Οι πολίτες καταφεύγουν στο Μακελειό για να διαμαρτυρηθούν για τα… στραβά της κοινωνίας

Κοινοποίηση:
ergasia

Δεκάδες καταγγελίες δέχεται καθημερινά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά και στα τηλέφωνα της εφημερίδας Μακελειό.

Οι πολίτες ψάχνουν το δίκιο τους για πράγματα που τους ταλαιπωρούν καθημερινά και καταφεύγουν στην εφημερίδα μας προκειμένου να ακουστεί η φωνή τους.
Διαβάστε μερικές από αυτές:

“Αγαπητοί κύριοι,

θα ήθελα να στηλιτεύσω την αντιμετώπιση από την Hellenic Trains ως επβάτη, παρά τα πρόσφατα γεγονότα. Σήμερα Κυριακή 2/4/2023 πήγα στα εκδοτήρια του τοπικού Σ.Σ της Hellenic Train για να αγοράσω εισιτήριο διαρκείας. Προφανώς δεν υπάρχει ακόμα τραίνο, αλλά λεωφορείο που μισθώνει η Hellenic Train. Μετά από ένα μήνα μετακινήσεων με δικό μου μέσο, αποφάσισα να καταφύγω στο λεωφορείο, αφού τα έξοδα είναι υπέρογκα και παρά το γεγονός ότι θα είμαι μιάμιση ώρα παραπάνω στους δρόμους απ’ ότι προηγουμένως.

Στον σταθμό με ενημέρωσαν ότι δεν λειτουργεί το σύστημα τους που εκδίδει κάρτες διαρκείας. Εφ΄ όσον η ευθύνη για τα μηχανήματα τους είναι αποκλειστικά δική τους, φαντάστηκα ότι θα μου χρέωναν μειωμένο εισιτήριο, όπως το διαρκείας. Τι πιο λογικό και δίκαιο. Όμως όχι. Μου το χρέωσαν κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Δεν τους καίγεται καρφάκι. Μου ζήτησαν σχεδόν 10 ευρώ παραπάνω επειδή δεν λειτουργεί το σύστημα τους!!!

Μετά από τη σφαγή που προκάλεσαν, μετά από τόσες μάνες που έντυσαν στα μαύρα, εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν ευθύνη των ελλείψεων τους, μεταβιβάζουν το πρόβλημα στον πελάτη, νίπτουν τας χείρας τους για τα δικά τους λάθη, δεν τους καίγεται καρφί για τον επιβάτη και τα δίκαια του. Φαίνεται πως η νοοτροπία τους αυτή είναι τόσο βαθιά ριζωμένη που δεν ξεριζώνεται ούτε και με εκατόμβη νεκρών. Φαίνεται δεν έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει. Αυτή η κολοσσιαίων διαστάσεων ανευθυνότητα που οδήγησε σε σφαγή συνανθρώπων μας δείχνει ότι δεν ήταν η κακιά στιγμή, ο κακός σταθμάρχης, αλλά πρόκειται για το φυσικό επακόλουθο μιας εταιρίας που κινείται στα όρια του ανήθικου, με απάθεια στα όρια της θηριωδίας, και που θα επαναλάμβανε τα ίδια χωρίς καμία αναστολή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν διορθώνονται.

Για αυτό διαμαρτύρομαι, όχι για τα 10 ευρώ παραπάνω που μου ζητάνε επειδή κάποιοι τους έδωσαν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν ανεξέλεγκτα.

Με εκτίμηση”

“Καλημέρα κ. Στεφανε θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβη χθες! Ο πατέρας μου παίρνει αναπηρική σύνταξη ( βαλβιδοπαθεια καρδιάς) είναι να περάσει επιτροπή και πήραμε στο τμήμα συντάξεων για να πάρουμε παράταση για να μην κοπεί η σύνταξη! Μας είπαν ότι γίνεται αυτόματα! Και όμως μας την έκοψαν και πήγα στο γραφείο τμήμα συντάξεων στην Καβάλα και μου είπαν ότι πρέπει να μεριμνήσουμε εμείς πριν 6 μήνες πρώτου την ημερομηνία λήξης της σύνταξης! Και εγώ είμαι ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 76% ! Μας είπαν ότι θα πληρωθεί Ιούλιο! Δηλαδή εμείς τι θα κάνουμε 5 μήνες χωρίς Φράγκο? Είμαστε στα ενοίκια και πέρα από αυτό πρέπει να παίρνουμε κ τα φάρμακα μας! Πως θα γίνει αυτό χωρίς εισόδημα!!!”

“Σας παρακαλώ θερμά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Μου ήρθε ένα έγγραφο κατάσβεσης είκοσι χιλιάδων ευρώ για οφειλή προς την εφορία Ε Πειραιά. Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν για ένα προσφυγικο οίκημα που είναι δια τρία. Προχώρησα σε έξω δικαστικό συμβιβασμό όπου και περιμένω απάντηση από 8/2/23 έως και σήμερα. Σήμερα δε έφτασε από την εφορία ένα έγγραφο που λέει ότι οφείλουμε 372,63€ Αιτιολογία έξοδα διοικητικής εκτέλεσης. Παρακαλώ πολύ έχω έρθει σε τέλμα προσπαθώ να διορθώσουμε μια κατάσταση και με οδηγούν στο αντίθετο”.

“ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ, Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΦΟΒΙΖΕΙ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΡΙΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΜΗΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ

Comments are closed.