Οι σαμαρικοί άρχισαν τώρα να “βαράνε” την Ντόρα!

Κοινοποίηση:
samaras_ntora_

Αργά ή γρήγορα, θα γινόταν…

Οι σαμαρικοί, άρχισαν πλέον να “βαράνε” και την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ήδη, το γνωστό site που απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, ξεκίνησαν…

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

“…Γιατί ο πρωθυπουργός ΚΜ δεν είναι ο άνθρωπος που μας έπεισε ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα λέει πάντα στον λαό την αλήθεια. Κι όσο κι αν φαίνεται ειλικρινής τώρα στους ευκολόπιστους, η εξάμηνη μέχρι τώρα διακυβέρνησή του απέδειξε ότι λέει στον λαό την μισή αλήθεια, κατά το κομματικό και προσωπικό του συμφέρον.

Κι αυτό δε φάνηκε μόνο με την κυβίστησή του στο θέμα της ”συμφωνίας των Πρεσπών”, αλλά και με την επ

Έτσι, όταν είχε προαναγγείλει με στόμφο, τον Δεκέμβριο του ’17, ότι δε θα γίνει υπουργός σε δική του κυβέρνηση η αδελφή του η Ντόρα, δε μας είπε και το υπόλοιπο της αλήθειας.

Ότι, δηλαδή, είχε σκοπό να αφήσει την αδελφή του να κάνει παιχνίδι πολλαπλών ρόλων: ελεύθερου σκοπευτή, λαγού της κυβέρνησης, αντιπροέδρου της, υπουργού Εξωτερικών και Αμύνης και υπουργού επί του Μεταναστευτικού…

Έτσι εξηγούνται οι επανειλημμένες παρεμβάσεις της προς… φρονηματισμό των απείθαρχων (υπαινικτικές αναφορές κατά Σαμαρά για τα περί λαθρομετανάστευσης στην ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της ΝΔ, πυρά κατά Κυρανάκη και Πλεύρη για τις απόψεις τους γύρω απ’ το… χοιρινό μπάρμπεκιου κοντά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών) κλπ.

Το ότι θα γίνει η μετάλλαξη της μετάλλαξης στο κόμμα από το δίδυμο των αδελφών το φοβούνταν, είναι αλήθεια, οι πιο ψιλιασμένοι Νεοδημοκράτες. Φοβούνταν, κυρίως, την επιρροή της Ντόρας στον αδελφό της, γιατί – με βάση τους μηχανισμούς που διαθέτει σ’ αυτό – ήξεραν πως μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ιδεολογική του φυσιογνωμία.

Και κατά ‘κει πάει το πράγμα, στο να φέρει τα πάνω κάτω, τελικά. Αλλά αυτό δε θα γίνει απότομα, φυσικά, για να μη χαλάσει η… μαγιονέζα. Θα γίνει, και γίνεται ήδη, με τακτ και πλαγίως, πάντα πλαγίως, όσο εξαρτάται τουλάχιστον απ’ την πρωθυπουργική αδελφή. Ήδη τα σημάδια είναι φωτογραφικά, για την πολιτική στόχευση του πρωθυπουργού, αδελφού της…”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: