Οι χρήστες του Apple Watch σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι η νέα εφαρμογή «γνωρίζει ότι είναι άρρωστοι» μέρες πριν

Κοινοποίηση:
γηγγη

Οι κάτοχοι Apple Watch δεν μπορούν να πιστέψουν μια από τις λειτουργίες της νέας εφαρμογής του, μετά την τελευταία ενημέρωση του watchOS 11.
Το Apple Watch έχει πολώσει τις απόψεις μεταξύ του κοινού από την κυκλοφορία της σειράς 1 το 2015 και συνέχισε μέχρι το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας τεχνολογίας, τη σειρά 10, που κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι μια νέα εφαρμογή, διαθέσιμη στη σειρά Apple Watch οκτώ και μεταγενέστερη, έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών των social media.

Η εφαρμογή Vitals προστέθηκε στο Apple Watch με την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αλλά αρκετοί άνθρωποι δεν γνώριζαν τι πραγματικά έκανε.

Πολλοί χρήστες υπέθεσαν ότι ήταν σαν την εφαρμογή καρδιακών παλμών. Αλλά το Vitals όχι μόνο δείχνει τις βασικές μετρήσεις υγείας σας, αλλά σας δίνει μια «βαθύτερη κατανόηση της καθημερινής κατάστασης της υγείας σας».

Μερικοί από τους παράγοντες που παρακολουθούνται είναι ο «καρδιακός ρυθμός, ο αναπνευστικός ρυθμός, το οξυγόνο του αίματος, η θερμοκρασία του καρπού και η διάρκεια του ύπνου από την προηγούμενη νύχτα», σύμφωνα με το App Store.

Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζει να παρακολουθεί αυτούς τους αριθμούς εάν το διατηρείτε στον ύπνο σας, με αποτέλεσμα ένας χρήστης του Reddit να συνειδητοποίηση κάτι απίστευτο.

Η εφαρρμογή γνωρίζει πότε θα αρρώστησω αναφέρει ένας χρήστης
Αποδεικνύεται ότι η εφαρμογή μπορεί να σας πει πότε αρχίζετε να αρρωσταίνετε – κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε πολλούς ανθρώπους, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου.

Ένας χρήστης του Reddit μοιράστηκε: ‘Ξύπνησα σήμερα νιώθοντας άβολα. Τώρα που πλησιάζει το βράδυ, νιώθω αυτό το παλιό γνώριμο συναίσθημα στο κεφάλι μου. Είμαι άρρωστος’, ενώ δημοσίευσε το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης από την εφαρμογή Vitals.

Αποκάλυψε ότι υπήρχαν τρεις «ακραίες τιμές» στη θερμοκρασία του καρπού του, καθώς οι μετρήσεις έπεσαν έξω από το συνηθισμένο εύρος τους, σηματοδοτώντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι χρήστες σοκαρίστηκαν όταν μοιράστηκαν την είδηση, καθώς ένας σχολίασε: ‘Δεν κατάλαβα καν ότι το Apple Watch μετρά τη θερμοκρασία του καρπού μέχρι να δω αυτήν την ανάρτηση…’

Ένας διαφορετικός χρήστης είπε ότι είχαν την ίδια εμπειρία: ‘Και εγώ, είμαι ακόμα άρρωστος, αλλά πρόσεξα πριν το κάνω.’

Ένας τρίτος χρήστης μοιράστηκε: ‘Άρχισα να χρησιμοποιώ το Vitals όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην έκδοση beta και από τότε αρρώστησα περίπου δύο φορές. Και τις δύο φορές το ήξερε μερικές μέρες νωρίτερα και δεν είχα νιώσει τίποτα κακό. ‘Είναι τρελό πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι αυτό το χαρακτηριστικό.’

Η λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα απαγορεύεται επί του παρόντος στις ΗΠΑ μετά από ισχυρισμό ότι η Apple παραβίασε τις πατέντες της εταιρείας τεχνολογίας υγείας Masimo για τη παλμική οξυμετρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και μετα ξυπνησαμε !!!Παραμυθια της χαλιμας !!Απλα αγοραστε το ρολοι , φθηνο μαλλον ειναι και μεινετε ησυχοι!!!Να οικονομησουμε εμεις και εσεις να ειστε με σιγουρη διαγνωση απο το ρολοι…!!!Ελεος!!
    Ρε δεν παμε καλα λεμε!!!

Leave a Response