Οι Wagner κατέλαβαν το Soledar. To Soledar έπεσε! Solo Figaro Solo Figaro Figaro Figaro!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
ΦΙΓΚΑΡΟ

Το Soledar έπεσε . Οι Ομάδες κρούσης των Wagner κατέλαβαν το κέντρο της πόλης και τον εναπομείναντα δυτικό θύλακα καθώς τον έκλεισαν και κάνουν εκκαθαρίσεις στο εσωτερικό του. Όλη η πόλη πέρασε στον έλεγχο τους.
Η πόλη καθαρίζεται και διασφαλίζεται από τα εναπομείναντα απομεινάρια τ΄αντιπάλου.
Η άμυνα των Ουκρανών κατέρρευσε. Από τις 21.00 ώρα Μόσχας, οι ομάδες επίθεσης Wagner έκλεισαν τον θήλακα στις δυτικές συνοικίες του Soledar. Ο κύριος όγκος των ουκρανικών μαχητικών αποσύρθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή τη στιγμή η πόλη εκκαθαρίζεται.. Μετά την απελευθέρωση του Σολεντάρ το Μπαχμούτ η δίδυμη πόλη θα είναι χρόνου επίσης να καταρρεύσει..Δυο σ΄ένα.

ΒΙΝΤΕΟ οι Wagner στο κέντρο της πόλης


dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δόξα και τιμή στους Ρώσους μαχητές που απελευθερώνουν και διώχνουν τους ΝεοΝΑΖΙ .
    Μακάρι να ζήσω τη στιγμή που οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ θα λουφάξουν στις σπηλιές τους και την ημέρα που ο Κινέζος θα σηκώσει το χέρι του να δώσει στους νταβατζίδες του πλανήτη δύο χαστούκια στην Ταϊβάν.

  2. Μεγαλο στομα εχετε θα ηθελα να σας δω σε μια μαχη τσοκαρα καθικια του κερατα θα κουβαλουσατε τα δακρυα σας με τους κουβαδες μεγαλοι μαγκες.

  3. Βλακα πολεμάει κόντρα σε ουκρανικό κρέας κ εξοπλισμό νάτο. Μια χαρά τα πήγε. 1-0 το πρώτο ημίχρονο. Μόλις μπει πολωνική κονσέρβα κ αμερικάνικο μπιφτέκι τότε θα φάνε κ άλλα 2 γτ είναι ψημένοι πλέον ενώ οι άλλοι διαβάζουν με drag queens παραμυθάκια

    1. Βρε Τom παλι μεθυσμένος εισαι με βοτκα;

  4. Ένα χρόνο εκανε η υπερδυναμη ….χαχαχα….να καταλάβει κάτι Ουκρανικα χωριουδάκια .

    1. Πόσο άσχετος είσαι?
      Το δυστύχημα είναι ότι ψηφίζεις.
      Για τους υπόλοιπους που διαβάζουν τα σχόλια…η ναζιστική Ουκρανία έχει 900.000 στρατο και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες μισθοφόρους με ΝΑΤΟικό οπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και διαστημική υποστήριξη από της ΗΠΑ.
      Η ΡΩΣΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 200.000 ΣΤΡΑΤΌ.
      Τέλος ας δούμε στον χάρτη την έκταση τής Ουκρανίας και πόσα εδάφη έχει απελευθερώσει ο ρωσικός στρατός. Λέω απελευθερώσει ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΝ Από ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝεοΝΑΖΙ του ΑΖΩΦ και ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ σκότωναν αμάχους ( θυμάστε τους δύο Ελληνικής καταγωγής που σκότωσαν σε ένα καφενείο?)
      ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ ΤΟΛΜΆΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙ.
      Για ακόμη μια φορά Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α.

Comments are closed.