίνε τα καιρικά φαινόμενα. Έβρεξε 3 μέρες, παλαιότερα έβρεχε 15 συνεχόμενες, τέτοιο χάλι δεν φτάσαμε. Σίγουρα μπαζώθηκαν ρέματα και έγιναν κακοτεχνίες από εργολήπτες. Μαζί με την φαυλότητα των δημοσίων υπαλλήλων και την ανικανότητα του επιτελικού κράτους τα καλύπτουν όλα με την ετικέτα της κλιματικής αλλαγής.
8.Το δημοτικό γήπεδο “Δόξα Ελπίδας” Ευόσμου, ακριβώς δίπλα από το αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, είναι παραμελημένο τα τελευταία χρόνια στο έλεος του Θεού. Κάνουμε προσπάθεια να επιμεληθεί ο δήμος στο ελάχιστο, αλλά δυστυχώς τίποτα. Τα παιδιά μας κάνουν προπόνηση στα καθημερινά απομεινάρια των τοξικομανών, οι γύρω χώροι θυμίζουν χωματερή, τα χόρτα και οι καλαμιές είναι πάνω από 2 μέτρα. Η περίφραξη που χωρίζει το γήπεδο με τις γραμμές των τρένων είναι κατεστραμμένη, οι μπάλες φεύγουν στις γραμμές, με τα παιδιά να κινδυνεύουν κυνηγώντας τις μπάλες, δίχτυα φυσικά δεν υπάρχουν στις εστίες και τριγύρω σκουπιδότοπος. Στο εσωτερικό η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη με τραγικούς χώρους αποδυτηρίων και μη λειτουργικούς, ο τάπητας  κατεστραμμένος, πότε δεν έχει γίνει η απαραίτητη συντήρηση, με αποτέλεσμα τον συνεχή τραυματισμό των παιδιών μας, τα φώτα του γηπέδου δεν ανάβουν σχεδόν ποτέ διότι δεν έχουν λάμπες και δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουμε εμείς στις κολώνες να αλλάξουμε λάμπες. Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις στην δημοτική αρχή Ευόσμου Κορδελιού  και στους υπεύθυνους, ουδεμία ανταπόκριση έχουμε βρει. Όλα αυτά εν έτει 2023 και πρό δημοτικών εκλογών.
9.Η Αερολέσχη της Δράμας είναι από τις παλαιότερες στην Ελλάδα, και δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια, μέχρι και σήμερα δεν έχει πιστοποιημένη πίστα απογείωσης ώστε να μπορεί να κάνει επίσημους αγώνες διεθνούς επιπέδου.
10.Μεγάλες είναι οι καταστροφές στις καλλιέργειες σε ροδάκινα και νεκταρίνια στον κάμπο του Βελβεντού, στην Κοζάνη, από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία Daniel. Λίγο πριν από τη συγκομιδή των τελευταίων ποικιλιών, η ζημιά είναι σχεδόν ολική στις καλλιέργειες και οι ροδακινοπαραγωγοί βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά σε απόγνωση. Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων «φούσκωσε» και το φαράγγι του Σκεπασμένου, χωρίς όμως να υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα ωστόσο εξαιτίας της θολότητας του πόσιμου νερού, ο Δήμος Βελβεντού μας διένειμε εμφιαλωμένα νερά.
11.Από την ΔΕΥΑ Δίου-Ολύμπου μας ανακοινώθηκε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας “DANIEL” υπέστη μερική κατολίσθηση το φαράγγι του Ενιπέα στο Λιτόχωρο με αποτέλεσμα να θολώσει το νερό. Το διυλιστήριο παρ’ ότι λειτουργεί πλήρως , δεν προλαβαίνει να φιλτράρει το νερό λόγω μεγάλης ποσότητας φερτών υλικών οπότε οι κάτοικοι του Λιτοχώρου αποφεύγουμε να πίνουμε από το δίκτυο έως ότου καθαρίσει πλήρως. Η καταλληλόλητα του νερού αγνοούμε πότε θα επανέλθει.
12.Πριν ακόμη κυρωθεί από την Βουλή η σύμβαση για την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, η πόλη πήρε την πρώτη γεύση της ιδιωτικοποίησης! Άγνωστο με ποιά εντολή και με ποιά απόφαση, έκλεισε τμήμα του πάρκινγκ στην παραλιακή και απαγορεύθηκε η στάθμευση. Δεν είχε προηγηθεί καμία ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας με αποτέλεσμα όλοι να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Είναι άγνωστο αν η εντολή δόθηκε από τον όμιλο Γκριμάλντι που είναι το νέο «αφεντικό» του λιμανιού ή αν πρόκειται για απόφαση που έλαβε η Διοίκηση του ΟΛΗΓ. Πολλοί πάντως είναι αυτοί που μιλάμε για καθεστωτικές αντιλήψεις πριν ακόμη μπουν οι υπογραφές.
13.Εδώ και ένα τουλάχιστο χρόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου δεν υπηρετεί κανένας καρδιολόγος ενώ η ανάγκη που δημιουργείται καλύπτεται είτε με μετακινήσεις για μικρό χρονικό διάστημα καρδιολόγων από άλλα νοσοκομεία εκτός του νησιού, είτε σε έκτακτες περιστάσεις με ιδιώτες ιατρούς. Συνεπώς αποτελεί προτεραιότητα η στελέχωση του νοσοκομείου με τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Παράλληλα δυο παθολόγοι συνταξιοδοτούνται και μένει μόνον ένας καθιστώντας ιδιαίτερα προβληματική την λειτουργία του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου. Επίσης ο ένας και μοναδικός επικουρικός ακτινολόγος, που πέρασε και το βάρος της πανδημίας, πρέπει να τακτοποιηθεί οριστικά αλλά και να ενισχυθεί το τμήμα. Τέλος ο μοναδικός ΩΡΛ αντιμετωπίζει σοβαρά προσωπικά προβλήματα και έχει αιτηθεί μεταθέσεως οπότε εκ των πραγμάτων πρέπει να ληφθεί πρόνοια και για την προκήρυξη ανάλογης θέσεως.
14.Γιατροί που πρόκειται να έρθουν στην Λήμνο, δυστυχώς δεν βρίσκουν κατάλυμα, καθώς όπως γνωρίζουμε όλοι, τα σπίτια προς ενοικίαση και για όλο τον χρόνο είναι σχεδόν μηδαμινά. Αποτέλεσμα να βρισκόμαστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς βασικούς γιατρούς, όπως π.χ. αναισθησιολόγους, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους που αναζητά σπίτι.
15.Μόνο αυτό μένει να συμβεί, να δούμε να φτάνουν στα λιμανάκια της Λέσβου οι τουρκικές μηχανότρατες της Τουρκίας κατά τη φετινή αλιευτική περίοδο, καθώς είναι καθημερινά τα φαινόμενα να ψαρεύουν όχι απλά εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά πολύ κοντά στις ακτές μας.                                                                        16.Τηλεφωνώ από το χωριό Πετρόπορος Τρικάλων του  Δήμου Φαρκαδόνας. Από χτές το απόγευμα ακούγαμε πως με τα νερά του Ληθαίου ποταμού θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Ήρθε και ο Πρόεδρος της κοινότητας με έναν πυροσβέστη και έλεγαν να φύγουμε. Να πάμε που; Εδώ μας έπνιξαν. Δεν είναι από καιρικό φαινόμενο αυτό. Έσπασαν το ανάχωμα στο Φράγμα της Γυρτώνης για να αποσυμφορηθεί ο Πηνειός και μην πνιγεί η Λάρισα και την πληρώσαμε εμείς.

17.Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που δημοσιεύετε στην εφημερίδα για το «λυκόσκυλο» της ATTICA GROUP (αρ. φύλλου 436) και επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκεκριμένη ποινική υπόθεση θα ήθελα να γνωστοποιήσω μέσω εσάς ότι για να αναλάβει από υποπλοίαρχος, ύπαρχος , κάποιοι τον προήγαγαν με βάση τα τυπικά και ουσιαστικά του προσόντα. Αυτοί είναι ο Διευθυντής Πληρωμάτων ονόματι Παπαλάμπρου και ο Σύμβουλος του Τεχνικού Διευθυντή, Τζημάρας Χαράλαμπος. Είναι και αυτοί ηθικοί αυτουργοί και πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης με ποιά υπηρεσιακά κριτήρια αξιολόγησης  τον αναβάθμισαν;

18.Στην Κηφισιά εδώ και 3 μήνες υπάρχει διαρροή στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 10  και παρότι επανειλημμένως  το έχουμε δηλώσει στις βλάβες της Ευδάπ κανένα συνεργείο της δεν έρχεται. Καταγγέλουμε την  αδιαφορία τους η οποία είναι αχαρακτήριστη.

19.Είχα μια πληροφορία και σας τη μεταφέρω με επιφύλαξη από τον Έβρο. Ότι σε άκαφτη περιοχή του Δήμου Σουφλίου, τα Λάβαρα,  άγνωστοι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά.

20.Καταγγελία, πηγή Twitter: Είμαι από το Σοφό Λάρισας και για να πάω και να έρθω αγοράζοντας τρόφιμα και νερό μου ζήτησαν να πληρώσω 2 φορές διόδια! Στο μεταξύ οι πολίτες της Ουκρανίας με απόφαση των πρώην υπουργών Καραμανλή και Θεοδωρικάκου δεν πληρώνουν διόδια σε κανένα σταθμό του εθνικού οδικού δικτύου!!

21.Στην Λέσβο υπάρχουν πολλές ακάλυπτες θέσεις στον τομέα της ειδικής αγωγής.  Μάλιστα το υπουργείο άλλαξε τον τρόπο υπολογισμού των αναγκαίων θέσεων εργασίας. Συγκεκριμένα για κάθε σχολική τάξη προβλέπεται πλέον ένας εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης, παρά το γεγονός ότι στην ίδια τάξη μπορεί να υπάρχει και δεύτερο παιδί που έχει ανάγκη πρόσθετης στήριξης. Από την παραπάνω κυβερνητική απόφαση μειώθηκαν οι θέσεις παράλληλης στήριξης στη Λέσβο από 70 σε 58.  Από τις αυτές 58 θέσεις το υπουργείο Παιδείας κάλυψε τις 29.  Αυτό σημαίνει πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών που χρειάζονται πρόσθετη στήριξη στο σχολείο δεν θα την έχουν.  Σε επίπεδο δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Λέσβου οι ανάγκες για εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης ανέρχονται σε 71 και από αυτές έχουν καλυφθεί οι 32. Μεγάλες ελλείψεις υπάρχουν σε ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό  που είναι αναγκαίο για τα σχολεία, όπως είναι οι σχολικοί ψυχολόγοι. Σε αυτό τον τομέα υπάρχουν ανάγκες για 36 εργαζόμενους και το υπουργείο έχει εγκρίνει την πρόσληψη 19. Μεγάλο πρόβλημα για τα σχολεία του νησιού είναι τα «γερασμένα» κτήρια και τα κοντέινερ που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών. Υπάρχει επίσης ανάγκη αντισεισμικής θωράκισης των σχολικών κτηρίων.

22.Aπορίες, ερωτηματικά και εύλογα παράπονα προκαλούν στους κατοίκους και δημότες της Αλμωπίας, αλλά και στους διερχόμενους επισκέπτες, οι εικόνες των κλειστών περιπτέρων στην πόλη της Αριδαίας που κυριολεκτικά σαπίζουν, εμποδίζουν την κίνηση των πεζών, περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών (περίπτωση Κέντρου Υγείας Αριδαίας) και έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης και ”διακίνησης ιδεών και εκδηλώσεων” . Συγκεκριμένα, σε κάποια σημεία της πόλης, υπάρχουν τα κουβούκλια (κουφάρια) των περιπτέρων, κάποια δε από αυτά στο κέντρο της Αριδαίας, εδώ και πάνω από 10 χρόνια τα οποία για άγνωστο λόγο οι δικαιούχοι τους, δεν τα λειτουργούν! Πέραν αυτού, το γεγονός δηλαδή ότι σήμερα πολλά από αυτά παραμένουν κλειστά, έχουν και μια σειρά παρενέργειες. Πολλά από τα κιόσκια των περιπτέρων, ως εγκαταλελειμμένοι πια χώροι, έχουν γίνει εστίες ρύπανσης, εκπέμπουν εικόνες αισθητικής παρακμής και γενικά δεν είναι ότι καλύτερο, καθόσον χρησιμοποιούνται από μερικούς και σαν διαφημιστικοί χώροι για κάθε είδους προβολής καταστημάτων κλπ εκδηλώσεων, αλλά και διακίνησης  ιδεών και αναγραφής κακόγουστων συνθημάτων.

23.Στην Κεφαλονιά, ανάμεσα στα προϊόντα που έχουν προσφερθεί από χορηγίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, βρίσκονται και κάποια τα οποία έχουν λήξει, αλλά κρίνονται ασφαλή προς κατανάλωση, χωρίς βέβαια να μας δίνεται απάντηση για το ποιος κρίνει την ασφάλειά τους και ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατανάλωσή τους. Η θέση μου είναι  πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διανεμηθούν ληγμένα προϊόντα προς τους δικαιούχους του προγράμματος.

24.Με μία εντελώς παράλογη απόφασή της, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια αποφάσισε την άμεση μετακίνηση της μοναδικής παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας Σάμης, κυρίας Τασίας Φλαμιάτου, σε δημόσια δομή υγείας του Αργοστολίου. Πρόκειται για μία μετακίνηση πέρα από κάθε λογική που έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσιολογικό, τεράστια αναστάτωση στην τοπική μας κοινωνία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι η συγκεκριμένη παιδίατρος εξυπηρετεί μικρούς ασθενείς από ολόκληρη την ανατολική Κεφαλονιά, την ώρα που στο νοσοκομείο Αργοστολίου απασχολούνται τέσσερις ιατροί αυτής της ειδικότητας. Η σημερινή εξέλιξη, έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Σάμης που εξυπηρετεί μία τεράστια έκταση και έναν διαρκώς αυξανόμενο πληθυσμό και αναμένεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις. Eκτός από την παιδιάτρο μετακινείται και η  γιατρός  Ξένια Γασπαράτου από το ΚΥ Σάμης στο Ληξούρι.

25.Εδώ και πολλούς μήνες έχουμε καταγγείλει την επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Και η κατάσταση δυστυχώς πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι ασθενείς στα έκτακτα σε ατελείωτη αναμονή αλλά και οι νοσηλευόμενοι χωρίς την ιατρική παρακολούθηση που απαιτείται. Παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Μάιο, μετά την αποφασιστική παρέμβαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και των Ενώσεων των Νοσοκομειακών Ιατρών, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να αποσύρει την «εγκύκλιο Γκάγκα» για την «εφημερία τομέα», συνεχίζουν να την εφαρμόζουν στην πράξη. Ιατροί άλλων ειδικοτήτων μπαίνουν στο πρόγραμμα εφημέρευσης του παθολογικού τμήματος και πιέζονται να κάνουν τον παθολόγο με προφανείς κινδύνους. Τα συνεχή εντέλλεσθε και οι αναγκαστικές μετακινήσεις για το μπάλωμα των προβλημάτων υποστελέχωσης άλλων δομών Υγείας και οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας στα νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, καλά κρατούν. Επικεφαλής της εφημερίας του παθολογικού τμήματος μπαίνουν γιατροί των κέντρων Υγείας, ενώ πρόσφατα, κατά τη νύχτα, η κατάσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όταν ειδικευόμενη συνάδελφος κράτησε μόνης της το παθολογικό τμήμα με 40 και πλέον ασθενείς και τα επείγοντα και έμεινε στο πόδι χωρίς ανάσα για 24 συνεχόμενες ώρες!!!!  Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας θεωρεί πως είναι εγκληματικές οι ευθύνες του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης που με την πολιτική τους διαλύουν την δημόσια υγεία και υποχρεώνουν τον λαό να καταφεύγει στις ιδιωτικές επιχειρήσεις στο χώρο της υγείας, που βλέπουν τον τζίρο τους να καλπάζει. Δεν προχωρούν σε μαζικές προσλήψεις και στρώνουν το έδαφος για την υλοποίηση του δεδηλωμένου στόχου των συγχωνεύσεων των νοσοκομειακών μονάδων, καθώς θεωρούν «πολυτέλεια» την ύπαρξη δύο νοσοκομείων σε ένα νομό. Μην το τολμήσουν. Απαιτούμε για άλλη μια φορά να σταματήσουν να υποχρεώνουν με εντέλλεσθε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων να καλύπτουν το έργο της παθολογικής κλινικής και να στελεχωθούν άμεσα οι παθολογικές κλινικές των νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας με μαζικές προσλήψεις μόνιμων παθολόγων και όλο το αναγκαίο νοσηλευτικό προσωπικό,. Απαιτούμε την μονιμοποίηση των επικουρικών και των συμβασιούχων και απορρίπτουμε με αποφασιστικότητα τα σχέδια τους για συγχώνευση/κατάργηση τμημάτων ή κλινικών και τους σχεδιασμούς για εναλλάξ εφημέρευση τμημάτων των δύο νοσοκομείων.

 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εσείς που φωνάζετε τώρα πριν 2 1/2 μήνες μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς ψηφίσατε; Τι; ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, κτλ
    Και τώρα τι ακριβώς θέλετε. Περαστικά σας. Εξάλλου σε λίγες ημέρες θα έχει ξεχαστεί το θέμα. Θα σας δώσουν και το χαρτζιλίκι σας και όλα καλά. Χωρίς έλεος.

    1. Ε τι θα ψηφιζαν; κανενα ακροδεξιο κομμα να τους πουν και φασιστες;

  2. Παλι νεα δημοκρατια θα εβγαινε αν γινοταν αυριο εκλογες.

  3. Καταραμένος στον αιώνα τον άπαντα να είσαι Φλώρε, και η πουτάνα σου και τα πουτανάκια σου.

  4. Ερώτημα. Οι “πολίτες” αυτοί που στέλνουν διαμαρτυρίες σε εσάς, γιατί δεν βγαίνουν στους δρόμους να πάρουν με τις πέτρες τους Εβραίους πράκτορες….;;;;; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν., η είναι ψευτο δημοκράτες η δειλοί. Ότι από τα δύο και αν συμβαίνει, GAME OVER.!!

    1. Για τον ιδιο λογο που δε βγαινεις και εσυ. Οταν θα σου ερθει το αυγο στον ποπο τοτε θα βγεις και εσυ αλλα δε θα σε ακολουθαει κανενας οπως και εσυ αυτους τωρα. απλα πραματα

  5. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΙ ΠΛΕΜΠΕΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 80% ΝΟΥΔΟΥΛΑ-ΨΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ ΟΠΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΝΜ Η ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…100% ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  6. Ολοι εσείς πού κάνετε καταγγελίες εδώ στό ΜΑΚΕΛΕΙΟ μπορείτε νά μάς πείτε τί ψηφίσατε…???
    Αν ψηφίσατε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ …..καλά νά πάθετε ΜΑΛΑΚΕΣ….
    Λυπάμε μόνο γιά όσους ψήφισαν στόν πατριωτικό χώρο…..οί υπόλοιποι στά ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    1. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ένα κόμμα ισχυρό πατριωτικό να πάρει και πολλούς απ’το μαντρί της ΝΔ και το μεγαλύτερο μέρος του 50% πού δεν πήγε στις κάλπες. Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα που πρέπει να λυθεί και να καθίσουν στο τραπέζι κάποιοι να βρουν λύση παραμερίζοντας διαφορές για το καλό της πατρίδας. Έστω και κρυφά να γίνουν προσεγγίσεις και μεσολάβηση ορισμένων για να συγκροτηθεί ένα πατριωτικό μέτωπο. Η μόνη περίπτωση για να σωθεί η Ελλάδα.

Comments are closed.